PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87167
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Start prawdopodobnie już 31 sierpnia :)

velkoper

Jee, Will z rogami wraca:-). No Puls nieźle szaleje. Filmy często dają kategorii D. Ale serial czasem trafią.

velkoper

Większego policzka nie może być :D Buahaha :D Lepiej na Pulsie 2 zaraz po Aukcji w ciemno, którą autentycznie lubię.

Prawda jest taka, że Puls idealnie trafił w niszę. Niezobowiązujące seriale, często z sentymentem z dzieciństwa (Łowcy skarbów, Zbuntowany anioł) plus troszkę polecimy ambitniej (Arrow, Trzynasty apostoł), czyli nie odkurzamy staroci no i od czasu do czasu zarzucimy filmem w stylu Skarb narodów jako premiera :D

velkoper

Ale mówisz o 3 sezonie?

Justyna0810

Puls i 3 sezon poszalałaś. 1 sezon.

dominik1989

No fakt, zaszalałam, może przez tą zmienną pogodę :)

Justyna0810

Ludzie, TV Puls na przełomie sierpnia i września odpala chyba z pięć premierowych w telewizji bezpłatnej seriali, a Wy się czepiacie? :)

velkoper

Przecież ja się nie czepiam, tylko pytam, wyluzuj.

velkoper

Tylko żeby nie był za późno ten serial
Mam problemy ze snem
Sharknado 2 też będzie
Puls chce walczyć z Wielką Czwórką o yeah :)
A swoja drogą to przydałby się na NTC kanał z serialami ALE NIE TELENOWELAMI
Rano komedie potem jakis obyczaj wieczór to sensacja,kryminał sf fantasy
MUX 8 chce opanować Publiczna z kanałami HD z jakimiś wynalazkami TVP żYCIE JP2

giovanni50

na programie znalazłam, że Hannibal będzie emitowany od 31 sierpnia o godzinie 22:00

wymarzone_kino

Też zauważyłem :)
Fajnie by było jakby była konkutencja dla Stopklatki w postaci Filmweb.TV i Telekino

velkoper

W pierwszej chwili pomyślałem, że 3 sezon :p ale i tak jak na tą stację to można powiedzieć megahit. A AXN pokaże 3? Ktoś coś wie?
W sumie i tak na necie oglądam :P

m29

No prosze, o ile pamietam to Puls byl chyba kiedys katolicka stacja, a teraz mrocznego Hannibala beda puszczac :)

Chyba kilka lat temu już się nawrócili. Też pamiętam ten moment xD

Który twierdzi że nie ma boga... Cóż to się wyprawia... Ale ,,różowe,, filmy też kiedyś puszczali

Hannibal wierzący jest z tego co pamiętam tylko niepraktykujący no i grzeszy obżarstwem.

m29

Czyli praktycznie tak jak 95% Polakow :)

m29

W Hanniball:po drugiej stronie maski myśli w pewnym momencie że po śmierci jest nicość, a to chyba nie pasuje do kogoś wierzącego no chyba że mu się odwidziało później. Jak na żarłoka ma trochę mało tłuszczu. Można powiedziem że się zdrowo odżywia;-).

velkoper

Zastanawia mnie to jak to się dzieje że taki puls ostatnio inwestuje w dobre seriale jak spartakus, hannibal, arrow ( chociaż nie przepadam), a tacy giganci jak tvn i polsad produkują różne polskie gówny, trudne sprawy i tak dalej.

Jinno

Bo te zagraniczne i tak będą mieć gorszą oglądalność bo większość już je widziała w internecie. Te polskie są przynajmniej premierowe więc zainteresowanie potencjalnie większe.

WOLVERINE55

A myślisz że ludzie którzy oglądają filmy i seriale w internecie, to będą oglądać monka, NCIS, CSI odcinek miliard?

Jinno

Ci w ogóle nie oglądają telewizji...

WOLVERINE55

Widziałam bilbord dzisiaj, ale nie miałam szpachli do zeskrobania :D

jocisko

Też dzisiaj widziałem gdy jechałem z pracy, bardzo się zaskoczyłem, patrze w lewo a tu gęba Madsa :D

jocisko

Ajajaj, też żałowałam, że nie mogę go sobie zabrać, całą ścianę by zajął ^^

TheNaturat_2

to jest "milość" gdy rozmarzona gapisz się w bilbord xD Nie zalecane dla kierowców xD

jocisko

Całe szczęście jechałam jako pasażerka xD

WOLVERINE55

No właśnie, a postawiłaś właśnie taką tezę.

Jinno

Może licencja na te seriale jest dość tania więc biorą?. Ja tam dzisiaj obejrzałem sobie stare CSI:LV bo to naprawdę dobry serial nawet teraz da się oglądać choć jedno i to samo. Fakt dziś nie miałem co oglądać... Reklamę Hanniballa mają nawet fajną.

WOLVERINE55

Reklama Hannibala całkiem całkiem, nawet ciekawsze niż te odcinki na jedno kopytu - Mądry Willuś, tępy Jack i Hanni w garniaku.

Jeszcze zarzucą AHS, no paczcie państwo xD

jocisko

Raczej na jedną raciczke;-). Dużo Gillian Anderson w tej reklamie a nie ma jej tak wiele w tym sezonie. No i brak Willa z rogami, tak się nie godzi;-).

WOLVERINE55

Oj reklama na dr Scully musi być :D

jocisko

Bo więcej ludzi ją kojarzy niż pana futerko jest tylko jedno.

Jinno

Ojj, coś zaczynam podejrzewać, że za kilka lat Puls jeszcze zrewolucjonizuje naszą badziewną polską telewizję, skoro zaczyna w takie niezłe seriale inwestować :)

velkoper

Zastanawia mnie postać Willa. Od początku sprawiał wrażenie postaci pozytywnej dla społeczeństwa. Zdziwiło mnie trochę, że zaczął zamieniać się w Dextera. No ale cóż, to wina Hannibala :D

velkoper

Jaram się. Z chęcią obejrzę, oby tylko nie skończyli na pierwszym sezonie (tak jak to było w przypadku Braking Bad na Polsacie).

Spinel

Puls nie produkuje swoich produkcji więc raczej puszczą cały ten serial...

velkoper

Obserwujcie ich Facebooka i Twittera!!