PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19916
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

A więc w temacie o głosach toczy się teraz dyskusja na całkiem inne tematy, założyłam więc ten wątek gdzie możemy swobodnie bez zaśmiecania forum plotkowac o H2o :)

Na dole ujawniam kilka niewielkich tajemnic III serii, więc jeżeli ktoś nie chce poznac dalszej akcji lepiej niech nie czyta ; P

A więc z tego co znalazłam Emma pojawia się w ostatnim odcinku III serii.
' Emma will return in the season three finale. '
z zagranicznej wikipedii

Lewis odejdzie n tym ślubie, z tego co znalazłam ma to być ślub jej taty z jakąś nową nieznaną nam kobietą. [ http://www.h2ojustaddwater.net/photos/albums/series/kivagott_kepek/307/bscap067. jpg - tak ma wyglądać ].

Poza tym, akcja widzę będzie się dziać z udziałem nowej rudej dziewczyny, siostry Willa. Jak wie ktoś coś więcej o tym, niech pisze.

strawberry95

A gdzie można znaleźć jakiekolwiek informację o powrocie Emmy bądź jej obecności w jakimś odcinku? Są na potwierdzenie tego jakieś w miarę wiarygodne źródła? No nie wiem filmik? zdjęcia? gdzieś napisane( ale nie na blogu, ponieważ większość info pochodzących stamtąd jest zmyślona)

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

http://en.wikipedia.org/wiki/H2O:_Just_Add_Water

W dziale 'characters' pisze :)
Myślę, że znajdziesz.

ocenił(a) serial na 10
strawberry95

Więc ja na nowo wkraczam do akcji.
Will ma siostrę, która jest według mnie postacią negatywną. Lekko wzorowaną na Charlotte (nie powiem więcej).
Tata Cleo ożeni się z taką babką (nie pamiętam imienia) ale poznamy ją w trakcie serii...

strawberry95

bardzo dobry pomysł z utworzeniem tego tematu. Bardzo dziękuję za informację, będę czytać regularnie :)

strawberry95

Ehm . Fajnie by było gdyby Emma pojawiła się w tym jednym odcinku . Nadal nie mogę przeżyć tego nagłego zniknięcia Charlotte i Asha . Tak bez wyjaśnienia i wgl . Dziwne . -,- Jest napisane , że aktor grający Asha jest zajęty innym filmem to ok , ale Charlotte chyba nie więc mogła zagrać chociaż w paru odcinkach dlla urozmaicenia : D . Tak samo właśnie zniknęli nagle Byron, Miriam , którzy byli w pierwszej serii i też bez wyjaśnienia zniknęli w drugiej. -,- bez sensu.

strawberry95

Dla mnie dziwne jest zniknięcie Emmy znaczy dziwnie wyjaśnione, jej rodzice wyglądali na osoby ustabilizowane, które dbają o przyszłość rodziny, o edukację dzieci i co naglę ich wzięło na zwiedzanie świata? Rozumiem każdy ma prawo do realizowania marzeń itd. ale wątpię żeby oni to robili kosztem Emmy. Przecież ona byłaby teraz w ostatniej klasie to co już mogli dać jej skończyć tą szkołę/ dla mnie jest bez sensu taka wyprowadzka na ostatnim roku, Emma ma tu przyjaciół, dobrze zna całe wybrzeże i szkołę, zna nauczycieli wymagania, dobrze się uczyła więc co? Nie widzę przeszkód żeby zamieszkała np. z rodziną Cleo i dokończyła edukację tutaj, to tylko jeden rok... Po 2 Emma bała się nawet wyjechać na wakacje z rodzicami, robiła problemy że nie chcę przebywać gdzieś gdzie jest woda a teraz co z otwartymi ramionami pojechała dookoła świata.

