PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=281791}

Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów

Star Wars: The Clone Wars
2008 - 2020
7,9 24 tys. ocen
7,9 10 1 23584
7,3 11 krytyków
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
powrót do forum serialu Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów

Anulowany ??

ocenił(a) serial na 7

Słyszałem że serial ten nie ma zakończenia tylko podobno został anulowany. Jednak mimo to część jego wątków jest podobno kontynuowana w rebels i tu powstaje pytanie czy ta historia przez cancel została zabita czy wybrnęli z tego jakoś co ważniejsze wątki znalazły rozwiązanie w rebels jakoś to podomykali czy wszystko faktycznie zostało urwane w pół i leży i kwiczy teraz ?

ocenił(a) serial na 10
mordarg

Tak został anulowany i 7 sezon nigdy oficjalnie się nie ukazał(ale jest 8 nie oficjalnych odcinków, który nie miałem okazji zobaczyć więc się nie wypowiem).Co do rebels to też nie wiem jak to tam pociągnęli bo zakończyłem oglądanie na 1 sezonie(według mnie serial dla dzieci). Z tego co pamiętam to na pewno zamknęli bardzo ważny wątek Ashoki, obejrzyj a na pewno nie pożałujesz ten serial wiele wyjaśnia i w późniejszych sezonach staje się o wiele mroczniejszy i pokazuje powolną przemianę Anakina. Serial ma bardzo dobry klimat i wiele ciekawych wątków ja polecam, szczerze to ten serial mi się podobał bardziej od filmów no ale każdy lubi co innego.Obejrzałem specjalnie ostatni odcinek aż mi się smutno zrobiło ;-;.

ocenił(a) serial na 10
mordarg

leży i kwiczy bo w rebels pokazli tylko małe kontynuacje wątków, ale niedokończonych odc. są bardzo ważne historie takie jak np. zdobycie przez Grievousa OGROMNEGO kryształu Kyber do gwiazdy śmierci, co jest istonym wydażeniem, dla całej sagi właściwie

ocenił(a) serial na 7
mordarg

Oglądam sobie powoli jako taki swoisty wypełniacz między normalnymi serialami jestem już pod koniec 4-tego sezonu po tym prawie roku czasu ;)