jedynie orginał jest filmem... ten tv serial to jedno wielkie badziewie i az dziw ze taka szmira ma lepsza ocene od np. "walecznego serca" odsylam do orginalu ..... !!!!!!!!!!!
lepiej sie nie wypowiadaj an forum filmu o ktorym nie masz pojecia
bo moge sie zalozyc ze swoja ocene opierasz na jakims jednym odcinku i pewnie jeszcze nie calym wiec najpierw ogladnij cala serie a potem sie wypowiadaj
Sorry Teal'c, ale każdy ma prawo wyrażać swoją opinię- nawet jeśli jest bardzo krytyczna. Dziwną tendencję mają ludzie na forum do używania frazesów w stylu "lepiej się nie wypowiadaj"- nie znasz się. A niech ludzie piszą co im się podoba- jeszcze wolność słowa (teoretycznie)istnieje:) Swoją drogą nie zgadzam się z tym, że Atlantis to "badziewie" . Wdg. mnie serial (ogółem) jest lepszy niż film!!! A ocena nie świadczy o tym jak film jest dobry, ale jak trafia do oglądających.O tym też warto pamiętać.Często się zdarza, że filmy po prostu głupie mają bardzo wysokie noty vide niedawno stworzone niemieckie gów...dzieło "Gwiezdne jaja".Widać wielu to kręci, a takich "dinozaurów" jak ja to nie rusza. To tylko moja skromna opinia, więc mam nadzieję, że nie doczepi mi się tu zaraz paru ziomali i zbluzga serdecznie za wszystko co wyżej napisałem :)