Jee, Will z rogami wraca:-). No Puls nieźle szaleje. Filmy często dają kategorii D. Ale serial czasem trafią.
Większego policzka nie może być :D Buahaha :D Lepiej na Pulsie 2 zaraz po Aukcji w ciemno, którą autentycznie lubię.
Prawda jest taka, że Puls idealnie trafił w niszę. Niezobowiązujące seriale, często z sentymentem z dzieciństwa (Łowcy skarbów, Zbuntowany anioł) plus troszkę polecimy ambitniej (Arrow, Trzynasty apostoł), czyli nie odkurzamy staroci no i od czasu do czasu zarzucimy filmem w stylu Skarb narodów jako premiera :D
Ludzie, TV Puls na przełomie sierpnia i września odpala chyba z pięć premierowych w telewizji bezpłatnej seriali, a Wy się czepiacie? :)
Tylko żeby nie był za późno ten serial
Mam problemy ze snem
Sharknado 2 też będzie
Puls chce walczyć z Wielką Czwórką o yeah :)
A swoja drogą to przydałby się na NTC kanał z serialami ALE NIE TELENOWELAMI
Rano komedie potem jakis obyczaj wieczór to sensacja,kryminał sf fantasy
MUX 8 chce opanować Publiczna z kanałami HD z jakimiś wynalazkami TVP żYCIE JP2
Też zauważyłem :)
Fajnie by było jakby była konkutencja dla Stopklatki w postaci Filmweb.TV i Telekino
W pierwszej chwili pomyślałem, że 3 sezon :p ale i tak jak na tą stację to można powiedzieć megahit. A AXN pokaże 3? Ktoś coś wie?
W sumie i tak na necie oglądam :P
No prosze, o ile pamietam to Puls byl chyba kiedys katolicka stacja, a teraz mrocznego Hannibala beda puszczac :)
Który twierdzi że nie ma boga... Cóż to się wyprawia... Ale ,,różowe,, filmy też kiedyś puszczali
W Hanniball:po drugiej stronie maski myśli w pewnym momencie że po śmierci jest nicość, a to chyba nie pasuje do kogoś wierzącego no chyba że mu się odwidziało później. Jak na żarłoka ma trochę mało tłuszczu. Można powiedziem że się zdrowo odżywia;-).
Zastanawia mnie to jak to się dzieje że taki puls ostatnio inwestuje w dobre seriale jak spartakus, hannibal, arrow ( chociaż nie przepadam), a tacy giganci jak tvn i polsad produkują różne polskie gówny, trudne sprawy i tak dalej.
Bo te zagraniczne i tak będą mieć gorszą oglądalność bo większość już je widziała w internecie. Te polskie są przynajmniej premierowe więc zainteresowanie potencjalnie większe.
A myślisz że ludzie którzy oglądają filmy i seriale w internecie, to będą oglądać monka, NCIS, CSI odcinek miliard?
Też dzisiaj widziałem gdy jechałem z pracy, bardzo się zaskoczyłem, patrze w lewo a tu gęba Madsa :D
to jest "milość" gdy rozmarzona gapisz się w bilbord xD Nie zalecane dla kierowców xD
Może licencja na te seriale jest dość tania więc biorą?. Ja tam dzisiaj obejrzałem sobie stare CSI:LV bo to naprawdę dobry serial nawet teraz da się oglądać choć jedno i to samo. Fakt dziś nie miałem co oglądać... Reklamę Hanniballa mają nawet fajną.
Reklama Hannibala całkiem całkiem, nawet ciekawsze niż te odcinki na jedno kopytu - Mądry Willuś, tępy Jack i Hanni w garniaku.
Jeszcze zarzucą AHS, no paczcie państwo xD
Raczej na jedną raciczke;-). Dużo Gillian Anderson w tej reklamie a nie ma jej tak wiele w tym sezonie. No i brak Willa z rogami, tak się nie godzi;-).
Ojj, coś zaczynam podejrzewać, że za kilka lat Puls jeszcze zrewolucjonizuje naszą badziewną polską telewizję, skoro zaczyna w takie niezłe seriale inwestować :)
Zastanawia mnie postać Willa. Od początku sprawiał wrażenie postaci pozytywnej dla społeczeństwa. Zdziwiło mnie trochę, że zaczął zamieniać się w Dextera. No ale cóż, to wina Hannibala :D
Jaram się. Z chęcią obejrzę, oby tylko nie skończyli na pierwszym sezonie (tak jak to było w przypadku Braking Bad na Polsacie).