PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120144}

Gwiezdne wrota: Atlantyda

Stargate: Atlantis
2004 - 2009
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 15387
7,0 3 krytyków
Gwiezdne wrota: Atlantyda
powrót do forum serialu Gwiezdne wrota: Atlantyda

jak na razie widziałem 17 odcinków, spodziwałem się szmiry, tymczasem serial okazał się naprawdę dobry. Hewlett jako McKay rządzi :)

Ktoś może wie,czy któraś z polskich telewizji ma zamiar wyemitować Atlantis? (o ile dobrze pamiętam kiedyś na TVN był SG1)

ocenił(a) serial na 4
eraser

No cóż: dobrze pamiętasz. KIEDYŚ był w polskiej TV "SG-1", ale wszystko co dobre szybko się kończy i nasza telewizja swoim zwyczajem przerwała emisję w połowie ostatniego odcinka, chyb Sezonu 3 lub 4, dokładnie nie pamiętam, bo lata świetlne od tego czasu upłyneły. Tak wiec trudno jest raczej nawet marzyć o tym by pojawił się w polskiej TV "Stargate: Atlantis". Mnie udało sie w końcu zdobyć odcinek pilotarzowy tego serialu i jestem pod wielkim wrazeniem. Mam nadzieję, że zdobędę i pozostałe - niestety raczej tzw drogą "nieoficjalną". I pewnie jeszcze długo sytuacja taka będzie miała miejsce. Jeśli idzie o dobre seriale Sc-Fi w polskiej TV to wogóle jest bardzo kiepściutko. A do tego nie ma co również liczyć i na dystrybutorów DVD. Wielka szkoda.