Czy wie ktoś czy puszczą 2 sezon Atlantis na AXN Sci- Fic ? ;] Bo narazie widze że puścili 1-szy sezon i teraz lecą powtórki tego sezonu.
Tak, drugi sezon będzie i na AXN i na AXN Sci-Fi. Na AXN Sci-Fi będzie wcześniej, bo już właściwie koniec pierwszego sezonu. Na drugą część na AXN będzie trzeba poczekać do końca emisji.
Nom... a ciągłe zmiany emisji powtórkowych mnie dobijają. Raz tak, potem z AXN. Sobotni maraton powtórek Atlantydy był najlepszy. Przynajmniej dla mnie, bo weekendy w trakcie studiów spędzam w domu (a we Wrocku nie mam TV, bo mnie nie stać)!!! Zresztą i tak oglądam ten serial u kuzyna, bo w domu tv jest zajęty. Ogladam (jak nie zasnę 1 odc. w piątek o 23. - 1 pocieszenie 1 reklama i to niepotrzebna w trakcie.
2 reklamy. Tylko raz była jedna. :) O tej godzinie te cholerne reklamy burzą mi wątek. Na drugi dzień główkuje by zbić wątek/ki w całość. :(:(
spojrzałam w plan tv na stronie axn i mnie zwaliło :|
zajebista pora, nie ma co
a przed tym dają 'akta drezdena' - na kij :/
no a powtórki to też o świetnej porze, o 17 kończę pracę.. jej, grejt
Fajnie było na początku pierwszej serii, kiedy powtórki odcinków z całego tygodnia były w sobotę od 20.00 do 22.00. Potem w niedzielę, ale kijowo mi pasiło, bo wracałem na studia. SOBOTA była the best, a poza tym była ciągłość w ogladaniu a nie sleep po (lub w trakcie pierwszej reklamy), bo oglądałem z kuzynem (wtedy to mogliśmy razem przeżyć nawet reklamy). W weekend to same starocie puszczają. Nowe serie/seriale o tej godzinie to koszmar. Teraz nie leci w piątki więc kicha z ogładania, bo studiuje i nie mam tv, bo mnie nie stać. To chyba norma na wszystkich axn-ach. Albo nowe odcinki, seraiale o kijowych porach albo ich powtórki.
OMG jak widze mam oglądać serial na AXN to mi się nogi uginają.. totalna tragedia.. nie dosyć że wyciszają za mocno orginalny dźwięk i dają głośno lektora to jeszcze to denne tłumaczenie.. jak usłyszałem "widma" to prawie mnie żuciło na ziemie.. normalnie chciałem rzucić telewicorem o ściane.. dobrze że już na niej wisiał bo by był w kawałkach.. wiem, że starają się puszczać to czego nie wykupi nawet taki TVN czy Polsat ale niech robią to z klasą a nie takie hmmhmm....
jestem fanem stargate bo oglądałem to w orginale (10/10).. gdybym oglądał to najpierw na AXN to chyba dał bym mu 3/10