PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87294
6,8 25 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

1x04 opinie

ocenił(a) serial na 9

Moim zdaniem odcinek rewelacja, i NBC strzeliło sobie w piętę nie emitując go :)

paszpi

Był spoko, ale wg mnie odc 6 jest rewelacyjny.

ocenił(a) serial na 2
hr_dooku

No, ja właśnie wałkuję drugi raz. AAAA super! Jak jeszcze ktoś zacznie się użalać, że serial jest głupi to zabiję!

ocenił(a) serial na 8
paszpi

gdzie można obejrzeć ten odcinek?

ocenił(a) serial na 10
dzikkk

Jest na kinomaniaku

dzikkk

Wszystkie odcinki całkowicie za darmo i w jakości HD są na polskiej stronie AXN

ocenił(a) serial na 7
paszpi

Szerze? nie rozumiem co w tym odcinku było takiego strasznego że nie chcieli go emitować?

użytkownik usunięty
gnurfia

Też macie 21 minutową wersję?

użytkownik usunięty

Jest już pełna 43 minutowa wersja w necie.

użytkownik usunięty
paszpi

Póki co jeden z lepszych odcinków 1 sezonu.

ocenił(a) serial na 6

Jak dla mnie 6 dużo lepszy. A ten odcinek, cóż szału nie ma i do tego nie widzę gdzie te strasznie makabryczne sceny.

ocenił(a) serial na 7
paszpi

Odcinek bardzo dobry odcinek gdzie tu kontrowersja ?

ocenił(a) serial na 8
paszpi

Bodaj najlepszy odcinek sezonu jak na razie(nie oglądałem 6), wcale też nie był taki mało znaczący jak to Fuller mówił. Oj, niektórzy Amerykanie nawet nie wiedzą co stracili.

ocenił(a) serial na 8
paszpi

Dla mnie był słaby, nie wyjaśnili co kierowało tymi dziećmi, że robiły to co robiły. Nie przekonuje mnie tłumaczenie, że jakaś babka powiedziała im, że stworzą nową rodzinę i one ochoczo na to przystały.

ocenił(a) serial na 6
moniska0790

Chodziło niby o to, że robienie to co się od nich oczekuje, związanie się z porywaczem jest sposobem na przetrwanie. I jeszcze chyba coś wspominali o syndromie sztokholmskim. Chociaż odcinek jak dla mnie też bardzo średni.

ocenił(a) serial na 9
moniska0790

ja mniejsza wagę przywiązuję do tych wątków kryminalnych nie związanych z głównymi bohaterami, chodzi o to jak ładnie planuje Hannibal z niesamowita precyzją. Tak samo jak zrobił ten wabik na ryby