PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120144}

Gwiezdne wrota: Atlantyda

Stargate: Atlantis
2004 - 2009
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 15387
7,0 3 krytyków
Gwiezdne wrota: Atlantyda
powrót do forum serialu Gwiezdne wrota: Atlantyda

Stargate : Atlantis

ocenił(a) serial na 10

czekam z niecierpliwoscia na ten serial z nadzieja ze bedzie rownie dobry co stargate sg1 mysle ze pomysl jest niezly z tym serialem zobaczymy jak to wyjdzie szkoda ze trzeba bedzie sie pozegnac ze stara ekipa juz sie do niej przyzwyczailem ( szczegolnie nie bede mogl przeboles braku R.D.Andersona ) ale moze nowa bedzie jeszcze lepsza :)
wiecej napisze juz po pierwszych odcinkach wtedy sie okaze czy bedzie to serial warty uwagi poki co jestem dobrej mysli

Tealc

a wiadomo gdzie on bedzie grany?? na jakim kanale?? prosze odpiszcie na marco210@wp.pl albo gg: 3531716

użytkownik usunięty
Maksym_eSz

oglądałem pilota serialu, nie powiem zapowiada się .. ciekawie, szkoda ze aktorzy z SG-1 już nie chcą się w to bawić, i jeszcze załatwili na samym początku roberta patrika :( boo boo :( a myślałem że chociaż on będzie ze znanych osób :D

Maksym_eSz

hmm czy on będzie gdzies grany to nie wiem, wiem na razie że pojawił się pilot w stanach i u nas jest .. nieoficjalnie :D :D a kiedy ktoś z naszych szanownych dystrybutorów weźmie się w garść i zacznie sprowadzać filmy tak szybko jak jest to w stanach, bo amerykanom już powoli zaczynają pachniec nasze pieniążki :D zwróćcie uwagę ze było juz tak przy kilku nawiększych superprodukcjach :D to moze kiedyś z tak będzie że przeczytamy np na us.imdb.com i u nas na filmwebie że daty premier się pokrywają :)

użytkownik usunięty
Maksym_eSz

grany jest na kanale Sci Fi w kazdy piątek kanał dostępny drogą satelitarną

użytkownik usunięty
Maksym_eSz

użytkownik usunięty
Maksym_eSz

ocenił(a) serial na 10
Tealc

no ja tez nareszcie ogladnelem pilot nowego serialu ( o tym ze bedzie w polskiej tv to mozemy pomarzyc , oni wola sprowadzac mode na sukces, esmeralde i inne bzdety nie warte zlamanego grosza )
zapowiada sie na rownie dobry lub nawet lepszy od sg1( bo jak bym mial porownac z pilotem sg1 to jednak atlantis sie lepiej prezentuje ) a ja sie z tego ciesze bo bedzie co ogladac
cala seria Stargate to po prostu uczta dla fanow sf i filmu akcji
ten kto nie ogladnie ten nie zrozumie :)

Tealc

pozdrawiam wszystkich którzy oglądają gwiezdne wrota z grupą SG1 gwiezdne wrota atlantyda myśle że będzie tak dobry jak stargate z grupą SG1 nie zapomniałem także Richart Din Anderson który znakomicie grał w filmie w grupie SG1 jako Jack Onil .Kert Rasel który grał w pierwszym filmie.w którym mieli doczynienia z Ra ten film bardzo mi się spodobą druga część w której przeszli przez wrota złapano ich gdy mieli ich zabić R.D Anderson powiedział do przybocznego Tilka żeby im pomógł powiedział że wiele ludzi oto prosiło Tilk się odwrócił i zabił innych strażników tu mieli do czynienia z Apofisem ta częśc też mi się spodobaładalej były odcinki dalszych przygut drużyny SG1 które oglądałem także z zaciekawień zauwarzyłem gwioezdne wrota atlantyde i zaniepokoiłem się tym że nie będzie grupy SG1 sądze że gwiezdne wrota atlantyda będze także niesamowita dwa pierwsze filmy i serial w którym był dalszy ciąg przygót.

użytkownik usunięty
harry396

Wiem, że po prsotu chciałęś się wypowiedzieć i szanuję to, ale wiesz, że istnieje coś takiego jak znaki interpunkcyjne? Tu powinno być dość dużo zdań, a są... 2 :D Rozumiem, że można mieć dysleksję, dysgrafię, i inne dissy ;) ale trzeba nad sobą pracować. Ortografia też kuleje ostro. Ale Respect i powodzenia :D

serial jest naprade swietny.Mam wszystkie odcinki atlantydy jakie do tej pory nakrecono.Ktos zainteresowany? mk8@konin.lm.pl

Tealc

3 posty wyżej.... to jak sie pisze wyraz "przygut" czy przygót" ..bo juz sam nie wiem?

Tealc

Ja byłam bardzo mile zaskoczona, seria podoba mi się chyba jeszcze bardziej niż SG1. Niestety u nas pewnie nieprędko ją uwidzimy więc pozostaje nadal zdobywać "kanałami" i czekac niecierpliwie na sezon 3:) Pozdrawiam wielbicieli.

epona

szkoda tylko,ze trzeba czekac na 3-cia serię, premiera bodajże 16 lipca...ale jest na co czekac, bo poza kilkoma nudniejszymi odcinkami( np.bomba podlozona przez trust) serial jest bardzo przyjemny i warty polecenia