Następnie postać Lewisa, dostaje propozycję edukacji w USA i od razu jedzie? a co z Cleo? przecież ją tak bardzo kochał, cierpiał przez nią przez cała 2 serie, taki wielce zakochany? i co wyjeżdża tak po prostu nie boi się że ona go zostawi albo coś w tym stylu, a może z nią zerwie? On był ich najlepszym przyjacielem, chłopakiem Cleo, on im pomagał, znał ich sekret, wspierał w trudnych chwilach a teraz ot tak sobie znika...

Już mogli coś lepszego wymyślić jakąś ciekawszą fabułę a nie takie bzdury i niedomówienia,

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

Jeśli chodzi o Lewisa, on nie chce jechać. Ale pod konie odcinka Cleo mówi, że go kocha i nie zniszczy jego marzeń. Każe mu jechać, mówią sobie także, że okropnie się zmienią przez te lata. Ale nadal będą starali się utrzymywać ich związek na odległość.

alunia_kiss

Ooo ludzie macie racje, wiem, że pisze to poraz 10, ale im więcej czytam tych wątków tym bardziej uświadamiam sobie, że coraz więcej watków fabuły nie przemyślałam podczas przemyślania całego serialu... wiem skomplikowane ;d poprostu uświadamiacie jak wiele wpadek i niedokończonych wątków jest w serialu.
Co do zniknięcia Lewisa to masz rację. Nie wyobrażam sobie że przyjaźnię się z kimś a nagle dostaje propozycję wyjazdu, wielką szansę i opuszczam przyjaciela. Bo Lewis nawet gdyby wiedział że to wielka szansa, to nie powinien tak sobie wyjechać, przyjaciele tak nie robią, gdyby Lewis byłby tym przyjacielem nie opuściłby dziewczyn. On jako pierwszy poznał sekret dziewcząt, pomagał i wspieral a przedewszystkim kocha Cleo. I co nagle tak sobie wyjedzie przekreślając grubą krechą to co się działo wcześniej między nim a dziewczynami i między nim a Cleo...
Co do próby utrzymania związku na odległość...niestety nie wierze w takie rzeczy, wiem, że to tylko serial, być może poprostu zabardzo się emocjonuje, przeżywam, ale tak już mam, niestety.

ocenił(a) serial na 10
Black_White

Tyle mam zastrzeżeń i wogóle do tej nowej serii, ale wygląda na to że musimy się przyzwyczaić. Nie będzie łatwo, przyzwyczaiłam się do nich wszystkich przez te dwie serie ...
A co myślicie o Belli ? Bo jak dla mnie to wogóle jest jakieś chore. Po jednym odcinku wszystkie trzy są już przyjaciółkami [ ? ], zero jakiegokolwiek słychu o Emmie, i wogóle one są teraz całkiem inne ...
Nie rozumiem też tego jak Lewis może wogóle pomyśleć o wyjeździe- przecież zawsze był dziewczynom potrzebny, podczas pełni, badali razem jeziorko, znał ich wielki sekret i jeszcze był z Cleo - i on z tego rezygnuje ?
A Byrnes powinna zagrać chociażby w kilku pierwszych odcinkach.

Nie sądzicie, że jak w tym ostatnim odcinku wystąpi Emma, to wogóle już będzie chaos ? Mogłoby być tak, że Em się z Bellą nie polubi, w końcu ta zajęła jej miejsce.

strawberry95

Jak dla mnie ta Bella to niewypał. Normalnie zjawiła sie i ją od razu polibili wszyscy jakby znali sie od dawna. Tylko powiedziała im że została syreną w wieku 9 lat, a Rikki "to teraz jestes jedną z nas" i wielka przyjaźń. Według mnie to scenarzyści na początku nie chcieli zastępować postaci Emmy kims innym tylko znaleść aktorkę podobna do Claire Holt, bo w końcu utrata głównej bohaterki i jest dla każdego serialu kłopotem. Tylko im coś nie wypaliło chyba i musieli wymyśleć coś jak wytłumaczyć jej zniknięcie. Tylko to okazało się takie głupie że już chyba by było lepiej wogóle o niej nic nie wspominąć (w końcu i tak długo o niej nie mówili :2 min i zmiana tematu :/).
Także nie mogę przeżałować utraty postaci Lewisa. On przecież jest w tym serialu bardzo ważny :jako pierwszy poznał sekret dziewczyn, zawsze im pomagał, badał wyspę Mako by dziewczynom nigdy nie groziło niebezpieczeństwo. NOrmalnie przejmował tymi magicznymi mocami i w ogóle tym wszystkim bardziej on dziewczyn. I magle znika. To tak jakby serial stracił cząstke z siebie.

