PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5867
Haven
powrót do forum serialu Haven

SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!SPOILER ALERT!!!

Tak więc nie ma kontynuacji związku Nathan-Audrey. Wiemy, że Nate ma ją chronić, ale nie ma pewności, że Audrey z nim zostanie po skończonych kłopotach. Ogólnie ciekawa jestem kto ją porwał i czy Duke czasem nie jest sprawcą tych kłopotów. Wchłonął w końcu moc tego gościa.

tess_harding_2

A w ogóle to skąd Nathan ma tatuaż? O!

ocenił(a) serial na 8
tess_harding_2

super odcinek, ale zastanawiam się czy finał sezonu bedzie 7 października 2011 czy jak podają inne strony 30 grudnia, ma to być 13 specjalny odcinek świąteczny. Czy może po prostu będzie 13 odcinków z finałowym za tydzień oraz w grudniu jeszcze bonusik dla fanów...

użytkownik usunięty
tess_harding_2

okk... nie ma kontynuacji A&N bo z tego co wiem to za bardzo nie mogą mieć jakichśtam specjalnych kontaktów w pracy... Wspaniała aluzja :
- Kolacja?
- Mam ochotę na naleśniki
- Zaraz mówimy o kolacji czy śniadaniu?
Przynajmniej jakoś tak, więc to nie jest jednoznaczne...
Ciekawe czy to Nathan zabił Duke'a czy na odwrót? Stawiam ,że to Duke jest sprawcą całych kłopotów... Nathanowi tatoo pojawił się chyba w tej samej chwili... I co się stało z Audrey ??? Nie zapominajmy ,że Dave czy tam Vince wyszedł pod koniec kłótni... Iii jak to jest ,że Nathan w drodze do Duke'a miał czas ,żeby zdjąć krawat, zdjąć marynarkę i dokładnie zakasać rękawy? Nie wiem o czym on wtedy myślał =.=

ocenił(a) serial na 8
tess_harding_2

Właściwie to z tego co pamiętam to Nathan zawsze nosił koszule z długimi rękawami, więc nigdy nie mogliśmy zobaczyć czy ma tatuaż. Co do reszty odcinka to na razie nie ogarniam. Te duchy to chyba jednak sprawka tego kolesia który zginął, ale to zaczęło się od Vince'a. On kazał mu wykopać jego "zwłoki". Więc Vince i Dave musieli znać jego Kłopoty, ba, może oni wiedzą wszystko o Kłopotach mieszkańców Ogólnie to wydaje mi się, że Audrey też ma jakieś Kłopoty, dlatego ciągle wraca. Możliwe, że to ona je zaczęła? Może dlatego ojciec Duke'a chciał ją zabić?

Nie wiem tylko jak ten bożonarodzeniowy odcinek będzie wyglądać. W końcu finał sezonu był wczoraj, a odcinki świąteczne zwykle są lżejsze, a teraz co? Ktoś jest martwy, Audrey porwana, tyle rzeczy jest do wyjaśnienia...

Kamill

No tak, ale nic nie mówił na ten temat. Że ma tatuaż tylko był zdziwiony wzorem itp.

Odcinek świąteczny ma być pod koniec grudnia a o 3 sezonie nic nie wiadomo

użytkownik usunięty
tess_harding_2

Raczej będzie 3 sezon :D Przynajmniej miejmy nadzieję... Ale to kolejny rok czekania :(

jeden odcinek nam został, ale nie ogłoszono oficjalnie 3 sezonu.

użytkownik usunięty
tess_harding_2

Bo oni zawsze tak robią ;D Jak nie będziemy pewni i trochę stresu przed 3 sezonem to potem będziemy gorliwiej oglądać... A skoro oglądalność była niezła to po co go kończyć? Im przecież chodzi tylko i wyłącznie o kasę ...

ocenił(a) serial na 10
tess_harding_2

Bardzo zastanawia mnie tatuaż u Nathana, miał go czy pojawił sie nagle. Co się stało z Audrey? Kto kogo zabił/zranił...
Bardzo mnie ciekawi co było w tym budynku na wyspie do którego poszła prawdziwa Audrey i co się stało że nic nie pamiętała.
Mam nadzieje że będzie 3 sezon i że to wyjaśnią...

Oglądałam 12 odcinek wczoraj i do tej pory nie moge podnieść szczęki z podłogi...
Przed tym odcinkiem dowiedziałam się wielu rzeczy, ale po nim czuje się jakbym nie wiedziała nic.