PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

Miał być mroczny klimat zbrodni a jest kolejny serial o nadprzyrodzonym współpracowniku FBI (za mądry na agenta) który na węch potrafi powiedzieć jaki kolor majtek miał morderca. Cały kunszt pracy policji został zrównany do psychologi aby główny bohater miał co rozkminiać a policja jak zwykle mogła czuć się bezradna.

Jak na razie jestem całkowicie rozczarowany.

ocenił(a) serial na 6
Kajzer

Od 6 odcinka znacznie się poziom ponosi. Faktycznie te początkowe odcinki są takie sobie.

Lellandra

zdecydowanie! na poczatku takie o, ale potem? ja pierdziu! nie zrazaj sie i poogladaj do konca:)

agab1987

Wg mnie wszystkie mają równy poziom

Hmm_Ciastko

to nalezysz do mniejszosci, bo z tego co czytalam wiekszosc mowi ze poczatkowe moze nie ze sa starszne słabe, ale nie powalały...dopiero potem sie rozkreciło...ale jak wiaodmo, o gustach sie nie dyskutuje:):D

agab1987

Chyba dlatego, że wolałabym bardziej, hm, minimalistyczne morderstwa. Kreatywność jest fajna, ale nie w każdym odcinku, bo to zbyt nierealistyczne. Większe wrażenie robią zabójstwa jak w Dexterze.

użytkownik usunięty
Lellandra

Dokładnie - do 6 odcinka miałam mieszane odczucia z przewagą tych negatywnych, potem poziom niespodziewanie podskoczył i z odcinka na odcinek jest coraz ciekawiej i klimatycznej :)

Kajzer

moim zdaniem ten serial jest o niebo lepszy od niektórych tych seriali co lecą w AXN, Zagadek kryminalnych itp :)

kaziulla17

OD Zagadek na pewno, ale nie od El Internado <3

Hmm_Ciastko

El Internado nie oglądałam więc nie oceniam:D

kaziulla17

Właściwie to leci na AXN SPIN, polecam :D

Hmm_Ciastko

baaa żebym ja jeszcze ten kanał miała hehe:D

kaziulla17

Oglądałam online, nie wytrzymałabym jedynie co tydzień.

Hmm_Ciastko

no wiesz ale jak mus to mus:) hehe

kaziulla17

Zacznij oglądać, to się przekonasz, że byłoby ciężko :D

Kajzer

Zdecydowanie polecam oglądać dalej ten serial. Początkowe odcinki rzeczywiście są takie sobie ale z każdym odcinkiem serial się coraz bardziej rozkręca.

Kajzer

Miałem podobne wrażenie po pierwszych odcinkach, jednak przeszedłem dalej i warto kontynuować.

Arg

Oby tak było jak napisałeś, bo jestem po 4odc i szczerze powiem, że nie tego się spodziewałam, ogólnie jestem trochę zawiedziona!!

macia_w

7,8 odcinek to poezja.

Arg

no ale tyle czekać by wreszcie doczekac sie przyzwoitego poziomu?

macia_w

Ciekawie zaczyna się już od 6 odcinka

ocenił(a) serial na 6
Kajzer

Wiesz dla czego?.
Ponieważ jest tylko jeden Hannibal Lecter i jest nim Anthony Hopkins

Liefather

Zgadzam się z Tobą :" jest tylko jeden Hannibal Lecter i jest nim Anthony Hopkins". Seria filmów z nim jest naprawdę niezła!!

ocenił(a) serial na 7
Kajzer

Nie dziwię się Tobie,miałam tak samo ale nie zaprzestałam ze względu na Madsa i Morfeusza ;)
I teraz uwielbiam.

ocenił(a) serial na 3
as_kontakt

7/10 to nie uwielbiam

ocenił(a) serial na 7
Kajzer

Co ma jedno do drugiego?
Uwielbiam oglądać ale uważam,że mógłby być lepiej zrobiony.
Zresztą to ocena była chyba po 1 albo 2 odcinku.

ocenił(a) serial na 3
Kajzer

Oglądam już 8 odcinek, i niestety, jak dla mnie jest tylko gorzej. Właściwie drażni mnie w tym serialu wszystko, nawet Mikkelsen, którego swoją drogą bardzo lubię i cenię.