PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87207
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Witam, proszę kogoś o zaspoilerowanie mi końca 3 sezonu. Dla mnie serial stał się strasznie głupi i niestrawny w 3 sezonie, dałem sobie spokój. Jednak chciałbym przeczytać w 4-5 zdaniach co mniej więcej się wydarzyło po ósmym odcinku (śmierć tego właściciela rzeźni i poddanie się Hannibala), bo choć serialu oglądać się nie da, to jednak ciekaw jestem jak absurdalne mogą być dalsze losy i zakończenie. Z góry dzięki.

ocenił(a) serial na 10
radaner

Dzis, a ja Ci tyle pisałam, a już białaczka się znowu psuje!

- w skrócie - Alana ma dziecko ze spermy Masona, z Margot bierze z ślub
- pojawia się nowy zabójca Red Dragon
- Chilton udziela wywiadu, który obraża RD i ten z zemsty odgryza mu wargi i pali żywcem. Chilly żyje, ale wygląda na przypieczonego. Pomysł wywiadu należał do Jacka i spółki. Mieli pilnować Chiltona, ale wyszło jak wyszło.
- RD wysyła wargi Chiltona Hannibalowi i ten jedną zjada na żywca i bez przypraw, jak sushi xD
- Will ma rodzinę, pasierba i żonę, której RD chce zrobić kuku, ale mu się nie udaje
- Alana zamiast Chiltona pilnuje Hanki w szpitalu, który ma tak odpicowaną celę, że mu zazdroszczę
- Hanuś źle się zachowuje w więzieniu, rozmawia przez fona z RD i mówi mu brzydkie rzeczy, np takie, że ten ma zabić rodzinę Willa i w związku z tym Alana zabiera mu kibel, książki i materac
- Jack i reszta wpada na genialny pomysł i chce wypuścić Lectera, upozorować jego ucieczkę, aby dorwać RD (RD będzie na niego polował, bo mu było przykro, że ten zdradził FBI, iż on dzwoni do niego się wypłakać)
- RD rozwala "konwój" FBI jednym pistoletem w środku pola
- pole to nie jest dobre miejsce na zabójstwo, za mało klimatyczne, więc WIll i Hanka jadą do pięknej chatki nad morzem, nad oceanem, nad wysokim klifem, romantico pierwsza klasa
- Hanka przebiera szpitalne wdzianko i ubiera ładny sweter, ogólnie ma krótkie włosy i jest tak przystojny, że gatki spadają same
- Hanuś chce otworzyć wino ze swoją dziewczyną czyli Willem, ale RD przerywa strzelając do Hanki i do butelki z winem
- RD chce zabić Hankęi to nagrać
- Will niby chce mu pozwolić, ale jednak nie - wywiązuje się walka:
*Will ma zaorany policzek przez nóż
*Hanuś wali siekierą w pana RD, Will wali nożem
* Hanuś odgryza panu RD gardło i krew się leje
* Will tnie pana RD nożem
* Will dostaje nożem parę kuku
*Hanuś dostaje po mordzie, ale i tak jest piękny

- po tym zabójstwie RD panowie stoją, we krwi, Hanuś podaje Willowi ręce ten umęczony walką opiera głowę na jego ramieniu
- pełnia jest, piękne chmury są
- Hanuś mówi, ze od zawsze chciał dla Willa takiej zabawy w kill
- Will stwierdza, że to piękne

- Will lekko zatacza się (celowo) i obydwoje spadają z klifu w morską, nieprzeniknioną toń, razem w objęciach :)

- w scenie po napisach Bedelia siedzi przy stole i zabiera się do konsumpcji własnej nogi.

ocenił(a) serial na 7
jocisko

...popłyneli razem śmiało na pyszne kakao.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

wojtek, już skończ słońce :D

jocisko

To jest tak giętte że aż mnie zachęciłeś do obejrzenia.
A Bedelii to tak już odwaliło że sama sobie przygotowała tę nogę, czy Hanibal po spadnięciu z klifu klasycznie otrzepał się i poszedł, a na drugi dzien przygotował udko?
Reszta jest tak chora że naprawdę aż obejrzę, przebija to wszystkie durnoty ze wszystkich seriali razem wzięte.

ocenił(a) serial na 10
radaner

Podobno to wszystko metafora jest ^^ Seksu podobno xD Podobno grzyby w lesie już są.

Nóżkę w kapuście podobno Hanuś, ale podobno też wujek Hanusia, podobno Robertus. Twitter tak rzecze.

Oglądaj i czekam na raport, soczysty :D