PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=281791}

Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów

Star Wars: The Clone Wars
2008 - 2020
7,9 23 tys. ocen
7,9 10 1 23365
7,0 6 krytyków
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
powrót do forum serialu Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów

Moimi ulubieńcami są Obi Wan Kenobi oraz generał Grievous
A Wy kogo z serialu polubiliście najbardziej?

użytkownik usunięty
Bialawilczyca7

Chyba Anakin Skywalker, Obi-Wan też, jest trochę sarkastyczny, jeszcze Ahsoka, R2-D2, Rex i Fives, ale nic nie przebije mistrza Yody.

ocenił(a) serial na 10
Bialawilczyca7

Moja to generał Grievous <3 Uwielbiam go !

użytkownik usunięty
1Ironhide1

Wielu fanów twierdzi, że jest tchórzem i nie lubią sposobu jego przedstawienia.

ocenił(a) serial na 10

Nie każdy fan sw musi go lubić. Gdyby choć trochę poznali jego historię, myślę, że zmienili by zdanie. Dzięki temu, że zgodził się przetransformować w cyborga (chociaż i tak nie miał za dużego wyboru) ocalił swoją planetę Kalee od upadku. Tchórzem nie jest, po prostu wie kiedy się wycofać. Nie ma mocy a i tak pokonał wielu Jedi (nawet jeszcze przed przemianą w cyborga). Według mnie Grievous to najlepsza postać :D Sposób przedstawienia ? Chodzi o charakter, wygląd, sposób walki, czy jeszcze coś innego ?

użytkownik usunięty
1Ironhide1

Charakter. Fani w TCW nie przepadają za nim, ponieważ jest tam tchórzem. O ile pamiętam, to zabił w TCW tylko jednego Jedi.

ocenił(a) serial na 10

W TCW zabił więcej niż jednego Jedi. W bitwie o Hypori zgładził Tarr Seirr, Sha'a Gi, Daakman Barrek a na Coruscant (podczas porwania Kanclerza) Roron Corobb, Foul Moudama. Jeśli chodzi o charakter mi się baaardzo podoba :D

użytkownik usunięty
1Ironhide1

Mówiłem o serialu.

ocenił(a) serial na 10

Ja również mówiłam o serialu.

użytkownik usunięty
1Ironhide1

O tym z 2003-2005?

ocenił(a) serial na 10

Tak. Dokładnie o tym.

użytkownik usunięty
Bialawilczyca7

Moimi ulubionymi postaciami są: generał Grievous, hrabia Dooku i Kit Fisto.

ocenił(a) serial na 9
Bialawilczyca7

Oczywiście generał Kenobi i generał Skywalker- mistrzowie miecza i sarkazmu. I Ahsoka, która tak mi przypomina Anakina. A najlepsi bohaterowie drugoplanowi to droidy bojowe typu B1 - roger roger :)))