Coz to za glupi pomysl... toz to profanacja, wogole akcje umiescili miedzy 2/3, jak juz tak robili koputerowo to mogli to zrobic miedzy pozniejszymi czesciami Z Hanem Solo i Vaderem. No coz ale i tak chetnie obejrze, fajnie ze nad muzyka choc sie postarali...
a niby dlaczego lepsze by bylo umieszczenie akcji miedzy pozniejszymi czasami z Vaderem i Hanem Solo?? i o jakie czasy Ci chodzi miedzy III a IV epizodem?? po VI epizodzie?? (tylko nie byloby Vadera)
haha no bo po pierwsze starsze czesci byly ciekawsze? po drugie czy Twoj iloraz inteligencji jest wyzszy od 0 ? chodzi mi o czasy miedzy III a IV epizodem ( III oznacza 3 a IV oznacza 4 tak na marginesie bo moze z tym masz problem ) i tam z tego co pamietam byl tam Vader i trzymal sie calkiem dobrze
Po pierwsze nie obrazaj mnie bo ja tego nie robie po drugi moj iloraz inteligencji nie ma nic do tego. biorac pod uwage, ze napisales pozniejsze czesci zrozumialam jako okres powyzej VI czesci (w koncu trudno nazwac cos pozniejszym terminem skoro nakrecono...no wlasnie jak to nazwiesz jeszcze pozniejszymi czesciami??). Nie wiem jaki jest twoj iloraz inteligencji ale jak napewno wiesz robia serial aktorski, ktory dzieje sie miedzy III a IV czescia. wiec jezeli twoj iloraz inteligencji jest wiekszy niz IQ rozwielitki jaki widzisz sens robienia serialu animowanego i aktorskiego, gdzie akcja umieszczona by byla w tym samym czasie. tylko nie pisz, ze nie wiedziales...bo przeciez jest to takie oczywiste. i wogole piszac "haha no bo po pierwsze starsze czesci byly ciekawsze" oczywiscie ze byly ciekawsze ale nie oznacza to, ze okres pomiedzy nudniejszymi czesciami a ciekawszymi czesciami beda zblizone do tych ciekawszych czesci. a jak chcesz sie dowiedziec czy podobalby ci sie ten okres to poczytaj troche na ten temat a pozniej ocen co bylo ciekawsze wojny klonow czy moze jak to znawco nazwales okres pomiedzy III a IV czescia;p no chyba, ze czytales o tym to teraz poprosze o argumenty dlaczego sa ciekawsze czasy miedzy III a IV cz niz miedzy II a III. myslalam ze porozmawiamy wymienimy sie pogladami ale mylil;am sie. musialam zejsc do twojego poziopmu czyli chamstwa i prostactwa.