PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

NBC postanowiła usunąć z ramówki najbliższy odcinek "Hannibala" ze względu na jego makabryczną i przerażającą tematykę. Czwarty epizod pt. "Coquilles" skupiać się miał na dzieciach, które mordują inne dzieci.

ocenił(a) serial na 2
ashur13

Jezu, już było pisane, makabra nie ma tu nic do rzeczy, chodzi o "Boston bombings", a usunięcie tylko w US wszędzie indziej odcinek pójdzie normalnie i będzie na DVD

kelas_aina

jak już pisano, decyzja o "usunięciu" pojawiła się przed wybuchami w Bostonie, więc jak nie wiesz, to w błąd nie wprowadzaj.

ocenił(a) serial na 2
damian6d17

A zatem aby Cię zadowolić: zastąpię Boston bombings erupcją przemocy w USA :). Szczególnie polecam przeczytanie ostatniego zdania cytowanej wypowiedzi dotyczące opinii Fullera...
"After several particularly violent months in America, NBC has decided to pull episode four of drama “Hannibal” from its lineup due to the disturbing content involving children murdering other children.
Fourth episode of the grisly serial killer drama featured Molly Shannon’s character brainwashing kids, leading them to kill other children.

Episode four was slated to air next week. Peacock will instead move directly to episode five. While the drama is serialized, NBC claims there will be no continuity issues, noting that TV critics have seen episodes three and five, and not four.

Decision arose after series creator Bryan Fuller phoned NBC and told the net that, “given the cultural climate right now in the U.S., I think we shouldn’t air the episode in its entirety.”

ashur13

Serial jest mega nudny, więc kogo to tak naprawdę obchodzi? :D

ocenił(a) serial na 2
Demotrix

zapewne tych, dla których mega nudny nie jest

ocenił(a) serial na 7
Demotrix

To co tu robisz...

ocenił(a) serial na 10
Demotrix

Ty jesteś mega nudny

Boomslang76

http://i1.memy.pl/obrazki/26cf376198_.jpg

ocenił(a) serial na 10
Demotrix

no i nie miałem racji?

ocenił(a) serial na 7
Demotrix

Ludzie, nie marnujcie czasu, to nawet nie jest poziom trola, bo pograza sam siebie szybciej niz oni :)

Mr_Krytyk

Najlepiej nie karmić trola :) słuszna uwaga Mr_Krytyk.

Demotrix

Zawsze sie znajdzie jakis troll ktory zasmieca takie forum jak to!!!!!!!!

scully1981

Czy Wy się możecie już wszyscy uspokoić? Bo mi zaśmiecacie skrzynkę mailową swoimi odpowiedziami. Dla mnie ten serial jest mega nudny (tak, bo ja jestem mega nudny, whatever), bo czerpie z takiego choćby "Mentalisty", same schematy i tyle. Nie musicie komentować mojego wpisu, po prostu go zignorujcie. Co za ludzie ...

ocenił(a) serial na 3
Demotrix

Podbijam, pierwsze dwa jeszcze jakoś zachęcały żeby dać szansę dalej, trzeci natomiast już jest tak żenująco nudny i nie trzyma sie kupy, że raczej sobie dalej podaruję ;)

ocenił(a) serial na 8
ashur13

Szkoda, bardzo ciekawy pomysł. Dzieci mordujące inne dzieci. Genialne. Mam nadzieję, że skoro wycofali się z tego, to zastępczy będzie dobry.

ocenił(a) serial na 2
Estera212

Ale "Oeuf" będzie normalnie emitowany w Polsce, tylko w USA przeskoczyli i zamiast jajek będą kokilki. A u nas i to i to :D

ocenił(a) serial na 8
kelas_aina

Jak miło. :3

kelas_aina

Powiedzonko pierwsza klasa :)

ocenił(a) serial na 7
kelas_aina

W sumie dobrze wyszło. Na AXN obejrzymy jak dzieci mordują dzieci, a w internecie tydzień wcześniej będziemy mieć 5 odcinek.

Jinno

Jeszcze się okaże że napewno po jakimś czasie wyemitują 4 odcinek, aż ucichnie echo tego zamachu w Bostonie. Nigdy nie mów Nigdy :)

BarneyStinson22

AKTUALIZACJA:
Stacja AXN, która w środowe wieczory emituje "Hannibala" w naszym kraju planowo wyemituje czwarty odcinek serialu. W ten sposób zobaczymy odcinek niedostępny dla Amerykanów, choć niestety nieco dłużej będziemy musieli czekać na finał.

ocenił(a) serial na 2
BarneyStinson22

Ale przecież od początku było wiadomo, że będą emitować wszędzie poza US...

ocenił(a) serial na 10
BarneyStinson22

Toć przecież dobrze:>

ocenił(a) serial na 2
spines

Nie mogę się doczekać tych praktyk psychiatrycznych, do których H ma wykorzystywać A :)

BarneyStinson22

Jak będzie to fajnie, nie ma się nad czym zastanawiać :D

kelas_aina

Chronologicznie pierwszy odcinek to "Oeuf" czy "Coquilles"

ocenił(a) serial na 2
LadyMovie

Ab ovo, ab ovo :)

kelas_aina

Dzięki:)