PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 88 tys. ocen
7,9 10 1 87505
6,9 27 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Will podstawia jej wszystko na tacy, a taa bezmyślna myśli tylko łózkowo. Serial jest genailany , postać
hannibala to majsterszyk pod zwględem jego charakteryzacji jak i wielkości mózgu :D STRASZNIE MI
SZKODA tego dyrektora szpitala psychiatrycznego ! był ciekawą postacią , jednak hani go wykiwał.
Miał być jego ofiarą w więzieniu a skończył strzałem w głowe przez Miriam.( Pewnie hanibal tak chciał
zakończyć historie ) oczywiście dorkorek wszystko powiedział Bloom a ona jak zwykle swoje. Pewnie
ten sezon będzie ostatnim dlatego , też chciałbym widzieć jej twarz jak się dowie prawdy i zeby hannibal
zjadł jej nerki :D

ocenił(a) serial na 9
mateuszz27

Mnie też strasznie denerwuje, zasmiast ją wyeliminować to pozbawili nas takich postaci jak Beverly i Chilton...
Coraz bardziej denerwuje mnie też Jack Crawford, jest taki bezmyślny...

ocenił(a) serial na 9
mattbuyek

Nie powiedziałabym, że Jack jest bezmyślny, za to ma związane ręce. Jak nie ma dowodów, a wszyscy wiemy, że póki co nie ma ich totalnie żadnych, to nie może o nic Hannibala oskarżyć, choćby był pewny w 100%, że on jest winny. Teraz jeszcze zmanipulowana Miriam nie rozpoznała go. Co ma chłop zrobić?
Faktem jest, że cała sytuacja z Chiltonem jest totalnie dziwna i do głowy nikomu nie przyjdzie, że cechy Rozpruwacza totalnie do niego nie pasują. Jeszcze urządzanie rzezi policjantów we własnym domu i uciekanie do Willa, no rzeczywiście, pan Rozpruwacz nagle ogłupiał. Ale z drugiej strony działa tu identyczna sprawa jak z oskarżeniem Willa. Dowody są niezaprzeczalne. A czy prawdziwe...

Ciekawi mnie reakcja Miriam, wszyscy wiemy, że nie on ją skrzywdził, a jednak zareagowała totalnie histerycznie na dźwięk jego głosu, na jego postać. No przecież Hannibal nie przebierał się raczej za Chiltona i nie potrafi imitować głosów. Muszą to jakoś wyjaśnić i bardzo jestem tego ciekawa.

Co do Alany, to szkoda się denerwować, głupia dzida i tyle. Nie wiem jak ona została psychiatrą, skoro jest głupia jak but i totalnie zaślepiona. Zdaję sobie sprawę z tego, że taki mężczyzna może imponować, no ale na Boga. Wszyscy widzą, że jest prawdopodobnym Rozpruwaczem, tylko nie ona. A Will jest taki zły, bo śmiał nasłać mordercę na pięknego, mądrego, cudownego, wrażliwego dr Lectera. ;(

Hannibal jest w tym serialu 100%-owym czarnym charakterem i ja osobiście nie darzę go sympatią, ale tak jak i założyciel wątku, mam nadzieję, że zeżre Alanę. Najlepiej jej serduszko, które go tak umiłowało. I puste mózgowie.

ocenił(a) serial na 9
vigdis

Jeśli chodzi o Miriam to wydaje mi się że Hannibal jakoś nagrał Chiltona jak mówi tą kwestie ( kwestia użyta w celach terapeutycznych bo później Hanni mówi to samo do Miriam ). Stał na tle oślepiającego światła więc nie widziała kto to przecież mógłby być to ktokolwiek wystarczył tylko głos a umysł zrobił swoje.

mateuszz27

Myślę ,że większość tutaj podobnie myśli na temat Alany ;)...

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Hannibal ukształtował Alanę (nie zmanipulował). To prawie tak jakby nagle miała myśleć, że jej dajmy na to mąż jest Rozpruwaczem. Z jej perspektywy to wieloletni przyjaciel, ostatnio z pewnymi bonusami. Jeżeli rozpatrywać to pod kątem myślenia bądź niemyślenia to całe FBI sprawia wrażenie dzieci we mgle, czyli mówiąc krótko debi.li i Alana pod tym względem nie jest wyjątkiem. Gdyby nie ten pocałunek Willa w 1 sezonie założę się, że wiele osób myślało by o Alanie nie tyle jako o tępej idiotc.e co o biednej nieświadomej kobiecie :) Teraz jest tą su.cz , która zdradziła Willa. Czy nikt nie widzi jak będzie miała przeje.bane gdy dowie się prawdy o Hannibalu? Wszyscy będą w szoku, będą rozdziawiać paszczę przez najbliższe 100 lat, ale to ona nie będzie miała potem życia.

ocenił(a) serial na 6
jocisko

Ja tam się nie mogę doczekać min tych wszystkich ludzi, którzy tak zaciekle bronili Hannibala, gdy dowiedzą się, kim jest naprawdę i co robił.
A zaraz po tym spodziewam się zbiorowego pawia, gdy każdy sobie przypomni, ile razy gościł u niego na posiłku i ile "pyszności" wrąbał.

Alana.. Oj jej twarzy najbardziej się doczekać nie mogę. Wskoczyła seryjniakowi, kanibalowi do łóżka i nagle to Will jest zły, a Hannibal dobry. Tak go broniła, tak najeżdżała na Willa, Jacka i wszystkich innych.. Jej reakcja MUSI być epicka, gdy prawda wyjdzie na jaw. Hmm.. Może ze zgryzoty padnie ofiarą autokanibalizmu? xd

Klakson69

Jeśli w najbliższych odcinkach Bloom nie przejdzie na stronę Willa i jeśli nie nawiąże się między nimi romansik, to napięcie będzie nie do wytrzymania i w efekcie powstanie kolejny fanfik w stylu 50 Shades of Grey. Nie mogę się doczekać:)