PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Trailer 2 sezon Alana

ocenił(a) serial na 10

Czy zwrócił ktoś uwagę na scenę w której Alana celuje do Hannibala? Wyglądało to na kontynuacje owej bójki... Hannibal ma zakrwawioną koszulę, postawiony kołnierzyk?

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Wydaje mi się, że to jest kontynuacja pierwszej sceny, tyle tylko, że prawdopodobnie zobaczymy ją dopiero w ostatnim odcinku tego sezonu, bo prawdopodobnie mamy tu kompozycję klamrową:)

ocenił(a) serial na 10
daria19902

Błagam - nie, tylko nie ta kompozycja klamrowa.

Strzeli do niego?

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Mam nadzieję, że strzeli. Nie chciałabym jej śmierci, bo dosyć polubiłam tą postać.

ocenił(a) serial na 10
daria19902

I to ona byłaby tą, która "przyskrzyni" Hannibala?

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Albo "przyskrzyni" albo sama zginie, bo po Fullerze można się wszystkiego spodziewać:) Zresztą w jakimś wywiadzie powiedział, że w tym sezonie umrze jedna z głównych postaci, więc nie wiadomo na kogo padnie.

ocenił(a) serial na 10
daria19902

Raczej na Jacka.

ocenił(a) serial na 9
jocisko

To wydaje mi się zbyt oczywiste. Ja obstawiam raczej Beverly.

ocenił(a) serial na 10
daria19902

Ona niezbyt główna.

ocenił(a) serial na 10
jocisko

Chodzi o ten trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=XVhl6WgMTGw

1:23

jocisko

Dzięki za przypomnienie tego trailera i cudnej muzyki w tle :)
Tak, to zdecydowanie kontynuacja sceny bójki. Najbardziej zaskakuje mnie jakby lekkie kiwniecie głowy Hannibala, jakby ją prowokował do strzału :o
Obstawiam Alanę, że umrze (pewnie dlatego, ze jej nie lubię)- zawaha się albo coś i Lecter to wykorzysta.

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

hmm moim zdaniem to kiwnięcie to już inna scena :)

Muzyczka cudna xD Myślałam, że to fanowski trailer xD

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

To jest scena z początku 2x01.

emo_waitress

Oby nie Alana - lubię jej ciuchy. Warto ciągnąć tą postać dla samych sukienek ;) A na serio, to jeśli Hannibal miałby być zdemaskowany już w tym sezonie, to postać Alany przestaje być potrzebna. Stanowi ona bowiem przeciwwagę dla hannibalowego 'złego' wpływu na Willa, który to ma na jednym ramieniu aniołka, a na drugim diabełka. Jest jednak jeszcze inna opcja. Crawford nie przeżyje, a Hannibal przekona Alanę, że jest niewinny i dalej będzie sobie hulał...

ocenił(a) serial na 10
Moongirl

Hmm, chyba jednak nie. Ja tu widzę, że ona do niego strzela, bo sobie przyszła do hmm kochasia i zastała go w nieoczekiwanym momencie xd

jocisko

Myślisz, że tak sobie przechodziła? Z pistoletem?

ocenił(a) serial na 10
Moongirl

Pistolet wyciąga z torebki, a pewnie nosi, bo ostatnio wiele niebezpieczeństw w jej zyciu to uznała, że oprócz np hmm tamponów tez sie przyda.

A przyszła do niego, bo już miała taki zwyczaj. W 1x04 wpada do niego nawet z OPR.

jocisko

Fakt. Baltimore - niebezpieczne miejsce zdaje się...