PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

temat BEZ spojlerów,można bezpiecznie wbijać...

na napisach24 strasznie pewien pan zamula więc za napisy wziął się niejaki Kiper.Niestety nie są najlepszej jakości bo (przynajmniej u mnie) leciały za szybko,niektóre litery były przestawione a zdania nie tłumaczone ,ale da się obejrzeć :) takie 6/10 xD do pobrania z : http://sendfile.pl/215029/Haven.S03E02.HDTV.XviD-AFG.rar

co do odcinka...myślałem że nic głupszego niż ufo się nie da się wymyślić a tu niespodzianka ! Odcinek po prostu posrany i gdyby nie linia fabularna oraz postać Audrey to serial porzucił bym momentalnie.3 sezon zdecydowanie najgorszy i tęsknie za Brodim (czy jak to się odmienia) xD Tych dwóch staruchów od gazety ostro mnie wkurzają-wszytko wiedzą a milczą ;/

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

Ściągnij przez napiprojekt to będą lepsze, przypadkiem na n24 podałem zły link

I to było moje pierwsze tłumacznie :<

ocenił(a) serial na 9
kiperek

haha i tak dziękuje ,jakie by nie były ;D

ocenił(a) serial na 9
kiperek

Skasowali Twoje napisy do haven 3x03 ?

ocenił(a) serial na 9
kamil665544

Hmm nie ma ich na napiprojekt ?

ocenił(a) serial na 9
kiperek

nie korzystam z napiprojekt ,bo mi nigdy nie chce wyszukiwać xD

kamil665544

Zgadzam się, odcinek bardzo kiepski, główna linia fabularna zepchnięta na drugi plan ;/ Wszystkie moje obawy co do tego epizodu spełniły się w 100% ;)

użytkownik usunięty
kamil665544

U mnie odwrotnie, odcinek ciekawy, ciekawe kłopoty miał ten człowiek, myślę, że odkrycie Duke'a dużo zmieni, ale bracia staruszkowie wkurzający, może ukrywanie wszytskiego to ich kłopoty? Jak zdradzą to się wykrawiają (tak jak ten co rozmawiał z tym blondynem zaczął krwawić z nosa).

ocenił(a) serial na 9

Ty tak na serio z tą teorią ;) ? Jeśli wyjawią prawdę to umrą xD ciekawy 'kłopot' haha

użytkownik usunięty
kamil665544

Nie wiem, ale strasznie kurczowo ją ukrywają, jakby od niej miało zależeć całe ich życie, więc może coś być na rzeczy :)