Po pierwsze napisy do 1x05, gdyż emisji 1x04 nie będzie, o czym informowało NBC. Ciekawe jak będzie z emisją w innych krajach, w sieci jak widzę już jest, pytanie na ile prawdziwy i czy to nie są fake'i. Odcinek z pewnością trafi do wydania dvd.
Po drugie tłumaczeniem serialu zajmuje się u nas grupa-hatak i na ich stronie pojawią się najszybciej, w zakładce "w tłumaczeniu" możesz sprawdzać procentowy progres w tłumaczenia.
N hataka pojawiło się S04 i S05, wiec jeżeli to nie pomyłka to odcinek 04 już jest.
W internecie pojawiły się odcinki 1x04 i 1x05 z polskim tłumaczeniem jedynie do piątego, czy zatem jeżeli pominę czwórkę (Verrines) i przejdę od razu do piątki (Œuf), to czy nie ominą mnie jakieś istotne wątki konieczne do zrozumienia dalszych części fabuły?
A mógłbyś podać namiar, bo ja nigdzie nie mogę znaleźć (mam nadzieję, że mówisz o Oeuf)
Odcienk nr 4 czyli Oeuf jest w necie ale w wersji pociętej czyli i tak lipa. Na dniach będzie dostępna już normalna wersja.
Piszecie o tym 20 minutowym odcinku z intro/komentarzem jakiegoś kolesia (webrip), czy o faktycznym czwartym odcinku?
ja znalazłam odcinek 4 ale nie jest kompletny, trwa tylko 22 minuty. Zupełnie przez ten czas nic nie dzieje się w odcinku. Można zasnąć.