ocenił(a) serial na 10
__kasHa

Serial stracił cząstkę z siebie po utracie Emmy, a utrata Lewisa to już kompletnie - dwóch z czterech głównych bohaterów odeszło. Koszmar !

strawberry95

No jak widziałam dzisiaj przypadkowo jeden odcinek( szczerze mówiąc fanką nie jestem) to poczułam się nieźle załamana i zawiedziona. Już Bella zaczyna "rządzić" w paczce, powiedziała Cleo że może być trenerką i spełnić swoje marzenia, szkoda tylko że nie pomyślała o konsekwencjach tego( np. mogłoby się wydać że jest syreną) ale o tych konsekwencjach pomyślała Rikki, która powiedziała co o tym myśli i co jej nie pasuje... A Bella chyba uważa się za nie wiadomo kogo, dopiero co się poznały a ona już " daje dobre rady", wtrąca się w ich życie i włazi w nie z buciorami, oraz nazywanie się "przyjaciółmi" jest nie na miejscu, żeby móc kogoś tak nazwać trzeba go znać bardzo długo i bardzo dobrze... Martwi mnie również to że w ogóle nikt nie wspomina o Emmie

__kasHa

macie wszyscy rację...za każdym razem będę Wam ją przyznawać...
Może rzeczywiście było tak jak piszesz, że scenarzyści nie chcięli zastępować Emmy, ale znaleźć podobną aktorkę ale nie wyszło im to i wybrali takie wyjscie (Bella) . I to okazało się niewypałem i w wyszło jak wyszło... ogólnie cała 3 seria im nie wyszła i jest wielką pomyłką...jeszcze odejście Lewisa...najbliższego przyjaciela dziewczyn, to on wiedział o wszytkim tym co było związane z ich tajemnicą... Pomagał im a teraz nagle sobie odejdzie jakby to co było przestało mieć jakiekolwiek znaczenie. I związek z Cleo też przestanie mieć znaczenie...

strawberry95

Kiedy pod koniec pierwszego odcinka trzeciej serii, dziewczyny siedzą i rozmawiają o tym jak to Bella została syreną, Cleo i Rikki powinny coś wspomnieć, że była jeszcze trzecia syrena, Emma i takie tam, a nie udają jak gdyby nigdy nic. To wygląda trochę tak jak gdyby fakt, że Claire Holt już nie gra w serialu równocześnie zabraniał nawet wspomnieć o niej pozostałym syrenom. Co do Lewisa, cóż, nie dziwię się, że wyjeżdża. W sprawach studiów trzeba jednak być troszkę egoista, bo przecież przyjaciele nie zarobią potem za Ciebie na życie, nie zdobędą za Ciebie wykształcenia. W takich sprawach trzeba patrzeć na siebie, zresztą wyraźnie jest pokazane, że nie chciał jechać ale dziewczyny go przekonały no to chyba nie można już mówić, że co z niego za przyjaciel. Miał z nimi być do końca i żyć długo i szczęśliwie ? wiadomo, że syreny są już w takim wieku, że trzeba myśleć o studiach i wgl.

