PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

HANNIBAL ;;;;*****

ocenił(a) serial na 10

Moim zdaniem śmierć Abigail jest upozorowana, bo Hannibal i ona przecież byli umówieni, że się nie zdradzą!!! No chyba, że Lecterowi nie pasowało napisane książki o nim i o Willu... Jestem strasznie ciekawa co będzie w 2 sezonie... CZEMU ZACZYNA SIĘ DOPIERO 4 KWIETNIA 2014????????????????????????????:::::::::::::::::::::((((((((((((((((((((((((((( ((((((

HD_KR

bo muszą nakręcić sezon ?

HD_KR

A ucho z jej DNA to Lecter w probówce wyhodował.

ocenił(a) serial na 8
HD_KR

Ucho uchem...ale na miejscu zbrodni byly litry krwi....Jack jest idiota, ale chyba nie az takim by nie sprawdzic czy to krew Abigail.
Z reszta jesli Abigail by zyla....to z czego Hannibal by przyrzadzil kolacje dla swej psycholog?;p

użytkownik usunięty
Twoflower

Trafna uwaga ;) I uwaga o młodym wieku "zwierzęcia" jest aż nadto jasna.

HD_KR

Nie wydaje mi się aby ona żyła, jak mówiłam wcześniej plama krwi była zbyt duża, żeby
ktoś po jej stracie przynajmniej nie otarł się o śmierć, . Dodatkowo FBI musiało jakoś dopasować DNA z ucha
do Abigail. No chyba, ze Lecter podmienił próbki...tylko pytanie na co mu żywa Abigail?
Jakoś nie wiedzę sensu, trzymania jej przy życiu.

DeaNoctis

cholera za szybko mi się wysłało tam miało być "Krew w kuchni była w zbyt dużej ilości, osoba po takiej stracie
przynajmniej otarła się o śmierć"

No i dodam jeszcze, że mistyfikacja śmierci jest chyba zbyt przekombinowana, aby mogła być
prawdziwa.