Hannah Montana

2006 - 2011
5,5 23 tys. ocen
5,5 10 1 22753
5,0 7 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Omg...

ocenił(a) serial na 10

Gorszy szit to tylko Czarodzieje z Waverly Place i Selena Gomez. Cyruska nie potrafi grać, ma takie sztuczne minki itp. Głos to ja już mam lepszy jak chora jestem. Nie wiem czemu ona zarobiła aż 25 mln $, chyba dlatego że się sprzedaje i robi w okół siebie taką aferę. A serial...bez sensu. Głupia fabuła odcinków, Miley zawsze musi coś spieprzyć a potem to naprawić i być najwspanialsza na całym świecie. Dupa jest lepsza...

Panna_P

@ Panna_P/ "Głupia fabuła odcinków, Miley zawsze musi coś spieprzyć a potem to naprawić i być najwspanialsza na całym świecie."

/wcale nie głupia, lecz prosta /serial powstał dla dzieci, ale oprócz zabawy ma uczyć /najpierw Miley popełnia błąd i ponosi jego konsekwencje, naprawia go, następnie mamy morał - często wprost wypowiedziany przez Miley lub jej ojca; za parę odcinków mamy podobny błąd, lecz morał nie jest tak jasno pokazany - aby dziecko samo go zdefiniowało. /a, że Miley zawsze wychodzi na najwspanialszą?... założenie twórców serialu, że dziecko naśladuje innych, więc jeśli ich "super-bohatera", oprócz zabawy i "fajności" zrobi coś dobrego, zrobią to samo... proste ;)

/co do głosu Miley Cyrus, to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje /jeśli chodzi o mnie, uważam że ma cudowny głos^^

ocenił(a) serial na 10
Panna_P

A czy "Tato miałeś to zrobić!" , "Jackson zrezygnuj dla mnie ze swoich planów, ja jestem przecierz Hannah Montana!" To jest edukacyjne dla dzieci? A Miley same takie teksty ma ;/

Panna_P

@ Panna_P/

/tak, owszem jest to edukacyjne; ponieważ w każdym odcinku, w którym podobny tekst pada, pod koniec jest wyjaśnione pośrednio lub bezpośrednio, że było to złe zachowanie - jest to celowe zamierzenie autorów serialu /każdy odcinek ma morał i czegoś uczy, jeśli tego nie widzisz, to już Twój problem... ;)

/aha, jakby co, to ja oglądam "Hannah Montana" w oryginalnej wersji językowej - angielskiej(USA), za zmiany dialogów w polskim dubbingu nie biorę odpowiedzialności^^

użytkownik usunięty
Mauricio_Esposito

Panno P, zgadzam się z każdym Twoim słowem ;]
Nic dodać, nic ując^.^

ocenił(a) serial na 1
Panna_P

Zgadzam się. Ten cały "serial" jest żałosny, poniżej krytyki.

użytkownik usunięty
Kasiek_xD

Mauricio_Esposito ma rację.
ten serial jest tak samo żałosny jak krytycy tego serialu czyli m.in. panna p.
miley ma naprawdę ładny głos i potrafi śpiewać na żywo. a taką kasę ( o której ty możesz pomarzyć panno p) zarobiła swoją ciężką pracą. ona ma talent i go wykorzystuje. mogę się założyć, że ty ak ładnie nie śpiewasz.
żal mi was ludzie

użytkownik usunięty

a skoro nie lubisz tego serialu to go nie krytykuj i nie oglądaj. kto ci karze?? a takie krytyki są dziecinne

ocenił(a) serial na 5
Panna_P

Sama nie przepadam za serialem, ale on był częścią mojego dzieciństwa. Owszem, może nie przekaz nie jest do końca wartościowy, a główna bohaterka potrafi zdenerwować, ale ogólnie, serial jest do wytrzymania.
Daję 7/10, ze względu na ogromny sentyment do tego serialu.

Panna_P

Skoro serial jest beznadziejny, to skąd taka ocena?