brilliance

Kiedyś lubiłam oglądać ten serial ale z niego robi się jedno wielkie badziewie i dno tak samo jak się stało z córkami Mcleoda- pierwsze 3 serie ok ale potem nagły posyp głównych bohaterów i zmiana fabuły na mniej ciekawą., najpierw odeszła aktorka grająca Claire potem jej serialowa siostra czyli Tess w między czasie Jesica Napier grająca Becky... i co z tego wynikło? że główny bohaterki odeszły a serial był nie wiadomo po co kontynuowany i stracił sens... tak samo będzie z H2O Claire Holt odeszła teraz odchodzi aktor grający Lewisa i scenarzyści muszą wymyślać jakieś bezsensowne rzeczy aby jakoś ten serial utrzymać, pewnie żeby ludzie to oglądali żeby nie ponieść strat finansowych.. ale teraz moje takie pytanie po co kontynuować coś co jest już bez sensu?

ocenił(a) serial na 10
alunia_kiss

...
Gdyby chociaż wymyślili coś sensownego !
Na przykład - mogła by byc przeprowadzka Emmy, a Lewis zrobiłby coś niewybaczalnego, Cleo by z nim zerwała itd.
No coś w tym stylu ... Ja bym to tak ciagneła, o ile już trzeba. A wogóle, czy dla Angusa takim problemem było dokończenie sezonu ? Odszedł w połowie, zaś tak dużo by mu czasu nie zajęło dogranie do końca ...
Poza tym jak można tak zawieśc fanów ? I on, i Claire - po co cisną łapy, jak potem odchodzą i setki tysięcy fanów zawodzą ? ;/

strawberry95

Niewyobrażam sobie tego filmu bez Lewisa. To moja ulubiona postać męska. A tu co?
Przeczytałam gdzieś na filmwebie, że Angus rezygnuje z H2O, gdyż za rzadko całuje się z dziewczynami! Wierzycie? A poza tym ma jakiś tam film: ,,PACKED TO THE RAFTED'' czy coś takiego.
Czytając Wasze wypowiedzi to zgadzam się co do Emmy. Dwie minutki żałoby i zabawa. Charlotte i Ash również zapadli się pod ziemię? No jakoś w to nie wierzę. Więc co? Ash'owi zudziła się kafejka i roztrzaskał ją w drobny mak siekierką? A Charlotte wpadła w deprechę i siedzi w psychiatryku? No tak, tak. Można snuć przypuszczenia.
A tak porównując Bellę i Emmę, myślę, że ta pierwsza mnie byłaby taka zła, no ale...Właśnie, jest ale. Dziwne, że na tej plaży akurat dopatrzyła sobie Cleo i Rikki, mimo tych wszystkich dziewczyn tam będących. I po co się tak do nich doczepiła. Hmmm, dziwne.
Co do Willa-nowe postaci oczywiście muszą się zeswatać.
Rikki. Coś się zmieniła. W 1 i 2 serii była stanowcza i wygadana. Teraz stała się wrażliwa. Jak ktoś tu wspomniał martwi się co na siebie włożyć. I ten jej głos. Brr!
W połowie serii ma się pojawić Sophie, siostra Willa. Podobno ruda...Ciekawe czemu Charlotte też była ruda? Dyskryminacja pomarańczowych? No nic, zobaczymy. Aha, nie wspomniałam, że ta postać ponoć jest złym charakterem.
Podsumowując: mamy trzy piękne, wrażliwe i wyrozumiałe dziewczyny, trzech super hiper extra chłopaków (no poza Lewisem bo wyjedzxie :(), rudzielca (zapewne grubego) a Charlotte i Ash wpadli pod ziemię. Cóż 3 seria nie zapowiada się kolorowo. Ale co będzie dalej? Zobaczymy.

Pozdrawiam! :)

ocenił(a) serial na 10
Clear

Jej włosy są takie pomarańczowo-czerwone. I jest chuda - to o Sophie:)

