PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=542743}

Haven

2010 - 2015
7,2 5,9 tys. ocen
7,2 10 1 5868
Haven
powrót do forum serialu Haven

Zaczyna się robić naprawdę ciekawie. Znamy już w końcu wygląd Colorado Kida, wiemy, że Lucy była w nim zakochana, wiemy, że za około dwa miesiące najprawdopodobniej znowu zmieni tożsamość. Jestem ciekawa jak to rozegrają.
Nathan wydaje mi się być takim odpowiednikiem Colorado Kida... Lucy z nim rozwiązywała sprawy, tak jak Audrey z Narthanem. Ciekawe czy to oznacza, że Nathan też może zginie?
Pojawiły się też ciekawe postacie. Zwłaszcza w tym odcinku wydają mi się interesujący. Pani psycholog - Claire, dotknięta nowa ukochana Nathana - Jordan i nowy agent - Tommy.
Trochę denerwuje mnie ta Jordan, a za to Duke bardzo zyskuje w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Nie jest to pewne czy zmieni tożsamość w końcu stodoła która widziała w śnie już nie istnieje jak weszła do niej prawdziwa Audrey.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Klimat horroru robi dobrze każdemu serialowi :) Całe szczęście,że odcinki coraz lepsze bo po 3x01 i 3x02 byłem bliski odpuszczenia sobie serialu.Ciekawe czy jeszcze wrócą kiedyś do wątku tego domu...

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

Odcinek dobry, ale mnie lekko bawiło strzelanie do luster jakby nie można było ich normalnie rozbić.

ocenił(a) serial na 8
erzulie

To miała być szybka reakcja. Jordan giń !

Paulina_43

Mnie lekko zastanawiało, że przecież rozbicie luster by nie pomogło, i tak by widział chyba, przez te kawałki nie? :D

ocenił(a) serial na 9
KomputeromaniaK

ale kontrolowanie sprawiało mu trudności ;) poza tym z tego co pamiętam jak Nathan strzelił w sam środek lustra to ono się samo dalej rozbiło do samego rożka :P

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

dokładnie tak było :D

użytkownik usunięty
elenkaa

Jak widać Nathan zaczął zmieniać dziewczyny jak rękawiczki :D On faktycznie wydaje się być odpowiednikiem CK, a jeszcze niedawno "nie tylko ty kochałaś Colorado Kida" może wskazywać na Jordan czy coś (chociaż myślałam, że to facet).