PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650378}

Hannibal

2013 - 2015
7,9 87 tys. ocen
7,9 10 1 87207
6,6 20 krytyków
Hannibal
powrót do forum serialu Hannibal

s01e04 napisy pl

ocenił(a) serial na 7

są już do tego odcinka napisy ?

ocenił(a) serial na 8
humorek22

Po pierwsze napisy do 1x05, gdyż emisji 1x04 nie będzie, o czym informowało NBC. Ciekawe jak będzie z emisją w innych krajach, w sieci jak widzę już jest, pytanie na ile prawdziwy i czy to nie są fake'i. Odcinek z pewnością trafi do wydania dvd.

Po drugie tłumaczeniem serialu zajmuje się u nas grupa-hatak i na ich stronie pojawią się najszybciej, w zakładce "w tłumaczeniu" możesz sprawdzać procentowy progres w tłumaczenia.

ocenił(a) serial na 7
the_governor

N hataka pojawiło się S04 i S05, wiec jeżeli to nie pomyłka to odcinek 04 już jest.

ocenił(a) serial na 8
Jinno

W internecie pojawiły się odcinki 1x04 i 1x05 z polskim tłumaczeniem jedynie do piątego, czy zatem jeżeli pominę czwórkę (Verrines) i przejdę od razu do piątki (Œuf), to czy nie ominą mnie jakieś istotne wątki konieczne do zrozumienia dalszych części fabuły?

ocenił(a) serial na 7
Little_Mo

Nie, podobno 4 odcinek nie porusza niczego z głównej linii fabularnej.

ocenił(a) serial na 8
Jinno

Dzięki za informację.

ocenił(a) serial na 7
Little_Mo

Skąd w ogóle masz 4 odcinek?

ocenił(a) serial na 7
Jinno

Cofam pytanie, znalazłem.

ocenił(a) serial na 9
Jinno

A mógłbyś podać namiar, bo ja nigdzie nie mogę znaleźć (mam nadzieję, że mówisz o Oeuf)

paczes

Odcienk nr 4 czyli Oeuf jest w necie ale w wersji pociętej czyli i tak lipa. Na dniach będzie dostępna już normalna wersja.

ocenił(a) serial na 8
SilverX

Piszecie o tym 20 minutowym odcinku z intro/komentarzem jakiegoś kolesia (webrip), czy o faktycznym czwartym odcinku?

ocenił(a) serial na 9
humorek22

a ten odcinek nie zostanie przypadkiem wyemitowany dopiero w tą środę na AXN?

ocenił(a) serial na 8
epizodyczna

ja znalazłam odcinek 4 ale nie jest kompletny, trwa tylko 22 minuty. Zupełnie przez ten czas nic nie dzieje się w odcinku. Można zasnąć.

ocenił(a) serial na 9
Askol

może się rozkręca... jak oglądałam początek 5 i wyświetlali "w poprzednim odcinku", to wydawał się dosyć ciekawy ;)