PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=324190}

Hannah Montana

2006 - 2011
5,4 23 tys. ocen
5,4 10 1 22699
5,2 9 krytyków
Hannah Montana
powrót do forum serialu Hannah Montana

Wybieramy 10 najgorszych seriali Disneya

1. Jessie
2. Jonas
3. Jonas w Los Angeles
4. Słoneczna Sonny
5. Zeke i Luther
6. Aaron Stone
7.Powodzenia, Charlie!
8. Z innej beczki
9. Hannah Montana
10. Ja w kapeli

To moja dziesiątka ty wybierz swoją

Tak, nie masz dysleksji, dobrze czytasz.

ciotkaEliza

Zresztą dla mnie to już obojetne, bo w tym poście czepiasz się kazdego, kto nie ubóstwia Disneyka Channelka.

użytkownik usunięty
ciotkaEliza

Nie, tylko po prostu nie rozumiem dlaczego wszyscy tak nienawidzą tych seriali? Wcale nie są takie złe. Przyjemnie się ogląda, czasem można się pośmiać. ;]

Odpowiedź prosta: bo są WYJATKOWO mało inteligentne, puste, i nie przesyłąjace żadnych wartości, a dla wielu fanatycznych nastolatków to jedyne źródło informacji o życiu.

użytkownik usunięty
ciotkaEliza

Ale sitcomy zazwyczaj są ,,mało inteligentne, puste'' i właśnie przez to są śmieszne.

Nie widzę nic śmiesznego w głupocie.

ocenił(a) serial na 6
ciotkaEliza

Każdy może wyrazić swoje zdanie i każdemu podoba się coś innego, więc nie rozumiem zdziwienia (oburzenia?)

ciotkaEliza

Co w tym jest głupiego? To jest komedia! O to tutaj chodzi. Głupim można nazwać wujcia dobrą radę, co ma czapkę ze śmigiełkiem i tęczowe szelki ._. Równie dobrze można powiedzieć, że wszystkie komedię są głupie, bo "Nie są poważne" ._. To już żaden reżyser nie może mieć poczucia humoru? Wszystkie seriale mają być o poważnym życiu, jak "Na wspólnej"?

Khloe2002

"Na wspólnej" jest o poważnym życiu? XD
Jest tysiące przykładów w kinematografii udowadniających, że komedia nie musi być bezdennie debilna i obrażać inteligencję widza, by bawić. Inteligentny film musi być smutny i poważny, a każda komedia prezentować poziom losowego niggera z Harlemu?Jeżeli kogoś dowcipy o bekaniu i bitwie na żarcie śmieszą, to proszę bardzo, mnie niestety nie. Pomijając fakt, że humor w kinie, zwłaszcza amerykańskim, leci od mniej więcej 20 lat na łeb na szyję...

ocenił(a) serial na 6
matiwww2

1. Nadzdolni
2. Do dzwonka
3. Taniec rządzi
4. Słoneczna Sonny
5. Jonas
6. Aaron Stone
7. Jessie
8. Austin i Ally
9. Z kopyta
10.Z innej beczki

matiwww2

1.Do dzwonka
2. Taniec rządzi
3. Z innej beczki
4.Zeke i Luther
5.Nadzdolni
6.Aron Stone
7. Jonas
8. W jak wypas
9. Jessie
10. Moja niania jest wampirem

użytkownik usunięty
kikon321

,,W jak wypas'' to kreskówka, a nie serial!

matiwww2

1. Taniec rządzi
2. Z kopyta
3. Nadzdolni
4. Do dzwonka
5.Moja niania jest wampirem
6. Jessie
7.para królów
8. Słoneczna Sonny
9. Austin i Ally
10. Czarodzieje z wawerly place ( dałam 10 miejsce przez to bo najnowszy sezon to jakieś dno )

użytkownik usunięty
patrycja777_2

Ja się zgodzę z Tobą tylko co pierwszych czterech i do nr 7. ;p A Waverly Place się pisze przez ,,v''. ;D

1 Z innej beczki
2 Nadzdolni
3 Jonas
4 Para królów
5 austin i ally
6 Hannah montana
7 Słoneczna sonny
8 Moja niania jest wampirem
9 Zeke i Luther
10 Ja w kapeli

pyszotka123

Bardzo lubię Nie ma to jak hotel , Nie ma to jak statek xd

użytkownik usunięty
pyszotka123

A tu zgodzę się tylko co do 1-4.

