PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866840}

Gwiezdne wojny: Akolita

Star Wars: The Acolyte
2024
3,8 11 tys. ocen
3,8 10 1 11337
4,7 14 krytyków
Gwiezdne wojny: Akolita
powrót do forum serialu Gwiezdne wojny: Akolita

Złe przekazy poszły dla hejterów XD

Wiadomo, że nie należy spodziewać się wysokiej inteligencji dla uczestników review bombingu, ale tu przeszli samych siebie xD

Najpierw oberwało się fan filmowi Star Wars Acolyte sprzed 2 lat na imdb:

https://m.imdb.com/title/tt27504544/ratings/?ref_=tt_ov_rt

Teraz hejterzy poszli o krok dalej, wystawiają jedynki dla filmu Acolytes z Joelem Edgertonem z 2008 roku na Rottentomatoes xD :

https://www.rottentomatoes.com/m/acolytes/reviews?type=user

Robią z siebie pośmiewisko, ale o tym nie wiedzą xD

ocenił(a) serial na 1
John_Shepard

Szczerze? Gówno mnie to obchodzi. Z drugiej strony...to się nawet cieszę.Mam nadzieję, że słowo "akolita" od teraz będzie kojarzyło się tylko z tym cringem i będzie albo zakazane w przyszłości albo miało taki sam wydźwięk jak "swastyka" czy "nazista"

Alkard

Nowy poziom hejterstwa widzę, niezła odklejka xD

John_Shepard

"Nowy poziom hejterstwa widzę, niezła odklejka xD"
No, w końcu chociaż raz prawidłowo się zdiagnozowałeś. iksDE

ocenił(a) serial na 3
Alkard

Akolita to słowa, które kojarzy mi się z parodią i próbą sprzedania nudnej historii, niż czymś co miałoby być zakazane. Myślę, że na coś gorszego będzie trzeba jeszcze poczekać.

John_Shepard

Wali mnie to, ten serial to czarne gówno.

John_Shepard

Adminie dzedajki nadal podjeżdżasz zdezelowanym vanem z napisem "darmowe cukierki" pod okoliczne przedszkola?

Wyspiarski_Andrzej

xDDDDD Nie jestem adminem tej strony, od niedawna ją obserwuje, celnie punktuje wszystkich hejterów tegoż serialu.

John_Shepard

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Ale już nie musisz Trynkiewicz

Wyspiarski_Andrzej

Nie odpowiedziałem, bo nie jestem adminem Dżedajki xD

John_Shepard

Ale nadal masz zdezelowanego vana

Wyspiarski_Andrzej

No nie trafiłeś.

John_Shepard

a jednak

Wyspiarski_Andrzej

A jednak nie.

John_Shepard

"Teraz hejterzy poszli o krok dalej, wystawiają jedynki dla filmu Acolytes z Joelem Edgertonem z 2008 roku na Rottentomatoes xD :

https://www.rottentomatoes.com/m/acolytes/reviews?type=user"
Faktycznie, nie może być... Czekaj, zaraz... Najnowsza ocena jest z... listopada 2018:D

"Robią z siebie pośmiewisko, ale o tym nie wiedzą xD"
To zupełnie tak samo jak ty, trolu:) iksDE

Nabongodonozor

Odpowiadasz 4 dni później, gdy ci idioci się zorientowali i pokasowali swoje oceny xD Pewnie byłeś pośród nich xD

John_Shepard

Ale się ten wpis nieładnie zesrał yyy czytaj zestarzał, nikt nie chce tego dziadostwa oglądać, nawet murzyni, jak pisałem, że oni wolą na grubą twerkującą dupę popatrzeć i blanta zapalić, to aż się zagotowało na forum u lewarków. A to fakt.

John_Shepard

Ładnie się ośmieszyłeś Dżonie Szepard. Z resztą jak zawsze. Jako naczelny obrońca Akolity i innych żenujących produkcji pewnie teraz płaczesz w poduszeczkę bo serialik poszedł do kosza :D Ale będzie dobrze, Disney i tak nie uczy się na błędach więc możesz być pewien że jeszcze nie jeden chłam powstanie.

Buker7

Nie wierzę, że chciało Ci się wrócić po takim czasie, żeby dać ten komentarz xD To tylko pokazuje, jakim smutnym musisz być człowiekiem. Jakie smutne życie prowadzisz. I tak, masz rację, teraz Disney zapewne będzie dalej orbitował wokół sagi skywalkerów, nie dostaniemy nic oryginalnego co dzieje się przed ani po. Gratulacje dla takich osób jak Ty, SW pogrzebane na zawsze xD

John_Shepard

Ale jakie „wrócić”? Ja tutaj się nie udzielałem. Po prostu twój wpis się bardzo źle zestarzał i teraz wszyscy mają z ciebie polewkę. Nie od dziś z resztą. Napisz swoje „xD” dzieciaczku i wracaj oglądać disnejowskie badziewia z masą debilizmów które idealnie wpisują się w twoje kryteria filmowe.

Buker7

Niech zgadnę, piszę z największym fanem mołdawskiego kina niezależnego? Wyjmij kijek z tyłka, może odblokuje to nieco myślenie xD

John_Shepard

Rozmawiamy o nieudanych produkcjach Disneya... Nie musisz wspominać o swoich przykrych zabawach z kijkiem w tyłku. Pomyliłeś FW ze swoim psychiatrą.

Buker7

Czyli jednak to nie podziałało :/ Przykro patrzeć na tak beznadziejny przypadek umysłowy.

John_Shepard

Dalej ci się coś miesza Dżon. Dzwoń szybko do swojego psychiatry, bo może trzeba leki zmienić. Już nawet iksDe nie piszesz, więc musi być fatalnie z tobą.

