Bohater nie intryguje... raczej denerwuje. Widziałam jeden odcinek, aż jeden odcinek. To było jak z bolącym zębem. Ledwo dotrwałam do końca. Zmuszałam się, żeby wysiedzieć bo miałam ochotę wyłączyć telewizor. Od dawna nie miałam czegoś takiego, a byłam tak pozytywnie nastawiona...
Siła marketingu:). A poza tym ile widziałas reklam które mówią prawdę a AXN ma kiepskie hasła no i za co te tele kamery dla tej stacji?.
Tak, ale po aktorach - głównych bohaterach - spodziewałam się, a raczej miałam nadzieję, że to będzie dobry serial. Upss. Pomyłka:)
O tak! Na pewno. Tylko jak już mówisz o życiu, to chcę w nim tylko takich błahych rozczarowań jak to.
Zły serial po obejrzeniu JEDNEGO odcinka ? Polecam obejrzeć min. 4 ;) Choć mnie wciągnął po pierwszym.
Super zdjęcia i cała ta "zabawa" kolorem, światłem, perspektywą. Wizualnie majstersztyk. Fabularnie też niczego sobie. Mogą niektórych odrzucać dialogi głownie te między psychiatrami, ale nie dziwią mnie takie rozmowy, gdy naukowcy rozmawiają.
Po jednym odcinku ciężko wyrobić sobie obiektywne zdanie, bo rzutuje ono wtedy na całość, której nie widziałaś. Polecam obejrzeć zwłaszcza drugą część pierwszego sezonu, tak gdzieś od 6 odcinka, kiedy zaczyna się coś dziać, a pogrywanie Hannibala z Willem staje się bardziej intrygujące.