matiwww2

Nie daję po kolei (od najgłupszego :)), tylko ogólnie, nie da się wybrać.
1. Moja niania jest wampirem
2. Jonas/Jonas w Los Angeles
3. Taniec rządzi
4. Do dzwonka/Do dzwonka cafe
5. Akwalans (nie wiem czy mogę zaliczyć bo jest animowany, ale też poraża głupotą)
6. Z innej beczki
7. Para królów
8. Nadzdolni
9. Z kopyta
10. Mr. Young
A tak ogólnie to można byłoby wymienić tych seriali jeszcze drugie tyle... Jedyne seriale Disneya, które da się oglądać to "Hannah Montana" (pierwsze sezony), "Czarodzieje z Waverly Place" (tak samo - pierwsze sezony) i "Nie ma to jak hotel".

matiwww2

moja propozycja nech puszcza 8 mila albo rodzina soprano

matiwww2

Moim zdaniem 10 najgorszych to :
1. Violetta ( wszyscy jarają się tym gównem dla małych dziewczynek)
2. Aaron Stone
3. Para Królów
4. Zeke i Luther
5. Z kopyta
6. Mr. Young
7. Moja niania jest wampirem
8. Wolfblood
9. Liv i Maddie
10. Jonas w Los Angeles

ArinoriKopciu

Violetta is sweet :x

Sweet_Raspberry

Violetta nie jest sweet jest ble

Cravlin

wiem xd

ArinoriKopciu

Trochę zmieniłem swój gust i nr.9 jest spoko ;)
Czyli teraz mój nowy ranking najgorszych seriali disney'a :
1.Violetta
2.Wolfblood
3.Mr Young
4.Aaron Stone
5.Zeke i Luther
6.Moja niania jest wampirem
7.Z kopyta
8.Jonas w LA (1 sezon jest w wiele lepszy)
9.Do Dzwonka
10.Ja w Kapeli

użytkownik usunięty
ArinoriKopciu

z Violettą jako najgorszym się zgodzę w 100 % , Do dzwonka mogłoby byc nawet wyżej ;) Liv and Maddie nie jest złe ale nie czepiam się bo dużo osób ten serial wkurza , mi się podoba ale dużo osób wkurza

użytkownik usunięty

a dopiero zauważyłem , co do Liv and Maddie to widzę że nic bo napisałeś nowy ranking dopisując że " nr 9 jest spoko " a właśnie ten serial był 9 w tym starym rankingu

Do Dzwonka jakoś nie przepadam ,bo słaba gra aktorska ;p Liv i Maddie to coś w typu Nie ma to jak hotel ,lecz serial Liv i Maddie jest za przesłodzony ( bo disney nowe seriale robi coraz to gorzej)

użytkownik usunięty
ArinoriKopciu

no racja powiem szczerzę Nie ma to jak hotel każdy odcinek w nieskończonośc ( nie nudziło mi się ) a Liv i Maddie , no cóż nie mogę oglądac bo mi się znudziło ( oglądam jedynie te nowsze odcinki )

ArinoriKopciu

Lekka zmiana (znowu)
1.Violetta
2.Wolfblood
3.Mr Young
4.Aaron Stone
5.Zeke i Luther
6.Jake i Blake
7.Do Dzwonka
8.Crash & Bernstein
9.Jonas w LA (1 sezon zdecydowanie lepszy)
10.Z innej beczki

ocenił(a) serial na 7
ArinoriKopciu

Taaaak, ja nadal nie widzę, dlaczego na  Violettę był taki szał w podstawówce/gimnazjum. Ja za nią nie przepadam, ale film jest o wiele lepszy od serialu 

ocenił(a) serial na 7
matiwww2

A ja tam wszystko z Disneya kocham ♥

matiwww2

1. Słoneczna Sonny
2. Jessie
3. Violetta
4. Zeke i Luther
5. Jonas
6. Taniec rządzi
7. Para królów
8. Nadzdolni
9. Z innej beczki
10. Do dzwonka

ocenił(a) serial na 4
matiwww2

EX QU
1. Słoneczna Sonny
1. Do dzwonka
2. Nadzdolni
3. Zeke i Luther
4. Ja w kapeli
5. Austin i Ally
6. Hannah Montana
7. Para królów
8. Jonas
9. Z innej beczki
10. Mr. Young

ocenił(a) serial na 4
matiwww2

1. Austin i Ally
2. Nadzdolni
3. Crash & Bernstein
4. Mr Young
5. Do dzwonka
6. Z innej beczki
7. Liv & Maddy
8. Czarodzieje z Warverly Place
9. Para królów (na początku było ok, ale odkąd wywalili Mitchel'a Musso serial się pogorszył i to nawet bardzo)
10. Jessie

matiwww2

Nikt nie wybrał "Violetty" ani "Jake i Blake"? Te dwa to według mnie, jedne z najgorszych seriali.

skaterpug

Zgadzam się z tobą ;)

matiwww2

1. Wolfblood
2. Violetta
3. Aaron Stone
4. Do dzwonka Cafe
5. H20 - wystarczy kropla
6. Jake i Blake
7. Filip z przyszłości
8. Cory w białym domu
9. Świat Raven
10. Z innej Beczki

matiwww2

Więc ogólnie wszystkie te nowsze to porażka, ale np. "Zeke & Luther" to jeden z moich ulubionych seriali, nie wiem dlaczego...