Buker7

xDDDDDDDDD
Tobie już nawet psychiatra pomóc nie może, poddał się widząc taki beznadziejny przypadek. Wracaj do piwnicy, bo już za długo coś masz dostęp do internetu. Twoja mama nie będzie zadowolona, z rzeczy, ktore tu wypisujesz :/

John_Shepard

Dżon, czy ty czasem w ramach terapii musisz się publicznie uzewnętrzniać? Zmień psychiatrę, bo przez niego narażasz się na jeszcze większą śmieszność niż dotychczas. Na razie wiedzieliśmy o tobie tyle że z filmami i logicznym myśleniem ci nie po drodze. Ale to co teraz piszesz to już za wiele.

John_Shepard

"Twoja mama nie będzie zadowolona, z rzeczy, ktore tu wypisujesz :/"
Serio? Z braku argumentów (lub lepszych ripost) łapiesz się za teksty w stylu "twoja stara"? Słabo.

John_Shepard

"Przykro patrzeć na tak beznadziejny przypadek umysłowy."
To nie patrz w lustro?

John_Shepard

"Gratulacje dla takich osób jak Ty, SW pogrzebane na zawsze xD"
Możesz rozwinąć tę, hehe, myśl?

Nabongodonozor

Rozwinie pewnie o kolejne „xD”

Buker7

Tak czy owak chciałbym poznać historię tego swetra (choć się domyślam co napisze, a ja już wiem co mu odpowiem):D

Buker7

xDDDDDDDD Ale piękny incydent kałowy o dwie literki. Mogę Ci jeszcze pisać i zawalać Ci skrzynkę mailową. Ty to chyba lubisz xDDDDDDD

John_Shepard

Podsumowując - w twoich ostatnich wypowiedziach przewija się: kijek, piwnica, kał. Naprawdę bardzo smutne życie musisz prowadzić.

Buker7

Czyli Twoje ulubione rzeczy drogi Bukerku, już nie odwracaj kota ogonem xD Fakt, że tylko na te słowa zwróciłeś uwagę mówi mi wszystko o tobie. P.S. Jak to się dzieję, że masz długo włączony internet? Masz dzisiaj urodziny?

John_Shepard

Dżonie Pasterzu cieżko nie zwrócić uwagi na te słowa skoro w kółko ich używasz XDDDDDDDDDDDDDDDD Nie tą drogą Pasterzu xD Wymyśl coś innego, bo inaczej odwrócą się od ciebie twoje woke owieczki xD

Buker7

Po prostu kocham samozaorania xD To, że mam bekę z ludzi hejtujących serial od razu oznacza, że jestem za "woke", lewakiem itp? xD Ludzie jak zwykle wrzucają wszystko do jednego wora, ale czego więcej oczekiwać od ludzi twojego pokroju. Niczego innego się nie spodziewałem xD

John_Shepard

W takim razie prowadź nas Pasterzu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

John_Shepard

"Jak to się dzieję, że masz długo włączony internet?"
Płaci za niego. A ty co, dalej ciągniesz na lewo od sąsiada?

Nabongodonozor

No raczej możemy pożegnać się z tworzeniem oryginalnych hisotrii i nowych postaci, bo "fanom" z najlepszego pod względem toksyczności fandomu nie podobało się to, że w serialu były kobiety i osoby o innym kolorze skóry. A i tak, LGBT atakowało zewsząd tych biednych, białych mężczyzn. Teraz zapewne znowu wrócą do tego co "fani" ubóstwiają, czyli w kółko kręcenie się wokół Sagi Skywalkerów i znanych już "fanom" postaci.

John_Shepard

Powinni nakręcić - "Gwiezdne wojny: Ból tyłka Dżona Szeparda IV"

ocenił(a) serial na 1
John_Shepard

no i skasowane.... ale nie płacz, zrobią kolejne lewackie gówno na miejsce tego ścierwa

DRSRng

Będzie kontent do kolejnego hejtowania, przez osoby Twojego pokroju, a ja będę miał znowu polewkę z takich właśnie osób :)

ocenił(a) serial na 1
John_Shepard

polewka to jest z disneya i tego że przej3bal1 180 milionów dolarów oraz lewaków jak ty którzy nawet nie potrafili obejrzeć tego co zachwalali

John_Shepard

Tymczasem wszyscy mają kontent do beki z Dżona Woke Szeprada który dostał sraczki bo jego serial został skasowany xD XD xd xDDDDDDDDDDDDDDD i jeszcze jedno iksDe

Buker7

Jedyna sraczka jaka tutaj zaszła, to ludzi, którzy ponad miesiąc po zakończeniu serialu, przyszli tu zachwalać swój hejt i robić sobie nawzajem dobrze, bo hehe, serial, który tak bardzo hejtowali, nie dostanie drugiego sezonu. Naprawdę, jak trzeba być malutkim i smutnym człowiekiem, by coś takiego w ogóle robić xD Ale, przynajmniej zawsze zostaje beka z takich piwniczaków jak ty.

John_Shepard

Wcześniej "kijek", teraz "piwnica"... Powoli historia zaczyna się układać. Współczuje. Tak jak pisałem poprzednio - nie musisz nam o tym wszystkim opowiadać, bo rozmawiamy tylko o upadku Disneya. Historie ze swojego dzieciństwa zostaw dla siebie.

Buker7

Fakt, że to negujesz tylko potwierdza moją teorię xD Jaki upadek Disneya? XD Na pewno jeden anulowany serial powali takiego hegemona xD Tam w tej twojej głowie muszą zachodzić niezłe procesy myślowe xD

John_Shepard

"hegemona" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 2
John_Shepard

Hegemona ? To ten co płaci ponad 40% dochodu na odsetki długu?