Clear

jasne że rikki sie zmieniła . Ten głos to istny dramat...blee . Wszyscy się zmienili...
taaa jasne Angus odszedł bo "rzadko sie całuje z dziewczynami" haha sorry ale to śmieszne i absurdalne.
No dziwne że Bella wśród tylu dziewczyn na plaży akurat upatrzyła sobie Cleo i Rikki...jakby coś wiedziala że są syrenkami. I bardzo szybko stały sie przyjaciółkami, wg mnie żeby sie z kimś zaprzyjaźnić trzeba go lepiej poznać. Nawet jeśli łączy ich bycie syrenami to nic tego nie zmienia, ze powinny się lepiej poznac.
Co do Zane'a tez sie zmienił. Nie mogę patrzeć na tą jego ulizaną grzywkę i nie moge słuchać tego głosu nie do zniesienia.
Musze powiedzieć, że aktor grający Willa jest nawet przystojny. :P

strawberry95

Właśnie co do Angusa także tak to odebrałam. No ale wyczytałam to tu więc chciałam się podzielić newsem ;P

,,Co do Zane'a tez sie zmienił. Nie mogę patrzeć na tą jego ulizaną grzywkę i nie moge słuchać tego głosu nie do zniesienia.''
POPIERAM!! Jest dziwny... A poza tym to Rikki jest dla niego całym światem a tu nagle całuje się z Sophie. No nic...

,,Musze powiedzieć, że aktor grający Willa jest nawet przystojny.''
Ja tak nie myśle :| Jakoś tak mnie odrzuca pod kwestiom wyglądu. Bez obrazy.

Clear

Jakaś paranoja z tą Bellą, zachowuje się jak nie wiadomo kto, wtrąca się w sprawy Cleo, daje jej dobre rady, nie myśli o konsekwencjach. Kim ona jest żeby się mieszać w takie rzeczy, dobrze że Rikki jako jedyna "jest trzeźwa na umyślę" i zdaje sobie sprawę z wielu rzeczy bo niestety Bella zdaje się być bardzo nie dojrzała.. A już w ogóle śmieszy mnie fakt, aby nazwać ją przyjaciółką/ ( przyjaciel to osoba którą sie zna bardzo długo i bardzo dobrze) czyli same przeciwieństwa. i czemu nikt nie wspomina o Emmie?

Clear

On będzie się całował z Sophie?? Tego nie wiedziałam...gdzie znajdujesz te newsy bo ja troche poszperałam w necie, ale nie znam zadużo zagranicznych stron o h2o więc trochę marne to moje szukanie jeśli takiego newsa nie znalazłam.
Co do Willa nie obrażam się, każdy ma swoje zdanie ja to szanuje. W koncu po to jest forum.
Co do dzisiejszego odcinka Bella 'przerobiła piosenkę Nate'a i zaśpiewała dla Rikki mówiąc dla mojej przyjaciółki' no nieźle, nieźle... ledwie się znają nie dosć że już zdążyły zostać przyjaciółkami to jedna drugiej piosenki śpiewa hehe. No ale nic. Łączy ich fakt że są syrenami, ale nadal uważam że to nie jest powód tak rychłego zaprzyjaźnienia się. Dziwi mnie że Rikki i Cleo nie powiedziały o Emmie, że nie dopytywaly się Belli (pozatym jak i kiedy stała się syrenką) zeby sie czegoś wiecej dowiedziec o niej.

strawberry95

Powiem Ci, że szperam po blogach i tam piszą różne rzeczy. Nie wiem czy to prawda czy plotka... Nie podam Ci dokładnej strony. Podobno ona zostanie zatrudniona w Rikki's. Po pewnym czasie zostaje kierowniczką zamiast Rikki. I Rikki przyłapie Zane'a i Sophie jak się całują.

One?(tzn. Cleo i Rikki) chyba nawet nie wiedzą jak Bella ma na nazwisko.

,,Łączy ich fakt że są syrenami, ale nadal uważam że to nie jest powód tak rychłego zaprzyjaźnienia się.''
Jestem szatynką. Czy to znaczy, ze wszystkie szatynki muszą się ze sobą przyjaźnić? Wiem, ze głupi przykład ale tak jest. Dziwię się czemu Charlotte nie mogła być w ich paczce.

ocenił(a) serial na 10
Clear

Charlotte? Pewnie przez to, że była z Lewisem - zauważcie, że zawsze Lewisowi obrywało się za nią, nawet gdy zerwali.

