Każdy wiedział, nikt się nie łudził, szkoda czasu
nie, płatki z zablokowanymi profilami jak ty mu dadzą 10, wyrówna się
ogień w kosmosie...
w drugim pewnie ktoś wstrzymuje oddech w próżni, podziękuję za takie S-f, więcej realizmu miało Space Balls
12 latka? To ile ty masz lat, skoro uważasz swoje wystawianie oceny serialowi, którego nie obejrzałeś za taaaakie dorosłe? Przecież to jest takie małostkowe i dziecinne, że się w pale nie mieści :D
nie ma co się z imbecylami kłócić. Po nazwaniu sw sci fi polecam się wycofać XDD
Ty masz świadomość, że w oryginalnej trylogii również pojawiał się ogień w przestrzeni kosmicznej XD
a jak usprawiedliwisz że padawanka może przyjąć miecz świetlny w brzuch a mistrzyni ginie od nożyka w klatkę piersiową? chyba gpt pisze dla nich te scenariusze
Ja tam nie będę żadnym obrońcą tego serialu, bo szczerze mam to gdzieś. Bawią mnie jednak argumenty z tym ogniem, które na potęgę się przewijają.
A co do tego zarzutu to tutaj jest po prostu pewien brak konsekwencji. Nie mam problemu z tym, że mistrz jedi sobie zginie od nożyka spoko. Ale to, że kiedyś Qui-Gon zginął przebity mieczem, a potem w innej produkcji mamy sytuację, że przebicie mieczem nic nie robi tutaj akurat jest zaburzenie tego co ten świat ustanowił wcześniej.
tu masz ten realizm który ci nie pasuje, chyba ci nie muszę mówić co by zrobił z bebechami miecz plazmowy, znowu nożyk musiałby wejść idealnie między żebra żeby się nie zatrzymać na klatce piersiowej
Jaki ogien kretynie? od wybuchu na kilka sekund a nie qrwa ognisko kielbaski i kumbaja
Naczelny hejter filmwebu powrócił, by z uśmiechem na mordzie dać 1 kolejnemu tworowi popkultury, nie zgodnego z jego światopoglądem. Jesteś przewidywalny jak wschód słońca.
Te dwa odcinki strasznie słabe,tak na 4/10 nawet na tle srednio udanej Ahsoki to nie dorasta do pięt.
Bo przecież jak wdepniesz w srakę musisz wdepnąć w 10 kolejnych by poczuć, bo po jednym przecież nie masz prawa stwierdzić, że śmierdzi. Naczelny obrońca lewicowego odklejenia znowu wtrącił swoje trzy grosze o czyjejś ocenie, nie wytrzymuje ciśnienia, że ktoś ma inne zdanie, zaraz poucza, mądrzy się, a o serialiku jak zwykle cichutko.
Podpowiem Ci jedną rzecz, bo chyba jesteś zbyt tępy, by to zrozumieć: nie musisz oceniać serialu, jeśli nie spodobał ci się jeden lub dwa pierwsze odcinki. MOŻESZ WTEDY na przykład, przestać oglądać, po prostu. Skoro Ci się nie podoba, po co w to brnąć? Po co oglądać coś z nienawiści? I wtedy ocenić, bo Filmweb to umożliwia, tylko te odcinki, które obejrzałeś. Tyle. Może teraz zrozumiesz jakie to proste. W co wątpię, ale cuda się zdarzają.
Kim ty jesteś, by komuś cokolwiek podpowiadać, spieprzaj świńskim truchtem wpychać swoje głupoty i porady komu innemu. Każdy ma prawo do oceny na jakim etapie sam chce ją wystawić, nic ci do tego komuchu, rozumiesz? Zrozumiałeś, czy za tępy na to jesteś? W ogóle co to ciebie obchodzi, masz się za jakąś wyrocznię? Podpowiadaj sobie swoim równie stukniętym komuszym koleżkom, co każdemu chcą narzucać swoje ideologie.
Jak się odpalił xDDDDDDDD Chyba nadepnąłem na odcisk biednemu greedo23, gdzie 23 w nicku w IQ xD Nawet nie wiesz jaką radość mi sprawiasz własną głupotą :D Pisz więcej, chętnie się jeszcze z Ciebie pośmieje, póki rodzice zostawili ci włączony internet, chyba z okazji dnia dziecka.