PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112992}

Gwiezdne wojny: Wojny Klonów

Star Wars: Clone Wars
2003 - 2005
7,4 5,9 tys. ocen
7,4 10 1 5896
7,7 7 krytyków
Gwiezdne wojny: Wojny Klonów
powrót do forum serialu Gwiezdne wojny: Wojny Klonów

na umiejetnosci Jedi z tego serialu, zaczelem sie zastanwiac dlaczego Jedi zostali "wybici do nogi". Yoda rozwalajacy statki kosmiczne za pomoca sily woli ( o przepraszam mocy)... Serial mi sie bardzo podobal, oprocz tego jednego mankamentu, ktory mnie razi... Swietntna zabawa dla fanow Gwiezdnych Wojen. Mimio ze do nich sie nie zaliczam, lecz cenie te sage za to jaki wplyw ma na popklture. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
vahach

Nie co do nogi. Niektórzy przeżyli rozkaz 66 np. Yoda, Obi wann, mistrz Vos (Z komiksów Republic).

vahach

Jest wiele teorii zwiazanych z Gwiezdnymi Wojnami. Trzeba pamietac, ze stare epizody mowily o zniszczeniu zakonu Jedi, i samych Jedi. Byly one tworzone ladny kawalek czasu temu, gdzie nie bylo az takiego nacisku na widowiskowosc i akcje, juz nie wspominajac o mozliwosciach technicznych. A ta animowana seria byla tworzona we wspolczesnym swiecie dynamicznych starc i wielkich wybuchow. Stad mozna odnosic takie wrazenie.

kaw83

"Mozna odnosic wrazenie" ? Ty sie lepiej puknij w glowe! Rozwalanie droidow piescia albo 1000 na raz przy uzyciu mocy ? To bylo smieszne. I jeszcze polskie tlumacznia "Jestem Sith" zrzucaja z krzesla. Ogolnie fabula dobra, poza proba Anakina ktora sie nie trzymala kupy, ale wykonanie zdecydowanie gorsze. Muzyka pojawia sie dopiero w 3 sezonie... Oglolnie marnizna! ale jak ktos jest fanem to polecam

ocenił(a) serial na 9
pudlos

Chyba mnie coś ominęło, w jakim trzecim sezonie?!