Nie widziałem aby Sophie i Zane się całowali no ale może w przyszłych odcinkach...

Z Emmą Rikki także się szybko zaprzyjaźniła, a na początku kompletnie nie znała nikogo.

Jestem ciekawy czy Emma powróci...

strawberry95

Też to zauważyłam.
Podobno w przyszłych odcinach ma być coś takiego.

A tak w ogóle to czemu tak tam czas szybko leci?
Tzn. w pierwszym odcinku zostały dwa tygodnie do konca wakacji,a w drugim czy trzecim już są w szkole. Dziwne...

Clear

Tak samo nie zgadza mi się tam jeszcze jedna rzecz o wyjeździe Emmy Cleo mówi tak-" powinnyśmy się cieszyć razem z nią KTO BY NIE CHCIAŁ ZWIEDZAĆ ŚWIATA Z RODZICAMI( CZY TAN EUROPY)- czyli z tego wynika że Emma pojechała z rodzicami " zwiedzać świat" i się dobrze bawić ale co ze szkołą? co sobie zrezygnowała czy może 2 miesiące będzie się uczyć w Niemczech następne 2 w Hiszpanii, potem Włochy, Rosja i Wielka Brytania? wiem że to brzmi dość zabawnie ale logicznie rzecz biorąc tak z tej wypowiedzi wynika... Poza tym powinny coś powiedzieć o Emmie, chociażby od czasu do czasu wspomnieć o jej istnieniu- czy może Bella będzie żyła w nieświadomości do końca 3 serii i nie będzie miała pojęcia kto to jest Emma( aż ta się pojawi podobno w ostatnim odcinku)
Moim zdaniem gdyby Claire Holt chciała grać w H2O to by to robiła chociażby tak "dorywczo" np. Ashley Tisdale( Nie ma to jak hotel) grała bardzo rzadko w 3 sezonie tego serialu, ponieważ w tym samym czasie kręciła Hight School Musical, jednak w 11odcinkach na 23 czy jakoś tak wystąpiła- scenarzyści wysłali jej postać raz to na wakacje, raz na jakiś obóz gdzie się dziećmi opiekowała itd, Więc uważam że mogli tak samo zrobić z postacią Emmy po co ją niszczyć i usuwać? Mogli np. zrobić coś takiego że Emma wyjechała na wakacje potem miała wypadek i na dłuższy czas zostanie tam w szpitalu gdzieś za granicą a potem wróci nad złote wybrzeże, coś takiego żeby było odczuwalne że ta postać dalej jest, żeby o niej nie zapomnieć.

Clear

Tak samo nie zgadza mi się tam jeszcze jedna rzecz o wyjeździe Emmy Cleo mówi tak-" powinnyśmy się cieszyć razem z nią KTO BY NIE CHCIAŁ ZWIEDZAĆ ŚWIATA Z RODZICAMI( CZY TAN EUROPY)- czyli z tego wynika że Emma pojechała z rodzicami " zwiedzać świat" i się dobrze bawić ale co ze szkołą? co sobie zrezygnowała czy może 2 miesiące będzie się uczyć w Niemczech następne 2 w Hiszpanii, potem Włochy, Rosja i Wielka Brytania? wiem że to brzmi dość zabawnie ale logicznie rzecz biorąc tak z tej wypowiedzi wynika... Poza tym powinny coś powiedzieć o Emmie, chociażby od czasu do czasu wspomnieć o jej istnieniu- czy może Bella będzie żyła w nieświadomości do końca 3 serii i nie będzie miała pojęcia kto to jest Emma( aż ta się pojawi podobno w ostatnim odcinku)
Moim zdaniem gdyby Claire Holt chciała grać w H2O to by to robiła chociażby tak "dorywczo" np. Ashley Tisdale( Nie ma to jak hotel) grała bardzo rzadko w 3 sezonie tego serialu, ponieważ w tym samym czasie kręciła Hight School Musical, jednak w 11odcinkach na 23 czy jakoś tak wystąpiła- scenarzyści wysłali jej postać raz to na wakacje, raz na jakiś obóz gdzie się dziećmi opiekowała itd, Więc uważam że mogli tak samo zrobić z postacią Emmy po co ją niszczyć i usuwać? Mogli np. zrobić coś takiego że Emma wyjechała na wakacje potem miała wypadek i na dłuższy czas zostanie tam w szpitalu gdzieś za granicą a potem wróci nad złote wybrzeże, coś takiego żeby było odczuwalne że ta postać dalej jest, żeby o niej nie zapomnieć.

