Takiego gówna jak ten "serial" nigdy nie widziałam ! Nuda, "piosenki", to zwykły rasowy pop, taki jak w hsm, do tego wygląd tych bachorów, o wzroście 150cm... Dno i wodorosty ! I te "słittttt" twarzyczki ! Zrzygać się można !
1/10 to w moim przekonaniu za mało...
STOP DZISIEJSZEMU DISNEYOWI !
Takiego gówna jak ten "serial" nigdy nie widziałam ! Nuda, "piosenki", to zwykły rasowy pop, taki jak w hsm, do tego wygląd tych bachorów, o wzroście 150cm... Dno i wodorosty ! I te "słittttt" twarzyczki ! Zrzygać się można !
1/10 to w moim przekonaniu za mało...
STOP DZISIEJSZEMU DISNEYOWI !
sorry wielkie, za dużo powinno być, jakaś zakręcona dzisiaj jestem...
Ja Się Nie Zgadzam ... Bardzo lubie ten serial ;)
i daje 10/10 ;)
Moim zdaniem zabawny a piosenki Super ;)
Ale Spoko Widze że ty jesteś "antyfanem"
No ok, każdy ma swoje zdanie ... ja swojego nie zmienie ...
Pzdr ;)
ludzie. rozwalacie mnie swoimi wypowiedziami.
wkoncu znalazła się jakaś osoba, która akceptuje to, że mozna tego serialu nie lubic.
zastanów się co piszesz.
każdy ma prawo do swojego zdania i taczej powinniśmy to szanować.
twoja wypowiedz napewno nie zmieni opini tej osoby.
wiec daruj sobie atakowanie, bo niczego nie zmieni.
dokladnie.
co się stało z dawnym starym Disnyem....
sweet twarzyczki, które pokazuja jakie to sa dorosłe...
No właśnie Disney spadł na psy . takie gwiazdy serwują młodzieży to uchowaj Panie Boże . jestem zupełną antyfanką takiego czegoś jak HSM , czy Hannah Montana ale rozumiem [staram się ] xd że nie którzy to lubią ;) Stary dobry Disney wróć !
Macie racje!!! Nuda!!! Przestałam go oglądać w wieku 11 lat (a to i tak dużo na dzisiejszego disney'a) :)
Co do wypowiedzi założycielki tematu.Tak..masz rację jej piosenki to zwykły,rasowy pop.Dodam że jest to pop na bardzo niskim poziomie.
Ja tam czasem z nudów oglądam hannah Montanę. Racja, piosenki do niczego, dubbing też. Ale jackson mi wszystko wynagradza. Szkoda tylko, że Disney Corporation sie tak stoczył. Dobrze, że Disney Channel o Kaczorze Donaldzie i reszcie nie zapomniał.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,OGLĄDAŁAM TO PARE MINUT,CO ZA CHŁAM,GÓWNO POPROSTU ,DOSŁOWNIE-GÓWNO.NIE MA TAM ŻADNYCH ZALET,NIE DZIWI MNIE,IŻ DZISIEJSZA MŁODZIEŻ JEST GŁUPIA OGLĄDAJĄC TAKIE DURNE BAJECZKI-GNIOTECZKI-KOMERCYJECZKI...PRZEPRASZAM,ŻE TAK WYZYWAM TO COŚ ,ALE MAM DO TEGO ZAKICHANE PRAWO,MYŚLĘ,ŻE MOJA KRYTYKA JEST ,JAK NAJBARDZIEJ NA MIEJSCU....OGLĄDAJMY LEPIEJ FILMY,KTÓRE ROZSZERZĄ NASZE HORYZONTY,A NIE TAKIE SŁODKIE MIUZIKALE...EH ZAŁAMKA,ŻE KOMUŚ SIĘ TO PODOBA-JA ŚCIERPIEĆ NIE MOGĘ:/
Tak, nawet te piosenki nie zasługują na miano popu.
Sądzę, że są one jedynie zlepkiem słów losowo wybranych ze słownika połączonych czystym słowotwórstwem przy solówkach symulatorów gitar (bo nie sądzę, by komukolwiek z produkcji przyszło do głowy użycie do nagrania prawdziwych instrumentów). Gówno jest w tym wypadku określeniem pochlebnym.
Szczerze, to często po prostu włos mi się jeży na głowie, kiedy rozmyślam, czym się karmi dzisiejszą młodszą publiczność.
Nie zabraniam nikomu lubić Hannah Montana, High School Musical, Jump In! i innych takowych produkji, ale nie widzę w nich nic ciekawego.
W mojej opinii większość jest po prostu nie do strawienia.
I zgadzam się, ze stwierdzeniem, że Walt Disney chyba przewraca się w grobie, jeśli widzi, że jego nazwiskiem promuje się miliony pseudogwiazdek, które mają multum zdolności (aktor, piosenkarz, tancerz etc.)
Jednak muszę się jeszcze do czegoś odnieść: mogę nie lubić Hannah Montana czy też Miley Cyrus, jednak nikomu nie życzę tego, co ją ostatnio spotkało.
