PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87294
6,8 25 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

http://eattherude.blogspot.ie/2013/06/savoureux-promotional-photos-spoiler-ish.h tml

Ktoś za kratkami będzie, pytanie tylko kto...

kelas_aina

Sądząc po ubiorze to raczej Will.

ocenił(a) serial na 2
hornet

Tylko nie wiadomo, na jak długo, bo może być tak, ze początkowo Will, a potem...

kelas_aina

Eeee to już jest takie gdybanie...

ocenił(a) serial na 2
hornet

Dlaczego gdybanie? Nie do końca wierzę, zeby NBC wypuściło zdjęcie rozwiązujące całą zagadkę w final episode - raczej jak zwykle podpuszczają widzów.

kelas_aina

Ale kiedy ja twierdziłem że to rozwiązanie całej zagadki? Dla mnie to jedno zdjęcie i tyle. Pewnie posadzą Willa na 5 minut serialu, a potem go wypuszczą. Czy zamiast niego posadzą kogoś innego? Być może i tak. Pożyjemy, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 2
hornet

To po co jojczysz?

kelas_aina

To ty jojczysz. Ja tylko stwierdzam fakty :P

ocenił(a) serial na 2
hornet

Nie stwierdzasz żadnych faktów, ponieważ tego odcinka jeszcze nikt nie widział. To, że jedno zdjęcie sugerguje, że Will jest w pierdlu, nie oznacza, że takie będzie zakończenie sezonu.

kelas_aina

gdybasz, jojczysz, nie umiesz czytać ze zrozumieniem i jesteś męcząca

ocenił(a) serial na 2
hornet

więc nie czytaj tego co piszę.

ocenił(a) serial na 7
hornet

Może znowu wciela się w kogoś w swych fantazjach.

ocenił(a) serial na 6
kelas_aina

Hmm, z fotek można wywnioskować, że Will co najmniej zacznie coś podejrzewać w stosunku do Lectera. Ale to tylko takie gdybanie.

ocenił(a) serial na 6
Lellandra

za kratkami jest Will, bo za Hannibalem widać drzwi :)

ocenił(a) serial na 6
natadragon

To wiem. Nie wyklucza to jednak tego co napisałam. :P

ocenił(a) serial na 2
Lellandra

Ja sądzę, że Will zacznie podejrzewać doktora, a ten "wrobi" Willa - przynajmniej chwilowo :)

ocenił(a) serial na 8
kelas_aina

Wątpię, żeby Will znalazł się za kratkami. Pewnie znów sobie wyobraża czyjąś pozycję, kto wie czy nie samego Lectera. Zobaczymy.

ocenił(a) serial na 10
kelas_aina

Myślę że to jakaś zmyłka. Nie zdradziliby zakończenia takiego serialu. Ale tak widać że to Will jest za kratkami.

ocenił(a) serial na 7
kelas_aina

Will ma na uniformie nr więźnia ;)

kelas_aina

Sądzę, że Hannibal celowo dąży do skompromitowania Willa pod względem jego "umiejętności" spychając jego i przekonując jego bliskich o jego pogłębiającym się szaleństwie. Wszystko po to, ażeby Will nie zdemaskował Lectera, a ten doskonale zdaje sobie sprawę, że mógłby odkryć jego prawdziwą twarz, nie zabije Willa, bo ten z kolei jest zbyt ciekawym przypadkiem. Myślę, że dr Lecter okaże się sprytniejszy niż to się wydaje ;)