Sweet_Raspberry

Są coraz gorsze, bo biorą coraz mniej doświadczonych dziecięcych aktorów, wystarczy że jakiś dzieciak statysta zagra w jednej sekundzie serialu disneya i już dostaje swój serial i film, kiedyś dostawali bardziej doświadczeni np. bracia Sprause.

matiwww2

Dokładnie, dlatego właśnie tego nie lubię... Ale to Disney, czego będziemy się spodziewać, jego opinia zeszła na dno.

matiwww2

Ja też nie lubię takich seriali jak "Powadzenia Charlie" i "Słoneczka Sonny", bo one się nadają dla dziewczynek poniżej 7 roku życia, ale co do seriali takich jak "Ja w kapeli", "Zeke i Luther", albo "Para królów" nie zgodzę się z wami. Takie seriale są właśnie o kapeli rockowej, albo o dwóch przyjaciołach jeżdżących na deskorolkach, typowo dla nastolatków. Przecież dzieci co mają 10 lat nie będą oglądać mini mini, ale też nie będą oglądać axn. Oglądają seriale przeznaczone dla dzieci w swoim wieku! Ja kiedy miałam 10 lat właśnie to oglądałam! I przecież to, że niektórzy nie lubią jakiegoś serialu wcale nie znaczy, że on musi być jakimś najgorszym serialem Disneya. Każdy serial ma jakiś fanów i antyfanów ._. Tak jak tutaj widać, osoby takie jak wy uważają "Ja w kapeli" za dziecinny i głupi serial, a inni uważają go za serial dla nastolatków i śmieją się z dzieci, które oglądają "Marta mówi". Każdy ma inny gust, a jest takie powiedzenie, że o gustach się nie dyskutuje ._.

ocenił(a) serial na 4
matiwww2

Myślę że wszystkie te nowe (od ok. 2009 roku) są dnem.
A jednym z największych paradoksów tego kanału, który jak nazwa ,,Disney" wskazuje, powinien emitować w większości przypadków kreskówki, emituje same głupkowate serialiki aktorskie.
A wspominam czasy gdy leciały wspaniałe animacje, z inteligentnym humorem oraz kilka zabawnych seriali, np. Phil z przyszłości, Cory w Białym Domu czy chociażby Nie ma to jak hotel.

natka17_1998

To były świetne seriale.

ocenił(a) serial na 4
matiwww2

Cieszę się że podzielasz moje zdanie ^^
Bardzo trudno mi przyjąć do wiadomości, że DC nie emituje już seriali, które kreowały w pewnym sensie moje wczesne dzieciństwo. Szkoda że tak się stoczyli.

natka17_1998

Kiedyś brali dzieciaki z jakimś doświadczeniem aktorskim, teraz wystarczy gościnnie wystąpić w jednym odcinku i masz własny serial.

ocenił(a) serial na 4
matiwww2

Masz całkowitą rację. Ale jaka widownia, tacy aktorzy ; ( Dzieciaki oglądają teraz byle co. Krew mnie zalewa, kiedy małe dziewczynki noszą te plecaki z gwiazdkami Disneya. Koszmar. Przecież te seriale są bez sensu. Ja rozumiem że komedia ma przede wszystkim śmieszyć, sama uwielbiam ten gatunek, ale to co oni produkują jest po prostu żenujące. Zero jakiegoś poziomu,denny humor i oczywiście piękne i puste panny oraz cudowni i durnowaci chłopcy ze szkółki, gdzie liczy się głownie to kto jest z kim i popularność...

matiwww2

1. Taniec rządzi
2. Z innej beczki
3. Nadzdolni
4. Violetta
6. Z kopyta
7. Do dzwonka / Do dzwonka Cafe
8. Para królów
9. Mr Young
10. Powodzenia Charlie

Seriale mojego dzieciństwa to Hannah, Czarodzieje, Nie ma to jak hotel i Suite life, Słoneczna Sonny i Ja w Kapeli. Uwielbiałam też Zeke'a i Luthera. Jonas i Jonas w La było głupie, żenujące i niczego nie uczyło ale to lubiłam dlatego nie obsadziłam tego w liście.

matiwww2

zmieniam:
1.Violetta
2.Mój kumpel duch
3.Lato w mieście
4.Wolfblood
5.Jake i Blake
6.Kirby Buckets
7.Do dzwonka Cafe
8.Dziewczyna poznaje świat
9.Hannah Montana
10.Cory w białym domu.