PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

nieeeeeeeeeeeeee 2 sezon dopiero w 2014 :O ? !!!!!!

ocenił(a) serial na 4
spawn_5

Myślałeś , że co , w wakacje nagrają szybciutko 2 sezon i puszczą jesienią tego roku ?

ocenił(a) serial na 7
spawn_5

Z byka spadłeś? Sezony serialowe zawsze wychodzą w odstępach roku.

ocenił(a) serial na 7
Tigercub

Uważam, że się mylisz. Seriale, które kończą się kwiecień-czerwiec wracają we wrześniu-listopadzie, więc nie jest to roczny odstęp.
Animagus napisał "Dopiero niedawno zapadła decyzja, że jednak powstanie drugi sezon (...)" - to jest, chyba, największy powód dlaczego następny sezon będzie w 2014, ponadto aktorzy mogą mieć tez inne zobowiązania.

ocenił(a) serial na 7
Wercia1501

To, że dostali zielone światło dopiero, to swoją drogą, ale pamiętaj, że 'roczna karencja' liczona jest od pierwszego odcinka do pierwszego odcinka.

ocenił(a) serial na 7
Tigercub

Czyli jeśli serial zaczął się w kwietniu, to wszystkie jego sezony będą zaczynać się w kwietniu? Logiczne :) Zwłaszcza, że inne seriale mają podobnie, jak nie tak samo: od września do maja i tak każdy sezon :)

ocenił(a) serial na 7
Wercia1501

No tak ;)

ocenił(a) serial na 10
spawn_5

Nie ma się co dziwić. Dopiero niedawno zapadła decyzja, że jednak powstanie drugi sezon, a z kosmosu się nie weźmie. Warto poczekać, lepiej, żeby był dopracowany, niż zrobiony szybko i do niczego.

ocenił(a) serial na 8
spawn_5

Warto poczekać !!!! Chyba będę oglądać jeszcze raz pierwszy sezon ;p

ocenił(a) serial na 7
Shiza1983

Ja na pewno ;)

spawn_5

Mnie to bardziej męczy, że koniec sezonu 1 na horyzoncie (01X11), a nikt nawet o nic nie podejrzewa Hannibala.
Ewentualnie podejrzewa przez chwilę i wkrótce ginie - jak adeptka FBI albo czarnoskóry muzyk psychopata.
Jeżeli zamierzają przez cały 2 sezon ciągnąć to samo (= bawić się w ciuciubabkę z Hannibalem), to chyba przestanę oglądać :(
Męczy mnie też co raz bardziej to, że serial zamienia się w slasher (= im więcej krwi, tym lepiej).