strawberry95

Szpital i śmierć to niezbyt do tego serialu.

Według mnie to cały scenariusz był już zaplanowany wraz z udziałem Emmy, Charlotte i Cheli (z tego co przeczytałam w necie tak wynika). Ale Claire rozmyśliła się, więc musieli coś wcisnąć. Co do Lewisa jeszcze nie widziałam jego wyjazdu, więc trudo ocenić...Chociaż co słyszałam to ten pomysł ze studiowaniem nie taki zły.
Wydaje mi się, że jeślliby akręcili 4 serię to w jakimś odcinku pojawiłby się Lewis i wtedy Cleo zerwałaby z nim, bo znalazła sobie innego i uświadomiła sobie, że to nie ma sensu...Czy coś takiego ;P
Ale osobiście bym tak nie chciała. Szkoda, że on już nie chce grać w H2O. Tak go lubiłam :(. I kochałam oglądać odcinki, gdy Cleo i Lewis są razem. A takich odcinków jest mało. W II serii Cleo z nim zerwała, a w III Lewis wyjeżdża... W ogóle to oni tylko rozmawiają, nic więcej. Zachowują się jak przyjaciele a nie ;/

ocenił(a) serial na 10
Clear

No i według plotek właśnie przez takie zachowanie ich postaci, odszedł z serialu, ale jaka jest prawda?

spyro0

Możliwe...
A jak te odcinki w ogóle lecą? Był 1, 2 ,3 a dzisiaj rano...1. Po prostu idzie się pogubić.

ocenił(a) serial na 10
Clear

Nowe odcinki co poniedziałek i wtorek...

spyro0

Nie no w sumie to nie jest głupi powód odejścia z serialu... takie zachowania bohaterów może wkońcu drażnić. Ale niech aktorzy pomyślą o fanach ! fani lubią serial nietylko za całokształt ale lubią poszczególnych aktorów a ci wywijają im takie numery

ocenił(a) serial na 10
Black_White

Co z tego, że mają pamiętać o fanach. Według mnie to dziwne. Odchodzą bo chcą, może mieli sprzeczkę na planie - a może nie chciał już grać bo dostał korzystniejszą propozycję...

ocenił(a) serial na 10
spyro0

Przepraszam, że jeden pod drugim:

Emma nie pojawi się w ciągu trzeciej serii, przeczytałem opis ostatniego odcinka i nie ma tam nic takiego wspomniane, do tego ta informacja znikła z Wikipedii.

Premiery odcinków:

04.12 - "Into the Light"
04.12 - "Breakaway"
04.13 - "Queen for a Day"
04.13 - "The Jewel Thief"
04.14 - "Mako Masters"
04.14 - "Beach Party"
04.15 - "Too Close for Comfort"
04.15 - "A Date With Destiny"
04.16 - "Graduation" (Finale)

To daty zagranicznych premier.
Ciekawostka: Serial był zaplanowany na 2 serię i 52 odcinki.
Dlatego pierwszy tytuł odcinka "Niepojęte" brzmiał"Finale". Na żądania fanów rozpoczęto produkcję 3 serii, ta według mnie okazała się nieszczęściem, ale ciesze się przynajmniej iż serial jest kontynuowany.

