PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120144}

Gwiezdne wrota: Atlantyda

Stargate: Atlantis
2004 - 2009
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 15387
7,0 3 krytyków
Gwiezdne wrota: Atlantyda
powrót do forum serialu Gwiezdne wrota: Atlantyda

Dalsze epy???

ocenił(a) serial na 8

Ile ogólnie jest odcinków na razie? W tej chwili dochodzę do 5 sezonu i na stronie z której ściągam ostatni ep to 5x13. Wyszły już jakieś kolejne, czy to już jak na razie koniec???

ocenił(a) serial na 7
UltRafaga

Cały sezon 5 ... kończy się na 5x20.
Miłego oglądania.

ocenił(a) serial na 8
fear81

A 6 sezon jest, lub mają kręcić, czy to już koniec Atlantis ???

ocenił(a) serial na 5
UltRafaga

Koniec. Nie bedzie więcej atlantisów ale od lutego kręcić będą stargate universe

LaraNotsil

Serial Atlantis się skończył, ale już są zapowiedziane 2 filmy o ekipie z Atlantis, które tak samo jak 2 ostatnie filmy o SG-1 zostaną wypuszczone bezpośrednio na DVD i Blu-ray. Ostatnio również zostało ogłoszone że trwają prace nad scenariuszem do 3 filmu o SG-1 który będzie się skupiać na Jacku O'Neillu.

ocenił(a) serial na 5
Nedy

to masz infoirmacje ze złego źródła:D scenarzyści odcinają si od SG-! i atlantis (na oficjalnej...a oficjalna jest wiarygiodna) zreszta na filmwebie dodane sa opisy juz do serilau i można tam zobaczyc, ze nie bedzie tam miejsca na "stare" (w sensie bardzo dobrze nam znane) postacie. ale niestety nic nie wiadomo o filmach;/ zapowiedzieli film dwugodzinny, kończący definitywnie z atlantisami film w 2009....natomiast nic o nim mi nie wiadomo...takze jak bedziecie miec informacje na jego temat to byłabym wdzieczna

ocenił(a) serial na 5
Nedy

przepraszam Cię bardzo ... źle przeczytałam myślałam...tak to jest jak nie potrafi się czytać ze zrozumieniem:D Tak są pogłoski o filmie, który ma skupić się na O'Neillu:D myślałam, że chodzi Ci o serial:D