(Jakby ktoś nie wiedział, jakiś haker wpuścił w sieć informację o.. jej rzekomej śmierci:P)
Chociaż kto wie, co mogą poczynić takie gwiazdki jak Miley Cyrus by o nich pisano. Zdążyła już pokazać światu, że jej poczytalność pozostawia wiele do życzenia. Możliwe, że plotka o jej rzekomej śmierci to autorski pomysł Panny Miley.
i jeszcze ten denny humor w wyżej wymienionym serialu.
'każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii'- do cholery, już to wiem.
No wlaśnie. Zresztą to typowy serial dla niedorozwiniętych bachorów. Mam 9letnią siostrę, która po prostu to uwielbia. Obejrzałam kiedyś jeden odcinek (akurat ten, w którym urządzano przyjęcie dla kota). Po prostu żałosne. Śmiać mi się chciało szczególnie z tej całej agentki prasowej. Tylko Amerykańce mogą coś tak badziewnego wymyślić.
No cóż, moim zdaniem ten serial jest żałosny. Nie pojmuję, jak nastolatki (do których i ja się zaliczam) mogą szaleć za czymś takim. Nudne to, nieśmieszne, najgorsze, że serial jest własnie taki "słiiiiit"... Obejrzałam na TVP1 ze trzy odcinki. Po prostu katastrofa. Chyba najgłupszy serial, jaki widziałam. Aha, jeszcze coś: w wakacje oglądałam na Polsacie klika odcinków serialu "Słodkie zmartwienia". Wtedy mi się wydawało, że są beznadziejne, przesłodzone, kiczowate, ale teraz widzę, że "Słodkie zmartwienia" przy serialu "Hannah Montana" to niemal arcydzieło.
No cóż, moim zdaniem ten serial jest żałosny. Nie pojmuję, jak nastolatki (do których i ja się zaliczam) mogą szaleć za czymś takim. Nudne to, nieśmieszne, najgorsze, że serial jest własnie taki "słiiiiit"... Obejrzałam na TVP1 ze trzy odcinki. Po prostu katastrofa. Chyba najgłupszy serial, jaki widziałam. Aha, jeszcze coś: w wakacje oglądałam na Polsacie klika odcinków serialu "Słodkie zmartwienia". Wtedy mi się wydawało, że są beznadziejne, przesłodzone, kiczowate, ale teraz widzę, że "Słodkie zmartwienia" przy serialu "Hannah Montana" to niemal arcydzieło.
ludzie... odpowiedzcie mi na jedno pytanie jeszcze : czy oni będą robić gazety o każdym serialu? kiedyś weszłam do sklepu po szkole, nwet nie podchodziłam do stoiska z gazetami, ale kątem oka zobaczyłam... tryliony egzemplarzy gazet : "hsm", "hannah montana" itp. a dziś wchodzę do sklepu i są zaledwie... dwa! to skandal! czy już każdy osobnik w środkowym etapie rozwoju (tzn "nastolatek") ma wyprany mózg takimi oto "produkcjami"? ja się normalnie boje tego, że urodziłam się w tym czasie... Jezu, pomyślcie tylko, co może być za 3-4 lata!!! wystarczy spojrzeć, co się dzieje teraz... ja w takim razie założę firmę pt. "ocalmy dzieci"...
zgadzam się w 100 % z tym co napisałaś! moja koleżanka ma 4-letnią siostrę i jest karmiona takimi produkcjami, które zresztą napływają zewsząd. jest zachwycona wizerunkiem tzw. 'zanessy' i hanny montany. A gdzie się podział chłopiec poznaje świat? ok, tam postacie nie były idealne wizualnie(niektóre przynajmniej), ale tamten serial miał klimat i nie był robiony tylko dla pieniędzy i dla wylansowania się. szkoda, że disney w pogoni za pieniądzem zapomniał, że niejako wychowuje pokolenia...
Niestety komercjalizm robi swoje.... Niedługo bed mydełka i szampony z hm oraz hsm. W dzisiejszych czasch się nie docenia juz dawnego disneya.. ak samo z reszta jest z muzyką. Dzieciaki slsza kawalek Jamesa Browna w reklmie batoników, a nawet nie wiedz kto to jest(a piosenkę znaja ponieważ to jedna z tych, które nigdy nie umrą ;)), ale wszystkie wybryki m.in. B.Spears oraz P.Hilton znaja na pamieć.
jullie: muszę Cię zmartwić... JUŻ SĄ SZAMPONIKI I MYDEŁKA!!!weszłam raz z koleżanką do tego "smyka", bo ona musiała kupić siostrze młodszej prezent na gwiazdkę...PRZERAZIŁAM SIĘ !!! wszędzie : szmineczki, torebeczki, zegareczki na ścianeczki(!!!), plakateczki, naklejeczki, mydełeczki, szamponeczki itd.z takowymi "gwiazdami"(hm,hsm,jb itd.).przeraziłam się i wybiegłam!!! to jest już... jak ja śmietnik na alegro widziałam z tym!!! powiedzcie : czym my tak mocno zgrzeszyliśmy, żeby teraz niszczyć teraz niewinne dzieci???
