czekam z niecierpliwoscia na ten serial z nadzieja ze bedzie rownie dobry co stargate sg1 mysle ze pomysl jest niezly z tym serialem zobaczymy jak to wyjdzie szkoda ze trzeba bedzie sie pozegnac ze stara ekipa juz sie do niej przyzwyczailem ( szczegolnie nie bede mogl przeboles braku R.D.Andersona ) ale moze nowa bedzie jeszcze lepsza :)
wiecej napisze juz po pierwszych odcinkach wtedy sie okaze czy bedzie to serial warty uwagi poki co jestem dobrej mysli
a wiadomo gdzie on bedzie grany?? na jakim kanale?? prosze odpiszcie na marco210@wp.pl albo gg: 3531716
oglądałem pilota serialu, nie powiem zapowiada się .. ciekawie, szkoda ze aktorzy z SG-1 już nie chcą się w to bawić, i jeszcze załatwili na samym początku roberta patrika :( boo boo :( a myślałem że chociaż on będzie ze znanych osób :D
hmm czy on będzie gdzies grany to nie wiem, wiem na razie że pojawił się pilot w stanach i u nas jest .. nieoficjalnie :D :D a kiedy ktoś z naszych szanownych dystrybutorów weźmie się w garść i zacznie sprowadzać filmy tak szybko jak jest to w stanach, bo amerykanom już powoli zaczynają pachniec nasze pieniążki :D zwróćcie uwagę ze było juz tak przy kilku nawiększych superprodukcjach :D to moze kiedyś z tak będzie że przeczytamy np na us.imdb.com i u nas na filmwebie że daty premier się pokrywają :)
no ja tez nareszcie ogladnelem pilot nowego serialu ( o tym ze bedzie w polskiej tv to mozemy pomarzyc , oni wola sprowadzac mode na sukces, esmeralde i inne bzdety nie warte zlamanego grosza )
zapowiada sie na rownie dobry lub nawet lepszy od sg1( bo jak bym mial porownac z pilotem sg1 to jednak atlantis sie lepiej prezentuje ) a ja sie z tego ciesze bo bedzie co ogladac
cala seria Stargate to po prostu uczta dla fanow sf i filmu akcji
ten kto nie ogladnie ten nie zrozumie :)
pozdrawiam wszystkich którzy oglądają gwiezdne wrota z grupą SG1 gwiezdne wrota atlantyda myśle że będzie tak dobry jak stargate z grupą SG1 nie zapomniałem także Richart Din Anderson który znakomicie grał w filmie w grupie SG1 jako Jack Onil .Kert Rasel który grał w pierwszym filmie.w którym mieli doczynienia z Ra ten film bardzo mi się spodobą druga część w której przeszli przez wrota złapano ich gdy mieli ich zabić R.D Anderson powiedział do przybocznego Tilka żeby im pomógł powiedział że wiele ludzi oto prosiło Tilk się odwrócił i zabił innych strażników tu mieli do czynienia z Apofisem ta częśc też mi się spodobaładalej były odcinki dalszych przygut drużyny SG1 które oglądałem także z zaciekawień zauwarzyłem gwioezdne wrota atlantyde i zaniepokoiłem się tym że nie będzie grupy SG1 sądze że gwiezdne wrota atlantyda będze także niesamowita dwa pierwsze filmy i serial w którym był dalszy ciąg przygót.
Wiem, że po prsotu chciałęś się wypowiedzieć i szanuję to, ale wiesz, że istnieje coś takiego jak znaki interpunkcyjne? Tu powinno być dość dużo zdań, a są... 2 :D Rozumiem, że można mieć dysleksję, dysgrafię, i inne dissy ;) ale trzeba nad sobą pracować. Ortografia też kuleje ostro. Ale Respect i powodzenia :D
serial jest naprade swietny.Mam wszystkie odcinki atlantydy jakie do tej pory nakrecono.Ktos zainteresowany? mk8@konin.lm.pl
Ja byłam bardzo mile zaskoczona, seria podoba mi się chyba jeszcze bardziej niż SG1. Niestety u nas pewnie nieprędko ją uwidzimy więc pozostaje nadal zdobywać "kanałami" i czekac niecierpliwie na sezon 3:) Pozdrawiam wielbicieli.