Wiadomo że subiektywna, ale troche na spokojnie powiem wam że przez te komentarze prawie tego nie oglądałem i bardzo źle!!!!!
SERIAL NIEZŁY na prawde, LGBTQ na początku tez sie wkurzałem na to ale jak ktoś poogląda troche to zrozumie że ten serial jest raczej APOLITYCZNY i właśnie OSHA idzie drogą serca, chce sie wyrwać z plemienia dominujących lezb które karzą jej kłamać (to tak w dużym skrócie myślowym, nie chce tez spojlerować). Także jest raczej odwrotnie niż się wydaje na początku, poza tym jest droga MOCY w pełni zachowany sens z uniwersum Star Wars, zasady Jedi, serial z pod szyldu LUCAS FILMS. Bardzo właśnie wyraźnie pokazana różnica między dobrem a złem, że właśnie każdy ma prawo iść swoją drogą, kierując się sercem a takie czy inne "sekty" są nienaturalne i złe (tak jak mówie, skrót myślowy)
W Każdym razie WARTO!!! Ocenę daję na wyrost 10 nie dlatego, że na tyle uważam tylko dlatego że jest zdecydowanie zaniżona. Serial mało ambitny, raczej dla młodszego widza, chociaż obejrzę do końca to może coś innego napiszę.
WIĘĆ LUDZIE ZEJDŹCIE z CIEMNEJ STRONY, obejrzyjcie dokładnie, ze zrozumieniem, bez uprzedzeń i dopiero coś piszcie bo na prawdę wart obejrzenia. Pozdrawiam