PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87071
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Zaczyna mi wracać wiara w 3 sezon:)

ocenił(a) serial na 10
VanMaanena

To, że Alanka nie kapnęła się, kim jest jest Hanni wybaczam. :) Oni wszyscy się nie kapnęli :)

ocenił(a) serial na 10
jocisko

Bo wiesz...Hanni jest super hero! On umie oszukać każdego hłe hłe.

ocenił(a) serial na 10
olson89

Po tym odcinku mój poziom WTF obniżył się do poziomu, który nie zagraża życiu. Nawet slimaki w slow motion jakieś takie szybkie.

Hanni z obitą mordeczką na sposobów różnych sto - to co tygrysy lubią najbardziej :)

Taką miałam minę:

http://replygif.net/i/163.gif

A to Hanni korzystający z dobrodziejstwa ostatnich flaków Pazziego:

http://groups.csail.mit.edu/graphics/classes/6.837/F00/Lecture22/Roadrunner.jpg

O ciuchci chyba wszystko już było powiedziane, twórcy popłynęli, taka ta Europa jest - klimatyczne zamczyska, klimatyczne pociągi, kołchozy jakieś też proszę, coby troszkę oddać historii :) Nic dziwnego, że Hanni tak zdziwaczał.

Cieszę, że pani japonka spuściła Willa na tory. On taki ważny się zrobił jako ten nakama, a tu proszę babka go wyrolowała i to koncertowo. Owacje dla niej! A już myślałam, że kolejna dziuńka dla zabicia czasu, zwracam honor.

"Spitters are quitters, and you don't strike me as a quitter." oj Mason, kocham chłopa:) Cycki zasłaniamy i bierzemy się za blowjob, ale broń Boże nie na pół gwizdka, zgadza się NBC? Wszak trzeba być ludźmi czynu!

Czy to już wszystko? Ciuchcia, seksy, ślimaki, defenestracja Hanniego... Pazzi został! Do tej pory największą kretynką była Alana ze swoim pistoletem bez kul, ale Pazzi wyznaczył zupełnie inne standardy. Zresztą i Jack nie bez winy. Dokładnie wiedział, gdzie Hanni się zabunkrował, idzie tam jakby nigdy nic, wcześniej zamiast iść na ratunek Pazziemu popija sobie kawusię z przyszłą wdową... Oczywiście idzie do Hanniego bez broni, bez niczego...Eh... To mi przypomina o tym, że Hanuś miał bardzo ułatwione zadanie jako Rzeźnik, idioci everywhere.

No i oczywiście - klata Madsa <3 Obecna, nie zawiodła. Małżonka Hanki o Willa zazdrosna nie czasem? I czemu on musi zawsze po seksie gadać o Willu?

Poza tym uwielbiam Madsa, w scenie rozmowy z Pazzim na wózku genialna gra aktorska, "Just for fun" i to spojrzenie. On samymi oczami tworzy najlepszego Lectera. Kunszt. Mogłabym oglądać same ślimaki przez 45 minut i na koniec Madsa, jako Hannibala, który przychodzi zaprosić jednego na kolacyjkę i byłabym spełniona.

jocisko

omujborze o jakich SEKSACH TY MÓWISZ??? Kto? Z kim?????

ocenił(a) serial na 4
emo_waitress

No to raczej mało mozliwe ,zeby 2 doroslych ludzi miziało się po uszkach ,chodziło nago /Bedelia / lub prawie /Hanni/,myło sobie włoski w wannie itp i ...spało w oddzielnych sypialniach.Tylko o mój bosszsze dlaczego tego NIE POKAŻĄ!!! zamiast pierdyliona scen ze slimakami ?

kleszcz72

Nie mówcie mi proszę, że Badelia się szmaci sypiając z kimś, kto co 5 minut smędzi, jak to kocha innego :D

ocenił(a) serial na 4
emo_waitress

oj tam oj tam takie szczegóły,może kocha go jak brata? nie sadzisz ,ze kobiecie też coś się należy?zobaczymy w następnych odc. :)

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Ale o co Ty ją winisz? :) Widziałaś te klatę? :) On już tak ma, ze swoim kochankom smęci o Willu trzeba jakoś przemęczyć się dla sprawy :)

jocisko

Zaprawdę powiadam wam, oni się nie dupcą.

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Zaprawdę powiadam Ci, że nasz guru, wyrocznia, showrunner (wg mnie porażka) Brajan F. rzekł te prawdę objawioną, przez to oświecił ciemny lud :)

Osobiście sądzę, że nie widzi, co nagrywa, albo jest pie.rdolnięty niemniej jednak ciało do ciała, usta do ust....

jocisko

Brajanek może se gadać co chce, ja tam wiem lepiej pamparamparam
https://31.media.tumblr.com/b49d2c61c16457c58a0e61d5de6cee33/tumblr_inline_n4dad 4EuI81rycqrl.gif

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Ale wiesz, że rączki przy sobie to oni niet? :)

jocisko

Okazują sobie uprzejmość.

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Ale Ty tak serio? :) Ja Ci mówię, że będą seksy a Ty nic? :)

jocisko

Oczywiście, że nic, bo nic nie będzie :)

emo_waitress

Hej,pytanie,bo bodajże mówiłaś że w tym sezonie ma się pojawić Francis Dolarhyde czyli Czerwony Smok,a jak narazie widzę że sezon czerpie z ostatniej książki i filmu czyli Hannibal,i nic się nie zapowiada na wątek ze smokiem.

