Bzdura, to serial o Hannibalu, nie o Grahamie. Zamiast niego równie dobrze mogłaby pojawić się Clarice Starling, lub ktokolwiek inny.
Hannibala jest zdecydowanie za mało a Will i jego obsesje prawie w każdej scenie. Ja mam go dość.
Dokładnie, denerwuje mnie jego sposób gry, to rozedrganie, ja też mam go dość.
MeLegia chyba pomyliłeś książki. Graham przymknął Lectera w Baltimore więc niby jak nie mógł go nie znać ? To Clarice poznawała Hannibala
Nie pomyliłem. Wyraźnie jest powiedziane że nie znał Hannibala, trafił na niego gdyż ten zajął się jedną ofiarą w szpitalu jako lekarz. Domyślił się kim jest Lecter w podobny sposób jak kadetka Crawforda w serialu. Polecam odświeżenie sobie książki, ja w trakcie serialu to zrobiłem.
Serial jest w gruncie rzeczy o Hannibalu i Grahamie. Starling nie miała takich problemów w Will a po za tym serial opiera się na Czerwonym Smoku.
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego willa grahama wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest FBI .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się hanibala albo moriartego albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak will graham .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie posty na forach internetowych?wez pomyśl sobie ile graham zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle willusia naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę przeciwieństwie do ciebie to will graham jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś jak ty naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był will graham no powiedz za co obrażasz taką osobę jak will graham ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po dvd i pooglądał sobie to może byś się odmienił .nie lubisz grahama to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi .
Nie chcę mi się tego w całości czytać. Po pierwszej połowie wypowiedzi wnioskuję, że jesteś głupia. Tyle mi wystarczy.
bardzo mądre posunięcie, zdjąć z serialu jednego z głównych bohaterów, którego dookoła rozgrywa się serial... mhm, bardzo mądre.
Boże, dlaczego tacy tępi ludzie istnieją na tym świecie, a poza tym to na pewno Ty masz dużo do gadania w kwestii obsady i scenariusza.
Najlepszy serial o Hannibalu byłby bez Willa, Hannibala, Crawforda i dr. Bloom. Oglądałbym go z przyjemnością.