j.w. a Will został przez niego wrobiony w te morderstwa
Backu chyba za dużo "bakasz"... bo ten serial właśnie o tym jest.
Ale zgodzę się z pozostałymi... trafne spostrzeżenie na początku drugiego sezonu...:D
ej no stary ! pisz że spoiler ! zepsułeś mi serial !
w sumie jak idziemy tym sposobem myślenia, to powiem wam w sekrecie, że Hannibal, może być serialową ekranizacją postaci stworzonej przez Harrisa :D
Też bym stawiał na hanniballa , to był by ciekawy zwrot akcji gdyby okazał się seryjnym mordercą, pewnie większośc z was mnie wyśmieje ale też myśle że to on
ja mysle ze to cale FBI stoi za wszystkim zeby miec co robic, to niemozliwe zeby tylu seryjnych morderców istniało w tak krótkim czasie ;)
dude, nie, przecież imię willa rymuje się z "kill", więc to on jest mordercą, to chyba jasne no. chociaż winstonowi jakoś tak źle z oczu patrzy, założę się, że oszukał willa swoim szczenięcym urokiem, żeby wkręcić się do jego domu i podrzucić mu te wszystkie dowody zbrodni.
A według mnie to Crawford jest seryjnym mordercą i manipuluje otoczeniem, pomyślcie o tym.
Jaki zjeb przecież to ta reporterka z pierwszego sezonu morduje, nagle tajemniczo zniknęła i w ciszy planuje kolejne zbrodnie
Albo ktoś zapomniał się przelogować, albo chciał być zabawny.
Niestety nie wyszło. Zamiast zabawnie jest żałośnie śmiesznie, jak klaun w cyrku obrzucony tortem.
Za wulgaryzmy zgłoszenie już poszło.
Naucz się kultury i przestań trollować w sieci. Bo mnie nie obchodzi, że się nie przelogowałeś, ale to że w ogóle są tacy ludzie na świeci, co własne posty komentują.
Nie masz znajomych, życia, nie osiągnąłeś w życiu żadnego sukcesu (choćby najlepiej napisanego dyktanda w klasie), że takie cyrki odstawiasz? Żal mi cię - niemniej trzeba takie zachowania tępić, bo świat jest chory przez chorych ludzi.
chyba za ostro. wg mnie nie jest to kwestia "przelogowania" tylko ironiczne wyśmiewanie przerzucania się domysłami i obrażania innych za odmienne zdanie. niestety dużo jest tego typu dialogów na FW. takie rozmowy oczywiście zaśmiecają forum i, być może, ktoś chciał zwrócić na to właśnie uwagę. dlatego wcale nie uważam, żeby to było aż tak bardzo żałosne.
Twój wcześniejszy wpis był prowokacyjny. Nie zamierzam bronić używania wulgaryzmów i chamstwa (nie czytałam - domyślam się, że to właśnie było w usuniętym poście), jestem za usuwaniem takich wpisów i blokowaniem Użytkowników, którym zbyt często się to zdarza, ale wycieczki personalne to także nie jest szczyt kultury, niestety.
czujesz się lepiej, jak nazwiesz kogoś śmieciem?
po emotikonie, widać, ze chyba tak. odwiedź psychiatrę, najlepiej pokroju Hannibala Lectera - dobrze Ci to zrobi ;)
prosze mnie nie obrażać prosze paniom bo to kompletny brak kultury, a to świadczy o pani wystarczająco;]
Teraz po 2 odcinkach jestem pewna, że morduje Bedelia, Hannibal już ogarnął co i jak, to się zmyła, proste. I to 'wierzę ci' do Willa, chce wszystko zwalić na Hannibala, sprytne!
Hannibal? Ten kulturalny, świetnie ubrany i wykształcony psycholog? Zwariowałeś?
Jezu, ale ludzie mają pomysły na tym filmwebie...