spyro0

dzięki wielkie za te premiery ;p
Szkoda że Claire Holt sie nie pojawi...
Też się cieszę że kontynuuja serial, szkoda tylko że wkrótce (albo już okazała się) okaze się on całkowitą klapą pełną niedokończonych wątków i bez gównych bohaterów... oby nie nakręcali 4 sezonu, bo założe się że w 4 serii wogóle zabraknie głównych bohaterów.

spyro0

śmieszne byloby gdyby przez foch na planie jakichś aktor zrezygnowałby z dalszej roli...zachowanie rozpuszczonej panienki...
A może być tak że dostał korzystniejszą rolę albo role 'nie dla dzieci'

ocenił(a) serial na 10
Black_White

Życie to życie, nie raz przez kłótnię lub charakter usuwa się postać z serialu, a może nie chcieli zbyt dużo wydawać i usunęli postać z serialu, a za to pojawiły się osoby które mniej zarabiają ( nie widziałem Ryan'a - ale to także naukowiec i będzie podobno im pomagał).

spyro0

W sensie że syrenkom, tak?
Oby był ładny jakiś :)

Clear

Chciałam znaleźć coś o tym Ryan'ie i znalazłam jego zdjęcie na samym dole tego blogu:
http://h2oiinni.bloog.pl/id,5664986,wyniki,1,index.html

Oby to nie prawda! Brzydki jest ;PP

strawberry95

Ponoć stwierdził, że należy mu się dojrzalsza rola...

ocenił(a) serial na 10
Clear

Ja dysponuję kilkoma dobrymi zdjęciami, w tym także Sophie, wklejam więc :

http://www.h2ojustaddwater.net/photos/albums/series/promocios_kepek/3evad/kozos/ kozos_season03_mq_018.jpg

http://www.h2ojustaddwater.net/photos/albums/series/promocios_kepek/3evad/kozos/ kozos_season03_mq_016.jpg
Tak ona wygląda i jest grana przez Taryn Marler.
Jak dla mnie jest szpetna, ale to moje zdanie :)

Po sieci krążą też pogłoski o Cheli :
http://www.bloblo.pl/image/55232/default/Cheli.jpg

Wystarczy wpisać imię Cheli w googlach i od razu wyskakuje mnóstwo tych zdjęc. Nie mam pojęcia, czy ta Cheli wogóle istnieje chociażby w scenariuszu, pewnie jakiś wymysł fanów.

A co do tego ostatniego ocinka III serii - już tak się napaliłam że zobaczę w nim Emmę ;(

ocenił(a) serial na 10
strawberry95

A i jeszcze - ten ze zdjęcia to jest Ryan :)

strawberry95

Dzięki za foty... Niestety Sophie nie wydała mi się ładna...aktorka jest za stara na rolę w takim serialu. A Ryan jest paskudny...
Najpierw odeszła Emma, wkrótce odejdzie Lewis, a niedługo pojawią się 2 (lub 3 jeśli Cheli rzekomo istnieje w scenariuszu) nowymi postaciami. Ten serial będzie całkiem inny, bo nowi aktorzy zmienią scenariusz i w konsekwencji serial. To już nie będzie to co kiedyś.

strawberry95

Prawda- Sophie jest okropna ;P
Tak jak Ryan.

N

strawberry95

*Nie mogę się pogodzić z odejściem Emmy, a co dopiero Lewisa :(:(:(
Ehh...H2O nie będzie takie jak kiedyś...

strawberry95

A jak już tak mówicie o Sophie i Ryan`ie to kiedy oni będą? W sensie że w którym odcinku jeśli wiecie ?

Papugaa

Sophie chyba w 6...

<za krótki>

ocenił(a) serial na 10
Clear

Ryan pojawi się późno, bo w ok.16 odcinkach go nie było.
Sophie jest stara i paskudna.
A co do Cheli nie mam pojęcia.

Wie ktoś kiedy nowe odcinki ? W poniedziałek ?

strawberry95

Chyba w pon. i wt.
Ale nie mam pewności ;PP

użytkownik usunięty
Clear

Zapraszam Was do mnie ;))

za krótki <br/>