PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87207
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

3x2

ocenił(a) serial na 4

Wątek zakładam pod wpływem wieeelkiego rozczarowania.
Dla mnie odcinek w którym Mikkelsen pojawia się na 1,5 minuty a 1/3 filmu to powtórki z drugiego sezonu to totalna porażka.
To aż dziwne ,że producenci nie rozumieją ,że tylko Mikkelsen dzwiga to "dzieło"
Ciekawa jestem jakie są Wasze opinie
Nuda,nuda i przekombinowanie
ta rzeka krwi,te halucynacje Willa z tym cialem na kopytach-nie wiem śmiać się czy plakać.Ani to straszne ani nic nie wnosi

ocenił(a) serial na 10
kleszcz72

Moim zdaniem mistrzostwo. Dostałam to, za co kocham ten serial. W sumie ciężko mi to ubrać w słowa, po prostu mi się mega podobało.
Szczególnie końcówka w ciemnych katakumbach, z Hannibalem czającym się w mroku <3 Dopiero jak zaczęła się muzyka na napisach zdałam sobie sprawę, że wstrzymywałam oddech...

kleszcz72

Agness_92 ma absolutną rację! Świetny odcinek od początku do końca! A pod koniec miałem już ciary na plecach (bynajmniej nie ze strachu). Zaczyna się kolejna runda pomiędzy Willem i Lecterem. Za takie odcinki uwielbiam ten serial.

ocenił(a) serial na 9
kleszcz72

Generalnie fani Willa są pewnie zachwyceni, fani Hanniego niekoniecznie. Mi się odcinek bardzo nie podobał, chyba najgorszy odcinek Hannibala, jaki oglądałam

kleszcz72

Odcinek dobry, bo nie było Madsa - co z niego za Hannibal, co wy w nim widzicie (taaak, wyzywajcie, śmiało. to nie zmieni mojej opinii : )). Ten serial to śmiech i kpina: myślałam, że pęknę jak z ciałka-walentynki zrobili jelenia albo gdy po wieeelkiej gonitwie w katakumbach Will wzniośle do kamery oznajmia, że wybacza Hannibalowi zamordowanie jego przyjaciół. O nie, czekaj - wspomniałam o Abigail, które mimo wszystko chce powrócić do Lectera?
Bardzo zabawny odcinek. Wyjątkowo dam 5/10.