Adorianu

Podobno ma być później.

emo_waitress

Oj coś czuje że kiepsko to wyjdzie,wepchnięcie takich wątków do jednego sezonu...

Adorianu

E tam, kogo to obchodzi, nikt już chyba nie zwraca uwagi na takie rzeczy w Hannibalu :D Ja się raduję, że zobaczę Richarda Armitage i to by było na tyle.

ocenił(a) serial na 10
Adorianu

Podobno to 3x08 :)

ocenił(a) serial na 7
Adorianu

Zębowa wróżka od 8 odcinka będzie czyli ostatnie 6 odcinków serialu, bo między 7, a 8 odcinkiem jest przeskok czasowy 3 lata do przodu. A zatem w 7 odcinku Hannibal zostanie uwięziony.

returner

Aaa ok dzięki wielkie :)

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

https://www.youtube.com/watch?v=uKP3w5LCOyw

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Słodki Jezu... to jest genialne:D Jakby puścili to zamiast oryginału to by mieli kontrakt na jeszcze 5 sezonów. https://www.youtube.com/watch?v=hnvaPuuDOa4

ocenił(a) serial na 10
olson89

Troszkę szkoda, że ktoś nie dba o pozycjonowanie, ale fakt faktem czysty geniusz :) Moja ulubiona jest ta kaczką w 3x03, a i 3x01 mnie rozwala :D I miss you :D

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Taaak i to keczupowe intro:D Dopatrzyłam się tylko jednej nieścisłości... nie przypominam sobie, żeby Hanni kiedykolwiek miał brwi.

ocenił(a) serial na 10
olson89

Szczątkowe, ale jednak ma ;) nigdy tak dokładnie nie patrzyłam :D

ocenił(a) serial na 10
olson89

Świetne :D i akcja taka żywsza, tylko prawdziwego Madsa trochę brak.

ocenił(a) serial na 10
Sowasu

dodali 3x05

https://www.youtube.com/watch?v=hzIxpKOivUA

ocenił(a) serial na 10
jocisko

dzięki :D bardziej spodobał mi się nowy odcinek Hamibala niż 3x06.

ocenił(a) serial na 10
olson89

dzięki ci za to XD

ocenił(a) serial na 10
kleszcz72

Cierpliwośc jest cnotą :)

SPOILERY

3x06 i Hanni powróci taki poturbowany, kto by się mógł oprzeć? :)

olson89

Pare scen akcji nie zmienią mojego zdania że 3 sezon to dno.

Odcinek mimo wszystko jak dla mnie najlepszy,a zasługą wydaje mi się to że inspirowali się bardziej niż zwykle momentami z ostatniej książki czy filmu "Hannibal".

Adorianu

https://vimeo.com/133643428

ocenił(a) serial na 7
karola_korys

Jeśli reszta serialu będzie tak dobra jak ten zwiastun,to jest jeszcze nadzieja,że wróci na wysoki poziom. Po obejrzeniu tego video przypomniał mi się pierwszy sezon :-D.

gosia986

dopiero połowa za nami, więc są duże szanse. Ja uważam, że Fuller spodziewał się, że to koniec jego dzieła i dla tego sezon jest "przeładowany" z deczka, chciał, żeby wszystkie jego wizje ujrzały światło dzienne, no i mamy to co mamy. Ja po ostatnim odcinku jestem zadowolona i pełna nadziei i liczę po cichu, że serial skończy się ucieczką Hanniego z celi :)

ocenił(a) serial na 7
karola_korys

Ja też po najnowszym odcinku odzyskałam nadzieję. No i w końcu zabili Masona :-D.

gosia986

Mason Mason nareszcie trupem, ale to nie węgorz jak twierdzą niektórzy, tylko murena zadomowiła się w nim :D piękne to było...ale i tak jego przydupas skradł mu splendor jak dla mnie. Ta gęba z "Detektywa" zawsze będzie mi się kojarzyła z obłąkaniem i patologią...
Ale czekam na Dolarhyda, ten to dopiero p.o.k.ur.w.i.o.n.y gość, nawet dziś sobie film zapuszczę "Czerwony smok" żeby się przygotować odpowiednio na nowy odcinek :D

olson89

po 7 odcinku i początku 8 zaczynam jednak powoli zmieniać zdanie :)

sewerynsenior

Myślę, że 9 odcinek przywróci Ci całkowitą wiarę, według mnie najlepszy jak do tej pory.

karola_korys

Mam nadzieję że tak, dzisiaj leci w TV.

Karola_korys szkoda że serial dopiero teraz się rozwija, to zbyt wolno, niestety większość widzów odeszła i np. 8 odcinek oglądało tylko 900 tysięcy widzów a to jest nic... bo w pierwszym sezonie oglądalność była na poziomie 3 mln do 4 mln widzów.

Teraz się nie opłaca robić 4 sezonu i żadna stacja nie chce go przejąć :/

sewerynsenior

ja powiedzmy do wczoraj (zanim obejrzałam 9 odcinek) byłam pogodzona z zakończeniem serialu, ale dziś mocno pożałowałam. Mimo, że początek się ślimaczył oglądałam cały czas i słusznie. A dziś na AXN leci tylko powtórka 3 odcinka, bo mają jakieś opóźnienia w dostawie premierowych, więc puszczają powtórki. Pisałam już to trochę wyżej, ale myślę, że Fuller liczył się z zakończeniem emisji i dla tego obecny sezon jest tak przeładowany i niejednostajny.