PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87210
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

ocena tego serialu jest wg mnie przesadzona. Jest tyle niedociągnięć, tyle wątków z domieszką tandety, mnóstwo momentów kiedy sytuacje robią się śmieszne, i te dialogi..momentami są żenujące. Nie wiem,czy tylko ja to widzę?
Cały serial ma ciekawą ideę.ale oglądając kilka pierwszych odcinków naprawdę można sie nieco pogubić. Ja się zawiodłam. Jedynym punktem motywacyjnym dla mnie jest Mads.
Zastanawiam się, czy dać temu wszystkiemu jeszcze szansę i oglądać dalej.

my_turn

Nie tylko ty to widzisz. Po prostu ci, ktorzy to dostrzegają, juz dawno dali sobie spokoj z serialem i zwyczajnie go już przestali ogladac

ocenił(a) serial na 9
sever

Ja dotrwałem do końca i jak dla mnie jedynym plusem tego serialu są pomysły ma morderstwa.

my_turn

Mówiąc już o nie dociągnięciach, to jest serial i tak jak w wielu filmach jest mnóstwo rzeczy przekręconych , opuszczonych czy przedobrzonych.
Mnie serial się całkiem spodobał zwłaszcza Hannibal , ale sceny morderstw czy tego jak Lecter podający komuś jedzenie własnej roboty strasznie mnie zniesmaczyły. Nie jestem jakąś fanką seriali ,ale ten akurat wpadł przez potyczki umysły Hannibala a Grahama w moje łaski.