PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=281791}

Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów

Star Wars: The Clone Wars
2008 - 2020
7,9 23 tys. ocen
7,9 10 1 23365
7,0 6 krytyków
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
powrót do forum serialu Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów

sezon 6

ocenił(a) serial na 10

czy szosty sezon Gwiezdnych wojen wojny klonów jest z dubbingiem polskim. Ja się nie spotkałem jeszcze a wy ?

michal18o

Ziemniaki

ocenił(a) serial na 10
gobo33

co ?

michal18o

Taki żart. Tak , fajnie byłoby zobaczyć 6 sezon z dubbingiem

ocenił(a) serial na 10
michal18o

To jest nie do wytrzymania co się dzieje na chwilę obecną z Wojnami Klonów w polsce, nie dość że nie mamy możliwości obejrzenia odcinków specjalnych, a sezonu szóstego nawet nie było premiery w polsce, to jeszcze mamy możliwość, zakupienia zaledwie tylko dwóch pierwszych sezonów, nie mówiąc o innych, niedostępnych w polsce serialach SW. Gdybym miał możliwość zwolnienia tej osoby która, jest za to odpowiedzialna, zrobiłbym to jak najszybciej.

Sosna98

szosty sezon wojen klonow jako pierwsi w telewizji wyemituja kanal axn , by wiedziec co bylo dalej , a rebelianci sa powiazani z clone wars , a to wszystko po to by wiekszosc ludzi przyszla na 7 epizod do kina ,i tez od 1 pazdziernika wyemituja wszystkie 6 czesci filmow o godzine 22 w nocy :D

marvelfan_filmweb

Niby kiedy ten 6 sezon wyemitują? Bo nigdzie nic nie znalazłem.

smyro1

nie wiem kiedy wyemituja 6 sezon wojen klonow , trzeba sledzic ramowke axn moze wtedy cos powiedza , czekaj cierpliwie jak bedzie to bedziesz widziec ze juz jest

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem