PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 88 tys. ocen
7,9 10 1 87505
6,9 27 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

dr Chilton

ocenił(a) serial na 8

W 7 odcinku Miriam strzela do Chiltona, wyraźnie uszkadzając mu mózg. W filmach dr Chilton żyje i ma się
dobrze, dalej jest dyrektorem szpitala w Baltimore.

Jak to możliwe ?

ocenił(a) serial na 10
Leelusia

Prawdopodobnie Chilton przeżyje; poza tym reżyser ma swoją własną wizję tego, jak wszystko ma się dalej potoczyć, prawda?

użytkownik usunięty
wikatoria71

ze slow willa wynika, ze chyba nie;p (ten tekst o miriam do hannibala) poza tym, troche lipa, gdyby przezyl taki strzal;p obstawiam, ze najzwyczajniej odbiegna od oryginalu;-)

ocenił(a) serial na 9
Leelusia

Erm, nie widać. Kula wyraźnie NIE uszkadza mózgu. Nabój trafił w policzek a wyszedł gdzieś z boku szyi. Mózg ma się dobrze :D

ocenił(a) serial na 9
Hienka

Też mi się wydaje że kula trafiła jakoś z boku i jednak Chilton przeżyje :D

ocenił(a) serial na 10
alienowa

Mnie zastanawiało, dlaczego ominęła Alanę xD

jocisko

Haha było by nieźle, gdyby przypadkiem zabiła Alanę a nie Chiltona.

ocenił(a) serial na 10
hr_dooku

Mogliby to tak rozwiązać xD Hannibal by trochę popłakał sobie, ona nigdy nie dowiedziałaby się kto ją pukał, a Hanni pozbył się już kłopotu związanego z "dbaniem" o swoje alibi xD

Piszę to tylko dlatego, że współczuję Alanie, gdy się dowie prawdy o swoim kochasiu.

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Czekam na moment gdy Alana dowie się kim naprawde jest Hannibal ;) Może w końcu zmądrzeje.

ocenił(a) serial na 10
alienowa

Dowie się, moment widać na wielu gifach xD

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Ja nie oglądam spojlerów bo podczas oglądania serialu chce żeby czymś mnie zaskakiwali ;) A jak już będe wiedziała wszystko przed seansem to nie będzie radochy z oglądania ;)

ocenił(a) serial na 10
alienowa

Podziwiam samozaparcie :)

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Lata praktyki hehe ;D

ocenił(a) serial na 9
jocisko

Bo jest najgłupsza, a głupiemu zawsze się udaje ;)

alienowa

http://www.avclub.com/article/hannibals-bryan-fuller-hannibal-lecters-grand-desi -203253