PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87124
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

i dlaczego nie skojarzą hannibal z kanibal ? to aż sie rzuca w oczy i w ogóle co to za imie Hannibal

ocenił(a) serial na 10
szulimka

Taki jeden tak skojarzył ale mogą nie go areszotwać bo sie rymuje xD.A terapeutka uciekła z miasta czy z kraju

ocenił(a) serial na 8
szulimka

Gdyby nie Harris to by było dość potężne imię. Nosi je choćby prezydent Portugalii.
A jak zauważył kolega wyżej to skojarzenie jest wyjątkowo głupie ;)

ocenił(a) serial na 10
szulimka

Rzuca się w oczy, bo znasz prawdę od samego początku, a dr Lecter doskonale zaciera za sobą ślady.

szulimka

Czyli według Ciebie każdy człowiek o imieniu Hannibal jest kanibalem, bądź ma na to zadatki? Twoje myślenie jest zatrważające.

ocenił(a) serial na 5
szulimka

Takie imię nosił największy koszmar starożytnego Rzymu, wódz kartagiński Hannibal Barkas.

ocenił(a) serial na 10
r0hnin

I Hannibal ku ich chwale kontynuuje tradycje :P

ocenił(a) serial na 7
szulimka

No to w ostatnim odcinku wedle twojego życzenia Chilton skojarzył to ze sobą:D

ocenił(a) serial na 9
lestek190

Haha brawa dla Chiltona ;D Jedyny mądry.

alienowa

Biorąc pod uwagę inteligencję większości bohaterów, to rzeczywiście jest osiągnięcie.:)

ocenił(a) serial na 9
Pani_Zima_1989

Zaczynam się zastanawiać co oni tam biorą, że są tacy ślepi :)

alienowa

A tam biorą. Ja myślę, że to zasługa Hannibala, który zagina czasoprzestrzeń i prawa fizyki.:)

ocenił(a) serial na 9
Pani_Zima_1989

No tak, bo przecież on jest taki utalentowany ;)

ocenił(a) serial na 6
szulimka

Nie oglądałem jeszcze 2 serii, ale po ostatnim odcinku pierwszej, byłem przekonany, że ona wie i jej to nie przeszkadza :)

szulimka

Ona wyjechała. Dziwne, że tyle osób czepiło się tego imienia a nikt nie odpowiedział na to pytanie.

Swoją drogą to możliwe, że Beverly żyje? Zwróćcie uwagę na jej nazwisko - Katz. A co jeśli ona jest kotem i ma kilka żyć!? Ma nawet takie kocie oczy, w każdym razie przemyślcie to.

szulimka

Haha, to trochę tak jakby nazwać jakiegoś mordercę Morder czy coś w tym stylu ;D