PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87207
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

http://film.onet.pl/wideo/amerykanska-stacja-wycofuje-sie-z-emisji-kontrower,126 919,w.html#fp=film

ocenił(a) serial na 9
mofo1990

KSL się wycofuje, KSL straci oglądalność ;) Wokół tego serialu nabudowuje się już tak duży i tak aktywny fandom (co widać choćby po średniej 50 fanfiction na odcinek) że nie mają pojęcia jakie źródło dochodów tracą.

Novalis

HBO powinno odkupić od nich ten serial, tam im nie straszne kontrowersyjne seriale.

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

KSL to jakaś mała stanowa stacyjka ;) Dopóki NBC to puszcza (NBC to jak u nas TVN czy Polsat) dopóty serial ma się w porządku.

ocenił(a) serial na 8
Novalis

moze i stanowa ale stany USA mają wielkość polski :) dziwi mnie ze w ameryce cos jest zbyt brutalne by to emitowac

ocenił(a) serial na 7
mofo1990

Nie znam tej stacji, ale to chyba coś w rodzaju cartoon network.

ocenił(a) serial na 9
mofo1990

Umrę. Kiedy człowiek się uzależni od serialu, zaczyna traktować bohaterów jak najlepszych przyjaciół, fabułę niczym drugie życie ... to właśnie wiadomość o wycofaniu emisji jest zbyt kontrowersyjna!

Poza subiektywnymi odczuciami - zgadzam się, iż serial jest tak dochodowy, ze względu na liczbę wielkich fanów, i właśnie tę odrobinę szoku, którą nam serwuje, że KSL tylko straci.

ocenił(a) serial na 7
mofo1990

Nie wiem co za czytelników ma onet, ale poziom głupoty w komentarzach jest olbrzymi.

Jinno

Dopiero teraz to zauważyłeś? :D Ja czytam onet głównie dla komentarzy, masakra :D