PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Mam pytanie dotyczace morderstwa i ekspozycji agentki Katz.
Przyszla do Hannibala wieczorem, on byl w szpitalu, wrocil do domu, przylapal ja i zabil.
Znaleziono ja nastepnego dnia rano ( Will pyta Jacka gdzie byl wieczorem -w szpitalu z zona + Hannibal). Jakim cudem Lecter z tym wszystkim sie wyrobil???Mrozenie troche trwa, podmiana nerek,skad mial gabloty na cialo (moze ma zapas w piwnicy tak na wszelki wypadek:?:) ). A auto do przewiezienia tego wszystkiego? Obserwatorium jest na takim odludziu, ze nikt niczego nie zauwazyl? Troche to glupie.

monalolakr

A czy to takie istotne w ogóle?

ocenił(a) serial na 10
karola_korys

Oczywiście :)

ocenił(a) serial na 10
monalolakr

Jeśli miał hiper zajebi.stą lodówkę? Hmm te szklane coś mógł mieć przygotowane do następnej wizji, ale napatoczyła się Beverly. FBI nie sprawdzi ich pochodzenia, bo oni tacy są. Nerki mia pod ręką... No kwestia precyzyjnego ustawienia też trochę, samochód chyba jakiś ma (to BMW ^^) musiało mu to zająć minimum 48h.

jocisko

Samochód to chyba chłodnia, bo by mu się rozmroziła w tym BMW (o ile by to weszło w ogóle)

ocenił(a) serial na 10
Moongirl

Jak złożyć siedzenia? :P

jocisko

Chyba ze dwa metry, ale ładowność 700 kg mogłaby być tu przeszkodą.

ocenił(a) serial na 10
Moongirl

Takie rozkminy są dobre :P Może ma jeszcze jeden samochód ściśle do celów zabójczych.

jocisko

Już kiedyś pisałam, że ma na pewno. Jest w odcinku 7. Moim zdaniem to Chrysler 300 i pewnie ma większy bagażnik jeszcze.

ocenił(a) serial na 7
jocisko

Lecter jeździ Bentleyem.

Cinque

No co Ty?

Cinque

Tak, wiemy że jeździ Bentleyem. Nie da się nie zauważyć, jednak nie sądzę, że wozi w nim zwłoki. Poza Bentleyem jeździł też dwoma innymi samochodami w serialu.

monalolakr

Normalnie się wyrobił, ludzkie mięso jest trawione jak schabowy..