PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 88 tys. ocen
7,9 10 1 87502
6,9 27 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

czyli to prawda, że gotujący faceci są seksowni

ocenił(a) serial na 10
tellmesomething

całkowicie się z Tobą zgadzam ;)

gosiorzata

szkoda, że to psychopata :)

gosiorzata

i ja :)

ocenił(a) serial na 9
tellmesomething

hah szkoda,że nie kuchci w samym fartuszku:P

ocenił(a) serial na 5
tellmesomething

Mikkelsen jest barsziej seksowny jak je - powoli, elegancko, delektując sie kazdym kęsem, kiedy jest przygotowany na smak każdego kęsa i powoli go osiąga. Aż sie czuje te jego potrawy, straszne.

ocenił(a) serial na 9
panizemsta

zabrzmiało zmysłowo, prawie jak opis orgazmu ;)

panizemsta

Zgadzam się. Poza tym on nawet kieliszek wina trzyma z taką gracją, że ho ho. A jak je wącha, to dopiero się dzieje :)

ocenił(a) serial na 7
warren2

Kobiety... :))

ocenił(a) serial na 8
tellmesomething

zdecydowanie to prawda. ale wydaje mi się że to nie chodzi tylko o kucharzenie ale głównie o tą dbałość o szczegóły i otoczkę elegancji którą kobiety bardzo lubią (bo taki nie zapomina o dacie rocznicy ślubu na przykład, albo zauważy nową fryzurę, pochwali ładną kieckę).

thanatos84

Mnie Mads tutaj odraża i nie widzę w nim ani krzty seksu. A tej dbałości o detale jest aż nadto. Najlepszy jest umiar, a nie takie skrajności.
A co do gotowania (ale poza serialem) to znam wielu mężczyzn, którzy czasem lepiej potrafią przyrządzić danie niż kobieta, może to dlatego, że jak rzadko gotują to raz na jakiś czas chcą się postarać, lubią być chwaleni, typowi samce :)

ocenił(a) serial na 10
tellmesomething

nie znosze kuchtow rodzaju meskiego,hannibal to wyjatek potwierdzajacy regule,zreszta biorac pod uwage co ma w menu nie za to go uwielbiamy ...ja jednak wole kurczaka ;)

tellmesomething

Zabawne jak kobiety są przewidywalne... w serialu gdyby nie był psychopatą, a tylko gotował to został by niezauważony a tak to seksowny... potem się nie ma co dziwić gdy kobiety lądują w związkach z takimi seksownymi psychopatami.