Bo jak widzę to jakaś animacja inna niz te Clone Warsy które były wcześniej. A to nie jakaś bójda bo ja na przykład o tym niesłyszałem wcześniej. Kto wie to proszę o pomoc, jakieś info.
Ja na to czekam z niecierpliwością, szczególnie teraz, gdy na plakacie pokazano jak będą wyglądały postacie, myślałem że bedą gorsze (bardziej bajkowe) jest dobrze ;]
Zapowiada się nieźle;p ja i tak niemoge sie doczekac na serial z aktorami;p zapraszam na mój drugi blog;p tak srrdecznie zapraszam;p
Nowe info na temat serialu http://ja.gram.pl/blog_wpis.asp?id=343823&n=20&k=1#km
prpopnuje odwiedzic bastion polskich fanow. tam zawsze sa swieze informacje, zawsze wiarygodne i dobrze podane;p
Jeśli chodzi o niusy lepsze jest ICO (Tam był link do przewodnika, z którego wziąłem te informacje). a biaston odwiedzam codziennie.
A może by lepiej zrobic coś na podstawie starej trylogi, hę? Lucas jak widac ma głęboko w dupie swoje najlepsze dzieło 9starą trylogię).
Na szczęście sa jeszcze fani. Powstaje przeciez seialTales of the New Republic.
A najlepsze, ze powstaje tez pełnometrażowy film fanowski... uwaga uwaga,... NA PODSTAWIE TRYLOGI THRAWNA! Czyli ksiązek które wyszły z pod pióra Tymothy Zahna. Nic tylko czekac.. i trzymac kciuki!
Amen
ja pier...dole za krótki i za krótki komentarz, czasami zostaje przyznac racje bo powioedziane zostalo wszystoo;d