Jest już cały odcinek : 44 minuty bez cenzury itp
http://releasethread.ws/tv-shows/hannibal-s01e04-ce%C2%92uf-1080p-web-dl-dd5-1-h -264-ntb/
Niestety, dalej nie wiem, jak to rozumieć. Ten odcinek to ten, co go Stanach nie będzie? Ja obejrzałem wczoraj 1.04 zatytułowany Verries, o co biega?
Można prosić o link do odcinka, ktory jest troszke mniejszy? Na napisy24 tłumaczą wersje FULL.HDTV.XviD-SANTi tylko,że nigdzie nie moge jej znależć ;/
Szczerze mówiąc jestem mocno zaskoczony, że zdecydowano się pominąć ten odcinek w USA. Bardziej szokujące rzeczy widziałem w Dexter-ze, czy Walking Dead. Ale kto nadąży za Amerykanami...
Przed chwilą obejrzałem i mnie tam nic nie zszokowało. Nie wiem o co ta cała afera.
Mam dokładnie tak samo, Fuller i NBC wykorzystali to jako pretekst do zrobienia serialowi taniej reklamy
Zwykła hipokryzja. Czytałam dzisiaj w necie, że pięciolatek w USA zastrzelił swoją dwuletnią siostrę - z broni, którą dostał w prezencie rok temu.
Człowiek się zastanawia, na jakim świecie żyje.
Wracając do Hannibala - chwyt marketingowy. Świetny odcinek.
W Stanach dopiero co wybuchy na maratonie, strzelaniny w szkołach, poza tym to kraj bardzo czuły na punkcie poprawności. Nic dziwnego, że w tydzień po tragedii postanowili dać sobie siana z odcinkiem. I tak nieźle, że taki serial leci na tego typu stacji...
Słyszałem właśnie o takich powodach, ale jak dla mnie to to marne tłumaczenie tbh. W takim razie 5-ty odcinek też nie należy do poprawnych(zresztą jak i wiele innych genialnych seriali). W sumie podobnie "ucierpiała" Kesha po strzelaninie w szkole. Wtedy stacje radiowe przestawały grać Die Young
Dexter jest produkowany przez stację Showtime, zaś Walking Dead - przez AMC. Hannibal zaś jest serialem stacji NBC, która należy do 'wielkiej czwórki', amerykańskiego odpowiednika TVP1, TVP2, Polsatu i TVNu (tak sądzę).
Za Showtime i AMC trzeba dodatkowo płacić, więc mogą sobie pozwolić na o wiele więcej, niż ogólnodostępne kanały typu NBC.