Na filmwebie pisze, że niby w ten piątek o 2:10 w nocy, ale nie wiem ile w tym prawdy. To dla mnie jakieś dziwne, żeby przerywać emisję w połowie sezonu. Jestem oburzona. Mam nadzieję, że przynajmniej w internecie będzie.
Fakt, na Filmwebie widziałam tę datę i godzinę, ale jak zaprogramowałam nagranie wtedy w vectrze to mi dekoder zapisał jako Spartakusa bodajże... i na axn nie znalazłam potwierdzenia, ech, człowiek chce uczciwie w TV obejrzeć, a i tak skończę w internecie...
No właśnie, tylko na Filmwebie tak pisze. Coś mi tutaj nie pasuje. Wczoraj oglądałam coś na AXN i akurat w czasie przerwy pojawiła się reklama serialu Justified, który leci od razu po Hannibalu w piątek, czyli zazwyczaj o dwudziestej czwartej. I na reklamie taka było podana godzina emisji tegoż serialu A na Internecie pisze, że w piątek mają puścić dwa pierwsze odcinki Hanniego, co oznacza, że Justified przesunęłoby się na pierwszą w nocy. Coś mi tu nie gra. A jak już mają puszczać powtórki, to mogliby to oficjalnie ogłosić, żeby ludzie nie wpadli w szał, kiedy w piątek o 23:10 zasiądą przed tv, żeby obejrzeć kolejny odcinek, a dostaną powtórkę.