PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

3 sezon OFICJALNIE

ocenił(a) serial na 8

Bryan Fuller przed chwilką potwierdził to na twitterze :)

ocenił(a) serial na 9
9Zielu0

A jednak. :D No nic, czekam na razie na zakończenie tego sezonu :) .

9Zielu0

Prawidłowo! :)

ocenił(a) serial na 10
9Zielu0

Tańczę ze szczęścia :)

ocenił(a) serial na 7
9Zielu0

yes yes yes!!!!

ocenił(a) serial na 8
9Zielu0

fantastycznie! dzięki temu wygrałem browara, bo się założyłem z ziomkiem czy będzie trzeci sezon czy nie :D

ocenił(a) serial na 10
9Zielu0

To najlepsza wiadomość serialowa tego roku!

9Zielu0

http://www.webmasteruj.pl/serial-hannibal-jednak-z-3-sezonem-stacja-nbc-zamowila -kolejny-sezon-do-produkcji-vt60106.htm#308485

3 sezon Hannibala, tak samo jak drugi będzie składał się z 13 odcinków. Sezon 3 zapowiadany jest na rok 2015.

ocenił(a) serial na 8
9Zielu0

Ja bym się tak nie cieszył. dodawanie sezonów bardzo rzadko kończy się dobrymi pomysłami - w większości to po prostu skok na kase. A tu przecież wszystko powinno ładnie zakończyć się w tym sezonie.
Tak samo jak homeland, gdyby się skończyło po pierwszym sezonie byłoby mistrzostwo świata, gdyby po drugim - też byłoby fajnie, a tak trzeci już spieprzyli a czwartego sobie nie wyobrażam.

ocenił(a) serial na 7
sajonara94

ale Hannibal rozplanowany był na 7 sezonów. trudno w sumie wyjaśnić pomysł Briana Fullera, ale tu jest link ( http://www.blastr.com/2013-6-19/bryan-fuller-reveals-his-epic-7-season-plan-hann ibal ) z którego wynika, że od czwartego sezonu nastąpiłaby faktyczna ekranizacja powieści.

ocenił(a) serial na 8
Michau31

7 sezonów, o matko, podobnie jak w dexterze wymordowaliby już połowę populacji ameryki.
A w sumie po przemyśleniu to 3 sezony jeszcze ujdą, wątek hannibala w więzieniu wydaje się ciekawy i ma uzasadnienie książkowe/filmowe.

ocenił(a) serial na 9
9Zielu0

Ja się tylko boję tej jego ekranizacji Czerwonego Smoka, która miała mieć miejsce od 4 sezonu (chyba, że coś się zmieniło). Jak może wyglądać Czerwony Smok, kiedy mam wrażenie, że wydarzenia w nim zawarte są już rozciągnięte na wielkiej linii czasowej i powyjmowane z kontekstu- np. to z ostatniego odcinka?
Serial bardzo fajny, niemniej nie wiem, czy dalsze ciągnięcie tego nie będzie miało zgubnych skutków dla popularności produkcji.

ocenił(a) serial na 8
9Zielu0

Oby 3 sezon był sezonem finałowym. Żeby doszło do takiej sytuacji, że scenarzyści zaplanują 4 sezon, a stacja serial anuluje na 3 sezonie. Było by niefajnie tak skończyć.

ocenił(a) serial na 8
adam664

*Żeby NIE doszło do takiej sytuacji