http://eattherude.blogspot.ie/2013/06/savoureux-promotional-photos-spoiler-ish.h tml
Ktoś za kratkami będzie, pytanie tylko kto...
Tylko nie wiadomo, na jak długo, bo może być tak, ze początkowo Will, a potem...
Dlaczego gdybanie? Nie do końca wierzę, zeby NBC wypuściło zdjęcie rozwiązujące całą zagadkę w final episode - raczej jak zwykle podpuszczają widzów.
Ale kiedy ja twierdziłem że to rozwiązanie całej zagadki? Dla mnie to jedno zdjęcie i tyle. Pewnie posadzą Willa na 5 minut serialu, a potem go wypuszczą. Czy zamiast niego posadzą kogoś innego? Być może i tak. Pożyjemy, zobaczymy.
Nie stwierdzasz żadnych faktów, ponieważ tego odcinka jeszcze nikt nie widział. To, że jedno zdjęcie sugerguje, że Will jest w pierdlu, nie oznacza, że takie będzie zakończenie sezonu.
Hmm, z fotek można wywnioskować, że Will co najmniej zacznie coś podejrzewać w stosunku do Lectera. Ale to tylko takie gdybanie.
Ja sądzę, że Will zacznie podejrzewać doktora, a ten "wrobi" Willa - przynajmniej chwilowo :)
Wątpię, żeby Will znalazł się za kratkami. Pewnie znów sobie wyobraża czyjąś pozycję, kto wie czy nie samego Lectera. Zobaczymy.
Myślę że to jakaś zmyłka. Nie zdradziliby zakończenia takiego serialu. Ale tak widać że to Will jest za kratkami.
Sądzę, że Hannibal celowo dąży do skompromitowania Willa pod względem jego "umiejętności" spychając jego i przekonując jego bliskich o jego pogłębiającym się szaleństwie. Wszystko po to, ażeby Will nie zdemaskował Lectera, a ten doskonale zdaje sobie sprawę, że mógłby odkryć jego prawdziwą twarz, nie zabije Willa, bo ten z kolei jest zbyt ciekawym przypadkiem. Myślę, że dr Lecter okaże się sprytniejszy niż to się wydaje ;)