PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 88 tys. ocen
7,9 10 1 87505
6,9 27 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

...momentów gdzie Hannibal jest sobą. Miałem ogromne nadzieje związane z Mikkelsenem w tej roli ,byłem tym wyborem zachwycony. Niestety ta postać jest tutaj plaska. Brakuje mi pokazania szaleństwa i okrucieństwa drzemiącego w Lecterze. Wersja Hopkinsa miala szaleństwo drżące pod cieniutka maska jak kon wyścigowy w przegrodzie przed biegiem.
Ten Lecter jak na razie nie jest bestią nawet wobec ofiar. Nie potrafi spontanicznie wgryźć się komus w twarz.

ocenił(a) serial na 8
Ottiss14

Czasem czuć jakby bił od niego strach. Troche to dziwne ale z drugiej strony ciekawe. Hopkins jednak wciąż jest o klase wyżej.

ocenił(a) serial na 10
Ottiss14

Haha :D Tekst roku "Spontanicznie wgryźć się komuś w twarz" :D

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Błagam niech mnie ktoś oświeci. Jaka piosenka leci w reklamie Hannibala na axn. Chodzi mi o tę, która pokazuje się od ostatniego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
Sasha19940

Podaj link do video o które się rozchodzi :D

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Właśnie w tym problem, że nie mogę znaleźć tej reklamy nawet na internecie. Ale leci dosłownie może od 5 dni na axn i jest zapowiedzią jutrzejszego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
Sasha19940

Na naszym axn?

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Na naszym. Nawet 15 minut temu leciała.

ocenił(a) serial na 10
Sasha19940

"Myśłałeś, że dalej nie można się posunąć? Myliłeś się!" ta reklama?

ocenił(a) serial na 10
Sasha19940

Na stronie AXN masz, podaj która.

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Chodzi o te 8 filmików? Jeśli tak to nie jest to żaden z nich, a innych tam nie widzę

ocenił(a) serial na 8
Ottiss14

Całkowicie się z tobą zgadzam. Rola Hopkinsa jest idealnym odzwierciedleniem Hannibala, szaleństwo w oczach, delikatny uśmiech, a przede wszystkim ogromne skupienie połączone z odrobiną swobody. Hannibal zagrany przez Mikkelsena jest ciągle spięty, i za bardzo wyrafinowany. Tak jakby dla Hannibala liczyły sie tylko miłe kolacyjki ze znajomymi i muzyka poważna. Po za tym można zauważyć, że momentami Hannibal wykazuje empatię!! Nawet jeśli udaje to moim zdaniem granica została posunięta za daleko. Hannibal to człowiek pozbawiony uczuć, jest pusty w środku, nie ma serca. Polecam Ci obejrzeć film: ,,Hanibal. Po drugiej stronie maski" ( oczywiście po przeczytaniu książki ). Jak dla mnie ten młody aktor, miał ciężki orzech do zgryzienia biorąc się za ta rolę, jednak poradził sobie bardzo dobrze. Role odegrane przez Ulliela i Hopkinsa, przedstawia to jak widzę Hannibala. Mikkelsen nie pasuje.