PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87294
6,8 25 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Co prawda oglądałam cały serial już dwa razy (premierowo w oryginale, a potem zrobiłam sobie powtórkę z lektorem, za
drugim razem zauważa się wiele szczegółów, na które nie zwracało się uwagi), ale ciekawi mnie to całe "mięsko".
Hannibal karmił praktycznie wszystkich ze swojego otoczenia ludzkim mięsem, a czym karmił Willa?
Śniadanie z kiełbaską, rosół, kolacja... Jak myślicie? Czy w którymś odcinku było wyraźnie pokazane, że Will zajadał
kawałek człowieka?

Pomijam już ucho, które zwymiotował (mniam, z tabletkami :D), ale w sumie to też ciekawa sprawa. Jak Hannibal
właściwie to zrobił- chyba nie wepchnął mu ucha do gardła? Chociaż, kto wie, Will miewał silne ataki, i tak by tego nie
pamiętał.

ocenił(a) serial na 8
Syenne

On nie zwymiotował tego ucha. To ucho już tam leżało ;)

aiszka_2

Naprawdę? Cholerka, mnie się wydawało, że on zwymiotował to ucho. To tylko ja źle patrzę, czy ono naprawdę wcześniej tam leżało :D ?

ocenił(a) serial na 8
Syenne

Ono już tam leżało no bo jak by miał zwymiotować ucho ? Gdyby je zjadł to by się strawiło .

aiszka_2

Aż tak szybko by się nie strawiło.

ocenił(a) serial na 10
Syenne

Ucho już tam było, Hannibal je prawdopodobnie podrzucił.

Syenne

Też mi się wydawało że je zwymiotował

Syenne

Och, przepraszam, ale rosół był z kurczaka... ;)

kinomaniak97

A czy napisałam, że nie był z ptaka^^ ?

ocenił(a) serial na 9
Syenne

kiełbaska mogła być z człowieka .

ocenił(a) serial na 10
Syenne

Pamiętam że miałam z przyjaciółką taką chorą rozkminę, że on nawet do wina dodawał krwi (były dwie sugestie, jedna podczas kolacji "NIC tu nie jest wegetariańskie", a druga chyba w 4 odcinku albo 3). Więc myślę że raczej jeśli Hannibal podaje jakiekolwiek mięso, to jest to ludzkie mięso, w końcu on czerpie chyba jakiś rodzaj satysfakcji z tego, że we wszystkich to wpycha a oni nic nie wiedzą ;)

ocenił(a) serial na 1
Syenne

Mnie bardziej ciekawi, czy aktor grający Hanniego zrobił w końcu inną minę. Roześmiał sie, krzyknał, zaklął, zmienił ton głosu? W tych odcinkach, które oglądałem miał cały czas poker face.

Piramidoglowy

Zrobił, ale... Na końcu, uśmiechnął się, w ostatnim odcinku, i jeszcze gdy Will miał atak i kazał mu się uśmiechnąć. Wtedy też się uśmiecha. W innych sytuacjach Poker Face.