PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87090
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Mischa - rozkmina

ocenił(a) serial na 10

Tak sobie myślę, że pewnie też zmartwychwstanie jako hot babka po 40tce ^^ Czy Fuller nie pójdzie aż tak przeciw fandomowi, który tworzy fanarty z małym Hannibalem i jego siostrą?

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Podczas wojny niemieccy żołnierze zrobili z niej rosół, a potem zjedli wspólnie z Hannibalem więc wątpię.

ocenił(a) serial na 10
navyblue1

A nie litewska partyzantka?

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Może i masz rację, szczerze mówiąc nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
jocisko

Żartujesz, prawda ? odpowiedziałbym, cytatem który tutaj nie przejdzie, ale spróbuję
'Chuj tam z Litwinami !'

ocenił(a) serial na 7
jocisko

I Hanniball sam jadł aż mu się uszy trzęsły(mniam,mniam;-)).

jocisko

Ja bym to potraktowała jak obrazę majestatu. Mojego! :D
Misza deadnięta jest, od tego przecież zaczął się ten bajzel, Monsieur Le Fuller! Żywa Misza zaprzecza tym samym istnienia Hannibala-Kanibala!

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

No ja wlasnie nigdy tego rozwiazania nie kupywalam. A skoro nie ma II wojny swiatowej pod reka to nie zdziwie sie, gdy Fuller poplynie w sobie znanym tylko kierunku. Juz widze te Tweety o big surprise itd no po prostu mam to przed oczyma.

jocisko

Wiesz, gdyby to było jakoś w retrospekcjach, to ok, ale buagam, nie żywa Misza!
Ja akurat to kupiłam, scena w książce była straszna. No i czytałam o podobnych aktach w trakcie oblężenia Stalingradu, tak więc jakoś się wszystko nałożyło.

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Taa, ale to rozwiazanie nie przejdzie. Ale zbyt slabe warunki mam aby sie teraz nad tym rozwodzic. W serialu jest sugestia ze zmarla w dziecinstwie? Bo on jeszze mogl ja no zabic wzglednie sama sie zabila...

jocisko

W serialu jest cała sprawa dość zawoalowane, pewnie dlatego, że Fuller chciał sobie zostawić szeroki margines do udziwniania :)

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

I tak, żeby cycki były xD