No co ty!? Nawet z pokemonami tak nie bylo. Teraz to oni chca wszedzie to wcisnąć. Niedługo powstanie tapeta z hsm, hm, jb itd. No wiesz, by dziecko miało cały pokoj z w/w "gwiazdkami"
TO TEŻ JEST!!!!!! http://www.allegro.pl/item509867393_foto_naklejki_high_school_musical_od_twojszk rab.html#gallery
http://www.allegro.pl/item510252885_duze_naklejki_na_sciane_high_school_musical. html#gallery
niech ktoś wskaże mi rzecz, która nie jest z hsm, albo hm... to jest wszędzie!!
Wszędzie tylko jakieś "Haj skul mjuzikal" albo Hannah Montana albo inne pranie mózgów. Obejrzałam z młodszą siostrą kilka odcinków i jestem zażenowana...Jak można coś takiego wpuścić na rynek?!
no właśnie też się zastanawiam... ale żeby disney... no ja się wychowałam na takich pięknych bajkach typu "Król Lew", a teraz młodsze pokolenia będą na właśnie "szajs skul mjuzikal", "camp rok", "hanie montanie", "świat rejwen" itd. TO JEST SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pokemony to przy hsm czy hm, nie były w ogóle popularne! już nawet pościele i firanki z tym są!!! to paranoja!
ej... wejdźcie na allegro.pl i wpiszcie "high school musical", albo "hannah montana"... już są gacie z tym!!
http://www.allegro.pl/item514216655_oryginalne_majtki_high_school_musical_3pak_9 _10lat.html#gallery
Aż trudno uwierzyć, że tyle kasy chcą na tym wszystkim zarobić... Nie dość, że maja "gwiazdki, ktore do końca życia bedą kojarzone z hsm, hm, to jeszcze tyle badziewia wprowadzają na rynek. Ja poczekam na telefon komórkowy z gwiazdkami disneya. -.-'
telefony chyba też już są! pendriv'y , mp3 są na pewno... ja nie wiem...po prostu nie ma rzeczy nie z hsm...!!!
ja bym zrobił jeszcze papier toaletowy z HM Ładną reklame by miał ten serial: hannah montana serial do dupy.
jak to mówią lepiej zapobiegać chorobą niż leczyć. Najlepiej zapobiegać depresji poprzez serial Hannah Montana. Po obejrzeniu od razu samobójstwo popełnisz. I choroba cię nie dopadnie. :)
mnie ta masakra już nie dopadnie (Boże , strzeż mnie przed tym!), staram się to omijać... ale chodzi o to, że ognisko chorobowe jest wszędzie! mój dom, to chyba jedyne bezpieczne miejsce...!
no dosłownie! ale zastanawia mnie jedno: jak takie coś mogło stać się "hitem"? to jest przecież głupsze niż "moda na sukces", "główni bohaterowie(czytaj:bachory) wyglądają jak biedne, chore 10-latki, te durne śmiechy i krzyki w tle (niby "publiczności"), w dodatku nazwa serialu (czyli co za tym idzie, "pseudonim sceniczny" głównej bohaterki), jak dla jakiejś firmy produkującej budynie, albo do bajki dla jakichś psychicznych dzieci("hana montana:D psa bym tak nie nazwała!)... to jest jakiś nienormalne... dzisiejszy "disney" zakazi chorobą wszystkie narody... świat z czasem miał być lepszy, a nie gorszy!!!!!!!!!!!
Ja jestem zszokowana. Disney mógłby zrobic coś naprawdę dobrego. Nie mówie tu o kolejnym "królu lwie".
Ale sorry:
Hannah Montana:
-własnie te super słodziutkie minki
-aktorka niczego sobą nie wnosi, oprócz sztucznego zachowania.
-nierealne -.-' taa. sławna na cały świat gwiazda muzyki pop...
-oczywiście znajd sie dwie wredne suk..i, które bedą nienawidzić hannah i paczkę.
-beznadziejne wątki(urodziny kota?)
HSM:
-Idealny świt: Troy - gwiazda koszykowki, Gabby - prymuska
-Znowu para wrednych su..k
-Cały świat przeciwko nim, a oni i tak swoje..
Co jak co, ale jest tu wieksze pole do popisu.
Gwiazdki disneya oczywiście słodkie, niewinne i piekne... jak z amerykańskiego snu.. -.-'
bleee! to mi sie kojarzy z Britney Spears, która do końca życia bedzie mała opinie dziewczyny ze słodkim cukierkowym lookiem - ulubienica ameryki, skandalistka, ale zawsze pozowała na słodka i niewinną.
Top samo dzieje się z obecnymi "gwiazdkami" disneya. Słodcy i niewinni, ale jednak skandale lubią.
yyy... urodziny kota??? od kiedy one obchodzą urodziny??? to jest jakieś poje****! ja normalnie robię petycje : zabieramy i zakazujemy sprzedaży kamer amerykanom! bo te ich "filmidła i serialidła" to są tak durne, jak bzdury o końcu świata w roku 2012 czy tam 2013...