PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=511966}
5,8 3,1 tys. ocen
5,8 10 1 3101
6,7 3 krytyków
Grzeszni i bogaci
powrót do forum serialu Grzeszni i bogaci

Świetny serial komediowy jakiego w Polsce jeszcze nie było...humor pierwsza klasa.I genialni aktorzy w nim grający.Poprostu mistrzostwo.

slawek1988

jeżeli żarty z tego serialu są u ciebie klasą numer 1 to musisz być wyjątkowym sztywaniakiem

filipxx

przykro mi jeżeli humor z tego serialu to dla ciebie zawysoka półka...dla mnie to jest jeden z najlepszych seriali komediowych.i nie wiem dlaczego miał bym być sztywniakiem??Fabula tego sitcomu jest świetna a humor na światowym poziomie:)

ocenił(a) serial na 1
slawek1988

Za wysoka półka? Dla kogo? Chyba dla mojego kota...
Światowy poziom? Do czego to porównujesz?
Ale ok, każdy może mieć swoje zdanie. Dla mnie 1/10, bo mniej się nie da. Humor? Jego brak. W ogóle ten serial nie jest zabawny. Miał być parodia ale coś nie wyszło. Spadkobiercy, czyli wg. mnie pierwowzór tego czegoś było wiele lepszy. Była przede wszystkim zabawny. Niestety wg mnie, TVN się kompletnie ośmieszyło "Grzesznymi i bogatymi".

uzi43

Niestety tego typu żarty były modne w czasie boomu na telenowele. Dziś to nieporozumienie. Serial spóźniony o 10 lat.

tadabrowski

Coś w tym jest. Śmieszność telenowel dziś jest już zbyt oczywista. Ale pośmiać się można.

slawek1988

A ja uważam podobnie, jak autor tematu, też sądzę, że serial jest świetny.

Camilla3

Nie każdy dzisiaj ogląda telenowele z przymrożeniem oka. Ten serial ma nam właśnie pokazać te wszystkie absurdy seriali ciągnących się po 2000 odcinków.

I nie można go porównywać ze "Spadkobiercami", bo tutaj grają kabareciarze, a w "Grzesznych..." grają aktorzy.

Mi się on bardzo podoba, jest taki inny.